2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

kızlar buarada özel hastaneye gidiyorsanız doktorun istediği testlerin cogunu ücretsiz sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. benim ilk deneyimim oldugu için yeni ögrendim bilginize..
canım iyi oldu söylediğin dur bakalım ne isteyecek doktorum deneyim bende şansımı c.tesi gitcem daha hiç gitmedim ben

Benimde aynı şekilde oluyo normal ben tüp bebek tedavimdede vajinal ilaç kullanıyordum oda aynı şekil geliyordu vajinal ilaçlarda bu oluyo hep sanırım sende gece yatmadan oncemi kullanıyorsun
sabah ve akşam canım hiç sevmedim ya ilk kez kullanıyorum böyle daha önce yutmuştum dr bu daha etkili dedi senin kanaman mı var neden verdi

sabah ve akşam canım hiç sevmedim ya ilk kez kullanıyorum böyle daha önce yutmuştum dr bu daha etkili dedi senin kanaman mı var neden verdi
Ben sadece yatarken kullanıyorum bnm daha önce bi düşüğum vardı tedbir amaçlı verdi ama ben suan özel bi doktora gidiyorum ilk gittiğim doktor ağızdan kullan demişti ama su anki doktorum yan etkileri olduğu için hemde vajinal daha etkili olduğu için bu şekilde kullanmamı önerdi sana neden verdi

Yok canım ya söylemedi hersey normal dedi ama bilmem ki 1 ay sonra gelin dedi gidince sorayım bari

hadi ya bilmiyorum aslında benim de 5+5
canım sadece keseyi görürsün keseyi görmende iyi dış gebelik olmadığı anlamına gelir benim 6 ama drlar batı baz almıyor kesem 5 haftalıkmış geç döllenme ne zaman gideceksin sen bakalım ne diyecek

canım iyi oldu söylediğin dur bakalım ne isteyecek doktorum deneyim bende şansımı c.tesi gitcem daha hiç gitmedim ben
rica ederim. hatta hemşire ben de size ulaşmaya çalışıyordum dedi. aile hekimin hangi saglık ocagında ise sen doktora gittiğinde onlar bilgilerini girince hamile oldugunun bilgisi o saglık ocagına gidiyormus. yani eğer kaydın varsa sen gitmesen bile arıyormus saglık ocagı seni takip için. hoşuma gitti valla :)

e beni arayan yok kaydım var
canım zaten hemşirenin bana ulaşamamasının sebebi hastane telefon bilgimi girmemiş belki senin de telefon numaran yoktur saglık ocagında. yoksa hamile bir arkadasım var ona anlatınca bunları evet beni her ay arıyorlar cevabını verdi. ben bana ulaşmalarını beklemeden tahliller için gittim yarın da almaya gidicem kısmetse. yani aramadılarsa bence sen git.

Ne gibi testler yapılıyor ne zaman arıyorlar ki acaba

Ne gibi testler yapılıyor ne zaman arıyorlar ki acaba
bana gittiğim doktor yaptırmam gereken testlerin listesini vermişti onu gösterdim hemşireye. orda yapılabilenlerin sonuclarını yarın alıcam sadece iki tüp kan verdim. açlık kan sekeri troid testleri falan yani genel saglık durumumuzla ilgili testler canım.

Anladım bana öyle bişey vermedi doktor ama belki bidahaki gittiğimde de verebilir pazartesi gidicem

ne tahlili canım benden bişey istenmedi

Evet kızlar bende yaptırdım tahlilleri gecen hafta keseyi gördük yarin hem sonuçları goturcem hemde insaAllah kalp atışını duyucaz.. Çok heyecanliyim 6+3 günlük hamisim

Hayırlı ugurlu olsun selim 86 allah kucağına almayi nasip etsin hepimizin inşallah :)

bizden niye istemediler ki çoğu dr kalp atışı duymadan gebelik var demez ondandır senn duyuldumu kalp atışı

Bugün ilk kalp atışını duyduk :) ve tahlilleri sağlık ocağında yaptirmistim doktor eksik dedi yine verdi 6 tane tahlil..iki hafta sonra yine gidicem sonuç götürmeye :) çok güzel duyguymus yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…