- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
Benimde çevremde herkeste var ama ben normal bebek odası takımı düşünüyorum bude yeni doğduğu zamanlarda kullanmak için yatak odama küçük bu besik almayi düşünüyorumOyun Park'ı konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi hangi markanın daha iyi acaba?
Bende öyle dusunuyorum ama kiraciyim bide oturdugum binayi geri donusum olarak yiktirmayi dusunuyorlar 2 ay sonra belli olucakmis ya diş cephe yapicaklarmis yada yikip yeniden yapicaklarmis napicam bilmiyorumkiralik ev bulmakta zor hadi buldum diyelim 1 milyardan aşşagiya kira yok bide yeni degil eski kotu evler simdi oda almaya kalksam tasinsam maffolucak kac gundur ne yapcagimi sasirdim .. İnş diş cehpe yaparlarda bu halimle ev derdine dusmem
Ya sorma simdiden strest icindeyimInş taşınmazsın gereksiz stres olacaksın oda hemen olmasada olur doğduktan sonrada yapabiliriz. Sıkıntı etme canım sakin ol bebişimiz etkilenmesin
canım bakırköyde nerde yaptırdın bende doktor arıyorumda bilgi verirmisin.Detayli ultrasyon oluyor genelde baska yerlere yonlendiriyorlar ben istanbulda oturuyorum bakirkoyde biyerde yaptircam 250 tl benim kuzen gecen hafta yaptirdi nasil dogum yapacagina kadar soylemis bebegin ic organlarinin herseyine bakiyorlar Allah korusun kotu bisey oldugunda anne karninda mudahale ediyorlarmiş bebegin resmini cekiyorlar googleden yaz bak gorsellerede bak bebegin dogduktan sonra o resimle karsilastir aynisi :)) kime cektigini gorursun cok guzel dr tam 1 saat bakiyor ugrasiyor
Bakirkoy bilson yaz googleye tam yer tarifi alabilirsin egerki yaptiracaksan 22 haftada git ben 1 hafta sonrra 22 olucam daha net belli oluyormus ayrica doktoru kim bilmiyorum ama aklinda bulunsun normalde 350 tl istersen benim dr adini ver 250 tlye yapiyorlar randevu almadan gidemezsn doktorum Renginar hanim dersin yenibosna ilke hastanesinden .. Kesinlikle bilsonu tavsiye ederim cok guzel yer baya ilgileniyorlar herseyi soyluyorlarcanım bakırköyde nerde yaptırdın bende doktor arıyorumda bilgi verirmisin.
sağol canım bir araştırıyımBakirkoy bilson yaz googleye tam yer tarifi alabilirsin egerki yaptiracaksan 22 haftada git ben 1 hafta sonrra 22 olucam daha net belli oluyormus ayrica doktoru kim bilmiyorum ama aklinda bulunsun normalde 350 tl istersen benim dr adini ver 250 tlye yapiyorlar randevu almadan gidemezsn doktorum Renginar hanim dersin yenibosna ilke hastanesinden .. Kesinlikle bilsonu tavsiye ederim cok guzel yer baya ilgileniyorlar herseyi soyluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?