- 27 Ekim 2014
- 12
- 5
- 3
- 38
senin kaçıncı hafta canım ? Cidden bakıyorum da herkese göre değişiyorHer bünye bir olmuyor bende 9 kilo aldım canım
25.haftadayim canimsenin kaçıncı ha
senin kaçıncı hafta canım ? Cidden bakıyorum da herkese göre değişiyor
Gayet iyi bence49 la hamile kaldım bugün itibari ile 55,5 kiloyum, nasıl gidiyor bilmiyorum :)
Hazır paketli mi alıyorsun yoksa dışardan mı? Ben hazır kendinden paketli aldım ve hiç yıkamadım benim de mi yıkamam lazım, ama öyle de yenmez ki?Kızlar ben her gün neredeyse kuru üzüm ceviz baden birazcık yiyorum, kuru üzüm bozulur diye yıkamıyorum yıkamadan yiyordum komşum uyardı aklıma takıldı kuru üzümü suda bekleteyim dedim dibinde kum vardı sanki, öyle yıkmadan yediğim için kendime çok kızdım
Hazır paketli mi alıyorsun yoksa dışardan mı? Ben hazır kendinden paketli aldım ve hiç yıkamadım benim de mi yıkamam lazım, ama öyle de yenmez ki?
Bayanlar ilk Bebeğinizin sanırım bu kadar evham yapmayın yedikleriniz direkt bebeğe değil mideye gidiyoraçık alıyordum, bende bundan sonra hazır paket alacağım. Gerçekten kumluymuş.
Bayanlar ilk Bebeğinizin sanırım bu kadar evham yapmayın yedikleriniz direkt bebeğe değil mideye gidiyor
Bayanlar ilk Bebeğinizin sanırım bu kadar evham yapmayın yedikleriniz direkt bebeğe değil mideye gidiyor
Allah sagliklsağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin canım benimde 3. İnşallahevet ilk bebek :) heyecan var tabii
Allah sagliklsağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin canım benimde 3. İnşallahevet ilk bebek :) heyecan var tabii
Tarçın yeme canım doğum için tetikleyici yani sancı arttırıcı çoğu hamile son çare olarak kullaniyor doğum kolay olsun diye dikkat et yemeSelam. Ben 26+3 üm bugün.
56,5 kg ile hamile kaldım şu an 61,5 kg. Tam beş kilo aldım. Son iki kilo aşureler yüzünden :) ilk 4 ay hiç almadım, sonra hızlı bir şekilde almaya başladım. Bayram seyran aşure derken böyle oldu:)
Normalde gayet sağlıklı beslendiğime inanıyorum. 3 ana öğün, arada bazen fındık badem. Bir de ara öğün olarak halk sağlığı uzmanından öğrendiğim bir tarif var onu yiyorum. Yoğurt, elma, toz tarçın. Yulafta koyuyorum bazen içine. Çok tok tutuyor ve şeker dengeliyor.
Mesel dün yediklerim:
İki dilim tahıllı ekmek, yumurta, bol peynir, ceviz, zeytin, çoook açık çay, hakiki bal
Yoğurtlu karışımım
Tarhana çorbası, portakallı kereviz, bulgur pilavı
Bir elma
Somon balığı
Benimde senden farkim yok canım inşallah veririz68 kilo ile hamile kaldım 5. aydan sonra kilo alımım arttı şu an 78 im diyetisyene gittim. İlk gün kendimi çok aç hissettim başım döndü bayılacak gibi oldum. Sabahları 2 dilim buğday ekmeği 2 dilim yumurta 5-6 zeytin verdi. Benim için kahvaltı çok önemli zevkle yemeliyim o yüzden domatesli tost yaptım birgün diğer gün menemen yaptım 2 dilim ekmekle yedim haftada iki gün de lor peynirli 2 adet etimekli kahvaltı tavsiye etti ara öğün bir elma yarım muz gibi meyve 2 ceviz ya da 10 badem veya fındık öğlen yağsız bir yemek bir kase yoğurt bir dilim ekmek yağsız salata ara öğün 1 bardak sütlü kahve 2 galete akşam tavuk yanına makarna bir gün baklagil haftada 2 akşam balık yatmadan 2 saat önce bir kase yoğurt meyve olacak şekilde liste verdi. 12 gün oldu sanırım 1 kilo aldım ama birgün önce evlilik yıldönümümdü sufle yedim akşam :) dünde canım inanılmaz derecede irmik helvası istedi akşam yedim maalesef yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. Kızımda da 25 kilo aldım bilmiyorum ama ben çok hızlı kilo alıyorum yadoğuma 2.5 ay kaldı en fazla 5 kilo daha alırım daha fazla almam inş. Maalesef kilo alımı beni geriyor. Ama doğumdan çıkar çıkmaz kilo konusunda çok çok dikkat etmek gerekiyor emzirme süresince verilmezse o kilolar kalıyor ve sanırım benim metobolizmam çok hızlı değil hızlandırmak için esktra birşeyler gerekiyor hem spor hem de bitkisel çaylar. Neyse oğlum hayırlısı ile doğ urayımda sonrasını hallederiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?