- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.421
Sende belim ağrıyor de otur canım kim ne diyecek ozaman boşverr takma kimseyiTopigin demirbasi gizem :)
Her saat aktifsin masallah kiz. Patronun iyi bisey demiyo.
Benim isler cok yogun
Dun aksam sinir oldugum biseyi yaziyim da rahatliyim azcik.
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.
Benimkisi büyük ihtimal enfeksiyondan kaynaklı ve kokuya karşı aşırı hassaslıktan canımcanım sen şu vifer demir kapsülünümü kullanıyorsun o çok bulantı yapıyor
Ben dün bu konuda ağlayacaktım neredeyse ama zeytinyağı içebiliyorsan her gün bir kaşık iç. Bol lifli şeyler tüket ve su çok iç ben bulantılardan dolayı yapamıyorum maalesef.Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya
Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin içini ferah tut allahın izniyle sağlıcakla kucağını alıcaksın
İyiyiz kızımla çok şükür sen nasılsın
Kızlarda hep ikisini beğendi çok sağol teyzesi
Aynen bende kendim yapıcam çok uyguna gelicek sen nerden aldın malzemeyi
Tüüünaydın dicem ama artık akşam oldu :)) biz minnoşla iyiyiz siz nasılsınız
Eşinin maşşallahı var ne güzel heyecanlı bravo inşallah hep öyle devam eder bizimkide çok sabırsız odayı nerdeyse 2 ay önce yaptırıcaktı ben frenledim :)
Bende büyük bir ihtimalle onu yapıcam :) sağol teyzesi
Bende sade diye beğendim en azından bi 10 sene kullanır
English home da vardı puantiyeli yanılmıyorsam 1 topu 170 liraydı çok pahalı ama güzel modeller var güzel nı bizim oda gibi sanırım büyüklükde aynı cam yeri felan aynı ama pembe boyada var sanki
Sağol teyzesi kalpliyi yapabilirsem
Beşik büyüyor mu diye sordum ama saçma olmuş belli büyümüyor :)
Ben dün bu konuda ağlayacaktım neredeyse ama zeytinyağı içebiliyorsan her gün bir kaşık iç. Bol lifli şeyler tüket ve su çok iç ben bulantılardan dolayı yapamıyorum maalesef.
Ay valla yaaa. Erkekler ne rahat. Hic dert yok ya. Ise git gel. Arada para ver. Bu kadarAynen bende ya bakarsa diye zar zor alıyorum bakmıyo hem rahatlıyorum hemde boşa uğraştım diye sinirleniyorum
LAhana salatası da bol tüketirsen bu konuda faydalıKuru incir kayısı yemeye falan çalışıyorum bol su da içiyorum aslında ama bi de onu deniyim canım ya sağol
Erkek olmak istemezdim.Ay valla yaaa. Erkekler ne rahat. Hic dert yok ya. Ise git gel. Arada para ver. Bu kadar
Ay ne guzel uzaksin demekkkk. Valla arkadas gibi olsa bana, ayni sitede bile otururum ama boylesi irak olsun
Aynen ! Sirf ailede huzur degismesin diye dokunmuyo kimseye. Olan bi bana oluyo
Inan gorumcem olsa ne guzel olurdu aman yaa
Valla zaten yaparken kendi kendime söyleniyorum kadınlık ne zor diye, birde eşim akşam gelince ona söyleniyorum yazık garibim sesini çıkaramıyor:)Ay valla yaaa. Erkekler ne rahat. Hic dert yok ya. Ise git gel. Arada para ver. Bu kadar
LAhana salatası da bol tüketirsen bu konuda faydalı
Geçmiş olsun
Hic ezildigini falan dusunmuyorum ben canim. Gaayet rahatlar. Bize denk gelen erkekler boyle yani. Sizinkiler farkli olabilir tabi. Ama benim bahsettigim kadinlarin hamilelik sureciydi dogumuydu adetiydi falan. Erkeklerin bu derdi yok yani.LAhana salatası da bol tüketirsen bu konuda faydalı
Geçmiş olsun
Erkek olmak istemezdim.
Hep anlayışsız ve rahat olduklarını düşünürüz ama biz düşüncelerimizi derdimizi anlatırken onlar tüm sorumluluklarını yerine getirmese de alttında ezilirler ama yine de ses etmezler
Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya
Benim cok sık olmasa da yasadigim bir durum ve henuz bir cozum bulamadim. Kabizlik olsa da olmasa da hamile oldugumu ogrendigimden beri hemoroidim var ve hic kuculmedi, kabiz olunca da dayanilmaz aciyor.
Sen hamile kaldin diye baslamistir calismalaraAynenn bnmde bir tane eltim var hiç görümcem yok keşke onun yerine bikaç görümcem olsaydı diyorum bazenbiz birde 3 ay arayla evlendik 2 ay arayla doğurucazz ben hamile kalınca acayip hallere girdi neyse snra oda hamile kaldı da rahatladık ailecek
tabiki ikisi için ayrı yatak alıcaksın mecburen . ölçünün tam olması lazım ,çocuğun emniyeti açısından. biraz masraflı oluyor...kızlar yaaa benim kafam karıştı bi akıl verin ..ben bebek odası ayrı yapıcam oda takımını aldık ama içinde yatagı yok büyüyen beşik iç yatak ölçüsü 80x130 cm mobilya beşiğin içinede visko yatak aldınız...ben bundan http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk-ve-genc-odasi/bebek-odasi/ortopedik-bebek-yatagi-modeli.html alsam nasıl olur bide 6 ay olana kadar yanımda yatsın diye park yatak alıcam onların ölçüleri de 70x110 yada 60x120 cm .... ik tane mi yatak alıcam ikiside visko yatak mı olacak çok masraflıymış bu işler ya
evet mutfağa geçmeliyim en azından pastayı yapmalıyım yoksa kızım beni yer:)mutlaka şöyle der benim çocuğum isteseydi onu kırmaz hemen yapardım:) mutfak ve banyo temiz oldu mu evin gerisi de temizmiş gibi geliyor bana evdeki yaşam alanının can damarı mutfak =banyo
aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))
Aynen mutfak banyo takıntım var
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişim. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Hoşbulduk inşallah canım. Evet kızım olacak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?