- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.461
kızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var
Napsak ki... Bugün kakao yağı alayım diyorum. Sen de çok su iç.canım bende çatlak yok henüz ama o acıdan var. özellikle karnımda değilde sırtımda ve yanlarımda oluyor. benim cildim pul pul dökülüyor. çok kuruyorum her gün kremlenmeme rağmen. eskiden kururdum gerçi ama kremlenince rahatlardı biraz. şimdi hep kuruyum
Geçmiş olsun cnm, ben zeytin yağı sürüyorum arada da elimle karnımı ovalıyorum masaj yapar gibi bazen benimde oluyor o gerilme çünkü, ama yapacak pek bişey yok bebeğin duruşundandir sanırımKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Aranızda karnı çatlayan var mı? Galiba bu ara çatlıcak benimresmen gerildiğimi hissediyorum. Bir de etim acıyo gibi bir acı var. Başına gelen oldu mu? Günde 2 kez lierac sürüyorum. Su içmeyide arttırdım daha ne yapabilirim? Lütfen bana bir şey söyleyin ya acıyo resmen
Aynı haldeydim. Fizik tedavi doktoru arkadaşım var. Önerilerde bulundu uydum geçti. Yan yatıp bebe yağı gibi bir yağla masaj yapacaksın( eşin yapsa daha iyi) sonra sıkıca kapatıp dıcak su torbadı veya havlu ütüleyp koy. Sıcak tut bir süre yat. Yan yatarken 2 bacağının arasına yastık koy mutlaka ve dizleri biraz karna çekeceksin. Bu karna çekip yatma önemli. Geçmiş olsun bunları yapınca 3 güne geçti benim.topallıyordum valla. İnşallah seninde geçer.kızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var
Canım Kokmuyor mu? Bir de bildiğimiz zeytin yağı mı? Evde has zeytin yağı var.kıyafete falan bulaşmıyor mu?Geçmiş olsun cnm, ben zeytin yağı sürüyorum arada da elimle karnımı ovalıyorum masaj yapar gibi bazen benimde oluyor o gerilme çünkü, ama yapacak pek bişey yok bebeğin duruşundandir sanırım
Napsak ki... Bugün kakao yağı alayım diyorum. Sen de çok su iç.
Yani acıdıkça üzülüyorum çatlıcam diye
canım hoşgeldinnn. hemşerimsin sanırım bende trabzonluyum :)
Bana dua edersin valla :) kuru kayısı sıcak su vs bende hiç işe yaramadı. Bu şekilde rahatladım. Geçmiş olsun canım :*
Azar azar sürüyorum canım saf zeytin yağı elimde bile kalmıyor fazla iyice yediriyorumCanım Kokmuyor mu? Bir de bildiğimiz zeytin yağı mı? Evde has zeytin yağı var.kıyafete falan bulaşmıyor mu?
Arkadaslar benide aranıza alirmisiniz
Bende inşallah temmuz annesiyim
canım bende trabzon vakfıkebir ama istanbulda yaşıyorum :)Hoşbulduk canım. Evet Trabzonluyum ama ist da yaşıyorum. Ben Trabzon merkez. Sen? :)
hoş geldın canımmmArkadaslar benide aranıza alirmisiniz
canım acaba bıraz fazlamı yoruldun naptın birde artık göbek önden çıktıya bizler anlamasakta haliyle ağırlık bele vuruyor bi arkadaşımız öneride bulunmuş bi denersin bugün.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine evdeysen dinlen..kızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsunArkadaslar benide aranıza alirmisiniz
canım bence viskokıxlar beşiği beğendik fakat içine yaylı yatak mı vısko mu pamuk mu hangisi alınmalı?
canım acaba bıraz fazlamı yoruldun naptın birde artık göbek önden çıktıya bizler anlamasakta haliyle ağırlık bele vuruyor bi arkadaşımız öneride bulunmuş bi denersin bugün.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine evdeysen dinlen..
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza. beklenen doğum tarihi ne zaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?