2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Oyun Park'ı konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi hangi markanın daha iyi acaba?
Benimde çevremde herkeste var ama ben normal bebek odası takımı düşünüyorum bude yeni doğduğu zamanlarda kullanmak için yatak odama küçük bu besik almayi düşünüyorum

Inş taşınmazsın gereksiz stres olacaksın oda hemen olmasada olur doğduktan sonrada yapabiliriz. Sıkıntı etme canım sakin ol bebişimiz etkilenmesin

Inş taşınmazsın gereksiz stres olacaksın oda hemen olmasada olur doğduktan sonrada yapabiliriz. Sıkıntı etme canım sakin ol bebişimiz etkilenmesin
Ya sorma simdiden strest icindeyim herseyin hayirlisi artik ins tasinma derdim olmaz herseyi gonlume gore yaparim

canım bakırköyde nerde yaptırdın bende doktor arıyorumda bilgi verirmisin.

canım bakırköyde nerde yaptırdın bende doktor arıyorumda bilgi verirmisin.
Bakirkoy bilson yaz googleye tam yer tarifi alabilirsin egerki yaptiracaksan 22 haftada git ben 1 hafta sonrra 22 olucam daha net belli oluyormus ayrica doktoru kim bilmiyorum ama aklinda bulunsun normalde 350 tl istersen benim dr adini ver 250 tlye yapiyorlar randevu almadan gidemezsn doktorum Renginar hanim dersin yenibosna ilke hastanesinden .. Kesinlikle bilsonu tavsiye ederim cok guzel yer baya ilgileniyorlar herseyi soyluyorlar

sağol canım bir araştırıyım

ben mesela haftada iki kere kullanıyorum 500 mg bi tanesi ikişer tane atıyorum.

pazartesi attıysam diğerini cuma günü kullanıyorum doktorum o şekilde kullanmamı söyledi.

Balık yediğim günler hapı içmiyorum onun dışında hergün alıyorum

Kızlar bebişleriniz kaç haftalık kaç gr. Paylaşalım mı minnoşlarımızı benim ki 21+4 günlükken 433 gr. Dı

Valla canım öyle olacak galiba:) Tek sağlıklı olsunlar da. Erkek canım seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…