2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
1
14 haftalık tatlım ama hep aynı tarafta ve pitirti gibi :) yani bebek hareketi gibi deilde böyle baloncuk patlıyo gibi falan değişik bide karnım cok cikti cok erken ama neden böyle oldu anlamadim

Selam arkadaslar.ben bugun ogrendim hamile oldugumu.4+2 ama tup bebek oldugu icin tedirginim.gunasiri ikiye katlamasini bekleyecegim.o kadar sabirsizlaniyorum ki hemen kendimi buraya attim.herkese ve kendime rahat saglikli bir hamilelik diliyorum.

1

14 haftalık tatlım ama hep aynı tarafta ve pitirti gibi :) yani bebek hareketi gibi deilde böyle baloncuk patlıyo gibi falan değişik bide karnım cok cikti cok erken ama neden böyle oldu anlamadim
Bilmiyorum canm doktor bana bu haftalarda kaslari çok gucsuz olduğu için hareketlerini hissedemezsin demisti

Aynen öyle kızıma dost arkadaş can yoldaşı geliyor hayırlısıyla...erkeğinde kızında hayırlısı...

Merabalar canlarim allah bebislerjmizi saga saglim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bendeeee geldim. Buradayim bebisimleee

Sevgili hanbur adetini kac gun gecti? Ben adetime 3 gun varken predictorun erken jalilelik testinden kullandim aynen boyle silik cikti. Kan testinde hemen belli oldu. Bugun de keseyi gorduk. 4 hafta 6 gunluk hamileyim. :)

Evet canim hosbulduk insallah benjmde ogluma kardes gelio nasipse canimm ama cinsiyeti ni ogrenmedik henuzzz
saglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmza

arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz acaba. test sonucum boyle cikti sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1293078
canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptir

nagischh bugun gecikmemin 7 gunu ve testim boyle cikti. yanilma payi varmidir bilmiyorum ama gercek olmasinda cok istiyorum. yrn sabah kan testi yaptircagim umarim pozitif cikar . seninde hayirli olsun saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim

saglikla dogsun canimda yaninda ogrenirsiniz inş :) biz baya erken ogrrenmistik 10+5 ken herseyini gösterdi bizim utanmza

canim hamilesin rabbim tamamini erdirsin hemen bi kan testi yaptir
tsk ederim cnm allahim insallah nasip eder oyle cok istiyorumki yrn ilk isim kan testi yapmak olcakk

Canim evet 7 gun gecikmis ve test bu sekildeyse hamilesin rabbimin izniyle.. belki gec dollenme oldugundan silik cikmis olabilir. Stres yapma sakın. Diger hamilelik belirtileri var mi

bende gec dollenme diye dusundum. gecen ay yaptigim onca testte hic boyle birsey cikmamisti nitekimde hamile degildim. bu ay sag kasigim cok agridi migdem yandi gobekte cizgi var belli bellirsiz. ve gogus lerim cok hassaslastiumarim bunlarin hepsini bebisim icin yasiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…