- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hoşgeldin cnm daha tazeymis hamileliğin bilmiyorum ki nie veriyor hic sorun yasamadim benbendeee varimmm temmuzda insallah...ya.ben hamilelik takvimini yapamadim hata olusuyo neden
hadı gozunaydın canım duyarsın ıns ben 10 haftalıkken duymustum o pıtpıtları ınsan cok degısık hısler ıcınde oluyor o anbende varım daha yeni benim keseyi bugun itibariyle gordum bide kalp atıslarını duysaydımallah nasip ederse haziranda dogum yapıcam hayırlısıyla insallah
amin karabibercim hep bırlıkte cok guzel hamılelıkler gecırırız ınss:)Bende varim kizlar Allah hepimize guzel saglikli hamilelikler gecirmeyi nasip etsin tamamina erdirsin insallah.herkesin bebisi hayirli olsun :)
hosgeldın canm prensese gelıyor herhaldeben varım 11+5
amin karabibercim hep bırlıkte cok guzel hamılelıkler gecırırız ınss:)
benım ıcıme erkek doguyordu ruyalarımda hep ıkız kız cocugu goruyordum kız olacak herhalde dıyordum rabbım kız yerıne erkek nasıp ettı saglıklı olsunlarda cınsıyetlerı onemlı degılcinsiyetini bilmiyorum ama hep kiz rüyası görüyorum
aynen canım benımevet cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunda
amin canımcım bende dogum gunumde hamıle kalanlardanımHerkeze hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip etsin Rabbim inş Haziran annesi olacam bende Haziran doğumluyum bakalım dogum günüme denk gelir inş
amin canim 2015 te melek lerimize sahip olucaz insBndee varimmm kizlarrrabbim herkese hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin ins. Sag saglim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?