2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
bende varım kızlarrr:) çok korkuyorum ama iki düşüğüm oldu degerlerim yukselmiyordu şuan 4+5 iken degerim 741 inşallah normaldir. nasıl geçiricem kalp atışını duyana kadar bilmiyorum korku heyecandan sevincimi yaşayamıyorum valla

hosgeldın canm 4 haftalıkken benım degerım 345 tı doktorum dusuk bulup moralımı bozmustu evde ne esım sevınebıldı nede ben kalp atıslarınıda 10 +5 te duydumben canm rabbım yavrunu sana bagıslasın ıns

amin canım inşallah ztn kucagımda görene kadar huzur yok artık bana

hiç sorma cnm 10 haftalık olduk hala ultrasona girecgm zmnn deli gibi heycnlanyrm tansiyonum fırlıyo : )))))

Bende varımm Rabbim hepimize Güzel sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin .Herkesin Bebişi hayırlı olsun inşallahh.
hoşgeldin canm benim amin ins

amin canım inşallah ztn kucagımda görene kadar huzur yok artık bana
İçini rahat tutku bebis etkilenmesine cnm
hiç sorma cnm 10 haftalık olduk hala ultrasona girecgm zmnn deli gibi heycnlanyrm tansiyonum fırlıyo : )))))
aynen canm bende oyleyim elimde olsa hep gidecek bebeğimi gormeye

selam kızlar ben de hamileyim 9+3 :) İnşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabirirz bebeklerimizi :) ilk bebeğim 8+2 de kalbi durmuştu... Bu hamileliğimde 5+6 da doktora gittim 20 kasımda randevum var.... Aslında korkuyorum bebeğimi kaybetmekten

Sen icini hep ferah tutmaya calis ve onun için dua et

Bende 2015 nisan annesiyimm:) Tabi acele edip martta gelmezse:) 5 gün önden gidiyoruz şimdilik:)

zorlu bir yol özelliklede öncesnde birşeyler yasadıysan uyku bile haram oluyo öğrendiğimden beri gece bile sık sık tuvalete gidip bakıyorum kan varmı dye inanamıyorum
cok sukur bisey yasamadk insallhta yasamayız cok pimpirikli değilm hiç kollamıyorm kendimi doktor kızıyo hatta persembe gunu kontrl wr simdiden stres heycan doktor bndan sonra ultrasondan cıkınca ölçücem tansiyonnu diyr
nasıl gecicek bu zman blmiyorm bide cinsiyetini ogrensekkk

Herkese merhaba bende ikinci prensesime hamileyim rabbim hayırlısıla sağlıkla kucağımıza kavuştursun bebişlerimizi...

Bende varim bende bende
Hoşgeldin canmmm
kotu şeyler düşünme cnm Rabbim yavrunun size bagislasin insallah hoşgeldin aramiza

Bende 2015 nisan annesiyimm:) Tabi acele edip martta gelmezse:) 5 gün önden gidiyoruz şimdilik:)
. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldin

Bende varımmmm Allah nasip ederse Mayıs 11 görünüyor benimde dogum :)
hoşgeldin cnm

Herkese merhaba bende ikinci prensesime hamileyim rabbim hayırlısıla sağlıkla kucağımıza kavuştursun bebişlerimizi...
oyu ne güzel inş ikinci cocugumda kiz olur kiz evladi bi başka diyorlar hep hem her ikisininde tatmak istiyorm

Benim Bikaç gundur sol tarafımda sanki baloncuklar hareket ediyo gibi hissediyorum Pıtır Pıtır bişiler hissediyorum bebek olabilir mi acaba :)

Anket yapan olmamış ama cinsiyeti belli olan var sanırım aramızda. Benim 1 oğlum var 2. Tabiki haliyle kız istiyorum ama allah ilk önce hepimize sağlıklı evlat versin insallah

Slm çok çok çok yeni temmuz 15 gözüküyor ama sezeryan icin 1 temmuz diyebiliriz
Hoşgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Benim Bikaç gundur sol tarafımda sanki baloncuklar hareket ediyo gibi hissediyorum Pıtır Pıtır bişiler hissediyorum bebek olabilir mi acaba :)
Kaç haftaliksin cnm20 haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bagirsak hareketlerinde olabilir
Anket yapan olmamış ama cinsiyeti belli olan var sanırım aramızda. Benim 1 oğlum var 2. Tabiki haliyle kız istiyorum ama allah ilk önce hepimize sağlıklı evlat versin insallah
genelde erken haftadalar canm o yüzden ankette çok kişi yok Allah nasip ederse benim ilk çocuğum erkek olucak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…