- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hosgeldın canm 4 haftalıkken benım degerım 345 tı doktorum dusuk bulup moralımı bozmustu evde ne esım sevınebıldı nede ben kalp atıslarınıda 10 +5 te duydumben canm rabbım yavrunu sana bagıslasın ınsbende varım kızlarrr:) çok korkuyorum ama iki düşüğüm oldu degerlerim yukselmiyordu şuan 4+5 iken degerim 741 inşallah normaldir. nasıl geçiricem kalp atışını duyana kadar bilmiyorum korku heyecandan sevincimi yaşayamıyorum valla
amin canım inşallah ztn kucagımda görene kadar huzur yok artık banahosgeldın canm 4 haftalıkken benım degerım 345 tı doktorum dusuk bulup moralımı bozmustu evde ne esım sevınebıldı nede ben kalp atıslarınıda 10 +5 te duydumben canm rabbım yavrunu sana bagıslasın ıns
hiç sorma cnm 10 haftalık olduk hala ultrasona girecgm zmnn deli gibi heycnlanyrm tansiyonum fırlıyo : )))))bende varım kızlarrr:) çok korkuyorum ama iki düşüğüm oldu degerlerim yukselmiyordu şuan 4+5 iken degerim 741 inşallah normaldir. nasıl geçiricem kalp atışını duyana kadar bilmiyorum korku heyecandan sevincimi yaşayamıyorum valla
hoşgeldin canm benim amin insBende varımm Rabbim hepimize Güzel sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin .Herkesin Bebişi hayırlı olsun inşallahh.
İçini rahat tutku bebis etkilenmesine cnmamin canım inşallah ztn kucagımda görene kadar huzur yok artık bana
aynen canm bende oyleyim elimde olsa hep gidecek bebeğimi gormeyehiç sorma cnm 10 haftalık olduk hala ultrasona girecgm zmnn deli gibi heycnlanyrm tansiyonum fırlıyo : )))))
zorlu bir yol özelliklede öncesnde birşeyler yasadıysan uyku bile haram oluyo öğrendiğimden beri gece bile sık sık tuvalete gidip bakıyorum kan varmı dye inanamıyorumhiç sorma cnm 10 haftalık olduk hala ultrasona girecgm zmnn deli gibi heycnlanyrm tansiyonum fırlıyo : )))))
Sen icini hep ferah tutmaya calis ve onun için dua etselam kızlar ben de hamileyim 9+3 :) İnşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabirirz bebeklerimizi :) ilk bebeğim 8+2 de kalbi durmuştu...Bu hamileliğimde 5+6 da doktora gittim 20 kasımda randevum var.... Aslında korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
cok sukur bisey yasamadk insallhta yasamayız cok pimpirikli değilm hiç kollamıyorm kendimi doktor kızıyo hatta persembe gunu kontrl wr simdiden stres heycan doktor bndan sonra ultrasondan cıkınca ölçücem tansiyonnu diyrzorlu bir yol özelliklede öncesnde birşeyler yasadıysan uyku bile haram oluyo öğrendiğimden beri gece bile sık sık tuvalete gidip bakıyorum kan varmı dye inanamıyorum
kız galiba cnm :)Bende 2015 nisan annesiyimm:) Tabi acele edip martta gelmezse:) 5 gün önden gidiyoruz şimdilik:)
Bende varımmmm Allah nasip ederse Mayıs 11 görünüyor benimde dogum :)hoşgeldin cnm daha tazeymis hamileliğin bilmiyorum ki nie veriyor hic sorun yasamadim ben
Hoşgeldin canmmmBende varim bende bende
kotu şeyler düşünme cnm Rabbim yavrunun size bagislasin insallah hoşgeldin aramizaselam kızlar ben de hamileyim 9+3 :) İnşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabirirz bebeklerimizi :) ilk bebeğim 8+2 de kalbi durmuştu...Bu hamileliğimde 5+6 da doktora gittim 20 kasımda randevum var.... Aslında korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldinBende 2015 nisan annesiyimm:) Tabi acele edip martta gelmezse:) 5 gün önden gidiyoruz şimdilik:)
hoşgeldin cnmBende varımmmm Allah nasip ederse Mayıs 11 görünüyor benimde dogum :)
oyu ne güzel inş ikinci cocugumda kiz olur kiz evladi bi başka diyorlar hep hem her ikisininde tatmak istiyormHerkese merhaba bende ikinci prensesime hamileyim rabbim hayırlısıla sağlıkla kucağımıza kavuştursun bebişlerimizi...
Benim Bikaç gundur sol tarafımda sanki baloncuklar hareket ediyo gibi hissediyorum Pıtır Pıtır bişiler hissediyorum bebek olabilir mi acaba :)Hoşgeldin canmmm
kotu şeyler düşünme cnm Rabbim yavrunun size bagislasin insallah hoşgeldin aramiza
. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldin
hoşgeldin cnm
oyu ne güzel inş ikinci cocugumda kiz olur kiz evladi bi başka diyorlar hep hem her ikisininde tatmak istiyorm
Hoşgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insSlm çok çok çok yenitemmuz 15 gözüküyor ama sezeryan icin 1 temmuz diyebiliriz
Kaç haftaliksin cnm20 haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bagirsak hareketlerinde olabilirBenim Bikaç gundur sol tarafımda sanki baloncuklar hareket ediyo gibi hissediyorum Pıtır Pıtır bişiler hissediyorum bebek olabilir mi acaba :)
genelde erken haftadalar canm o yüzden ankette çok kişi yok Allah nasip ederse benim ilk çocuğum erkek olucak insAnket yapan olmamış ama cinsiyeti belli olan var sanırım aramızda. Benim 1 oğlum var 2. Tabiki haliyle kız istiyorum ama allah ilk önce hepimize sağlıklı evlat versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?