- Konu Sahibi askrhpozitif
-
14 haftalık tatlım ama hep aynı tarafta ve pitirti gibi :) yani bebek hareketi gibi deilde böyle baloncuk patlıyo gibi falan değişik bide karnım cok cikti cok erken ama neden böyle oldu anlamadimHoşgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Kaç haftaliksin cnm20 haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bagirsak hareketlerinde olabilir
genelde erken haftadalar canm o yüzden ankette çok kişi yok Allah nasip ederse benim ilk çocuğum erkek olucak ins
Bilmiyorum canm doktor bana bu haftalarda kaslari çok gucsuz olduğu için hareketlerini hissedemezsin demisti1
14 haftalık tatlım ama hep aynı tarafta ve pitirti gibi :) yani bebek hareketi gibi deilde böyle baloncuk patlıyo gibi falan değişik bide karnım cok cikti cok erken ama neden böyle oldu anlamadim
Aynen öyle kızıma dost arkadaş can yoldaşı geliyor hayırlısıyla...erkeğinde kızında hayırlısı...Hoşgeldin canmmm
kotu şeyler düşünme cnm Rabbim yavrunun size bagislasin insallah hoşgeldin aramiza
. Saglikla gelsin annesi de belki biraz aceleci olur bende nisan annesiyim inş hoşgeldin
hoşgeldin cnm
oyu ne güzel inş ikinci cocugumda kiz olur kiz evladi bi başka diyorlar hep hem her ikisininde tatmak istiyorm
amin inşallahAynen öyle kızıma dost arkadaş can yoldaşı geliyor hayırlısıyla...erkeğinde kızında hayırlısı...
canım yaglı seyler ve hamur ısı seyler yıyorsan ve mıden sındırmekte gucluk cekıyordur mıden ve dokundugunda agrı kasılmaya neden oluyordur gecmıs olsunArkadaşlar karnım ağrıyor spazm gibi çok gergin karnım sırtıma da vuruyor ağrı sizce fikri olan varmi
hoşgeldin canim benim amin cumlemize inşallah ne güzel cogaliyoruzMerabalar canlarim allah bebislerjmizi saga saglim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bendeeee geldim. Buradayim bebisimleee
Evet canim hosbuldukhoşgeldin canim benim amin cumlemize inşallah ne güzel cogaliyoruz
saglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmzaEvet canim hosbuldukinsallah benjmde ogluma kardes gelio nasipse canimm ama cinsiyeti ni ogrenmedik henuzzz
canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptirarkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz acaba. test sonucum boyle cikti sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1293078
tsk ederim cnm allahim insallah nasip eder oyle cok istiyorumki yrn ilk isim kan testi yapmak olcakksaglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmza
canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptir
Rabbim gönlüne gore versin canm yarin hayirlisi haberlerle gelirsin insallah canimtsk ederim cnm allahim insallah nasip eder oyle cok istiyorumki yrn ilk isim kan testi yapmak olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?