2015 Temmuz Anneleri

Sende belim ağrıyor de otur canım kim ne diyecek ozaman boşverr takma kimseyi

Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya
Ben dün bu konuda ağlayacaktım neredeyse ama zeytinyağı içebiliyorsan her gün bir kaşık iç. Bol lifli şeyler tüket ve su çok iç ben bulantılardan dolayı yapamıyorum maalesef.

Beşik büyüyor mu diye sordum ama saçma olmuş belli büyümüyor :)

Evet cnm büyümüyor aslında ilk önce büyüyen alalım dedik snra ben vazgeçtimm kendisi minik beşiğide minik olsun büyüyünce nasılsa büyük alırız diye düşündm

Ben dün bu konuda ağlayacaktım neredeyse ama zeytinyağı içebiliyorsan her gün bir kaşık iç. Bol lifli şeyler tüket ve su çok iç ben bulantılardan dolayı yapamıyorum maalesef.

Kuru incir kayısı yemeye falan çalışıyorum bol su da içiyorum aslında ama bi de onu deniyim canım ya sağol

Kuru incir kayısı yemeye falan çalışıyorum bol su da içiyorum aslında ama bi de onu deniyim canım ya sağol
LAhana salatası da bol tüketirsen bu konuda faydalı
Geçmiş olsun
Ay valla yaaa. Erkekler ne rahat. Hic dert yok ya. Ise git gel. Arada para ver. Bu kadar
Erkek olmak istemezdim.
Hep anlayışsız ve rahat olduklarını düşünürüz ama biz düşüncelerimizi derdimizi anlatırken onlar tüm sorumluluklarını yerine getirmese de alttında ezilirler ama yine de ses etmezler

Ay ne guzel uzaksin demekkkk. Valla arkadas gibi olsa bana, ayni sitede bile otururum ama boylesi irak olsun

Aynen ! Sirf ailede huzur degismesin diye dokunmuyo kimseye. Olan bi bana oluyo
Inan gorumcem olsa ne guzel olurdu aman yaa

Aynenn bnmde bir tane eltim var hiç görümcem yok keşke onun yerine bikaç görümcem olsaydı diyorum bazen biz birde 3 ay arayla evlendik 2 ay arayla doğurucazz ben hamile kalınca acayip hallere girdi neyse snra oda hamile kaldı da rahatladık ailecek

Kizlar usenmeden 200 mesaj birikmis geceden onlari okudum oyyyy omrumu yediniz :) bi tesbihe karar verin baslayalim haydi daha güne gidecem :)

Hic ezildigini falan dusunmuyorum ben canim. Gaayet rahatlar. Bize denk gelen erkekler boyle yani. Sizinkiler farkli olabilir tabi. Ama benim bahsettigim kadinlarin hamilelik sureciydi dogumuydu adetiydi falan. Erkeklerin bu derdi yok yani.

Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya

Benim cok sık olmasa da yasadigim bir durum ve henuz bir cozum bulamadim. Kabizlik olsa da olmasa da hamile oldugumu ogrendigimden beri hemoroidim var ve hic kuculmedi, kabiz olunca da dayanilmaz aciyor.

kızlar yaaa benim kafam karıştı bi akıl verin ..ben bebek odası ayrı yapıcam oda takımını aldık ama içinde yatagı yok büyüyen beşik iç yatak ölçüsü 80x130 cm mobilya beşiğin içinede visko yatak aldınız...ben bundan http://www.vivense.com/cocuk-ve-genc-odasi/bebek-odasi/ortopedik-bebek-yatagi-modeli.html alsam nasıl olur bide 6 ay olana kadar yanımda yatsın diye park yatak alıcam onların ölçüleri de 70x110 yada 60x120 cm .... ik tane mi yatak alıcam ikiside visko yatak mı olacak çok masraflıymış bu işler ya

Benim cok sık olmasa da yasadigim bir durum ve henuz bir cozum bulamadim. Kabizlik olsa da olmasa da hamile oldugumu ogrendigimden beri hemoroidim var ve hic kuculmedi, kabiz olunca da dayanilmaz aciyor.

Benim normalde böyle bir sorunum hiç olmadığı için çok zorlanıyorum. Psikolojim bozuldu nerdeyse. Tuvalete gitmediğim günler ne evden çıkmak istiyorum ne de iş yapmak. Dr um bağırsak düzenleyici bi ilaç vermişti aslında ama zaten üç tane ilaç içiyorum diye içmedim. Bu gidişle başlıycam herhalde. Sen kullanıyor musun bilmiyorum ama belki işe yarar. Allah yardımcımız olsun

Sen hamile kaldin diye baslamistir calismalara
Bizimde evlilikler pespese oldu cok sinir bi durum bu da

tabiki ikisi için ayrı yatak alıcaksın mecburen . ölçünün tam olması lazım ,çocuğun emniyeti açısından. biraz masraflı oluyor...

bak sen bilmişe kaç yaşında kızın canım

aynen ya bende de öyle oluyor nedense mutfak banyo temiz olunca içim rahat oluyor çok komik :)))

Aynen mutfak banyo takıntım var

hepimizde aynı takıntı var demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…