- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.441
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişim. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Canım benimkiler bana düğün üstü neden bebek yaptın diye hesap sordular.Aynenn bnmde bir tane eltim var hiç görümcem yok keşke onun yerine bikaç görümcem olsaydı diyorum bazenbiz birde 3 ay arayla evlendik 2 ay arayla doğurucazz ben hamile kalınca acayip hallere girdi neyse snra oda hamile kaldı da rahatladık ailecek
O konuda haklısın eşim çok kusuyorum yemek yemiyorum diye söyleniyordu.Hic ezildigini falan dusunmuyorum ben canim. Gaayet rahatlar. Bize denk gelen erkekler boyle yani. Sizinkiler farkli olabilir tabi. Ama benim bahsettigim kadinlarin hamilelik sureciydi dogumuydu adetiydi falan. Erkeklerin bu derdi yok yani.
Canım ben normaldede bu sıkıntıyı yaşıyordum hamile kalınca tavan yaptı. Dr magnezi kalsine diye bir toz verdi. İnanılmaz rahatlatıyo haftada 2 kez falan kullanmak gerek. Barsakdan mideden kesinlikle emilmiyormuş. Hamilelik için güvenli. Ayrıca hamile platesine gidiyorum orada hamile kadınların hepsi kullanıyormuş zaten. Reçetesiz bir şey gidip kendinde alabilirsin. İstersen internetten bak veya eczacıya danış.Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya
Normalde biz ne giyiyorsak bebekler bir kat fazlasını giyermiş cnm,yani orası sıcakta olsa bacakları ve kafası üşürmüş bebeklerin yani yazlık zıbın bulabilirse alsın yoksada farketmez diğer bebekler gibi normal hastane çıkışı alsınlar bence...kızlar arkadaş doğum yapıcak ikiz gebe fakat ilk kıyafetlerinde kararsız mersin yaz memleketinde yaşıyor.siz bebeklerinize temmuz sıcagında ne giydirdiniz hastanede acillll ona göre kıyafet siparişi vercek
cnm benm çalağm yok ki yaw ondn yazamadm sana ama krem kullanyr arkdşlr bide kakao yağı iyi demşlerdiHerkes birbiriyle konuşuyo kimse soruma cevap vermedi
hımm anladım canım ozaman ınce bir tulum bulundurmalıNormalde biz ne giyiyorsak bebekler bir kat fazlasını giyermiş cnm,yani orası sıcakta olsa bacakları ve kafası üşürmüş bebeklerin yani yazlık zıbın bulabilirse alsın yoksada farketmez diğer bebekler gibi normal hastane çıkışı alsınlar bence...
canım ilknur un paylaştığı çok güzeel her hafta çekcez Allah'ın izniyle bununla başlayalımLa ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.Senden başka hiçbir ilah yoktur seni tenzih ederim ben gerçekten zalimlerden oldum.
CANM BU NASIL SENCE İYİMDR
Geçmiş olsun canım da sanmıyorum batmadır o,afedersin dün gece lavaboda belimin sol tarafına bir ağrı girdi sanki damar çekilmiş gibi oldu 5 dk sürdü geçti çok şükür,seninde öyledir korkma az dinlen geçer cnmkızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Aranızda karnı çatlayan var mı? Galiba bu ara çatlıcak benimresmen gerildiğimi hissediyorum. Bir de etim acıyo gibi bir acı var. Başına gelen oldu mu? Günde 2 kez lierac sürüyorum. Su içmeyide arttırdım daha ne yapabilirim? Lütfen bana bir şey söyleyin ya acıyo resmen
Dün dün medela calma denmişti;bnm kafam karıştı ...
Ben bulantılar ve bol mide yanmalı bir güne uyandım.
Ama az kaldı 12 hafta sonra bitecek umuduyla bakıyorum.
Dünde ufaklığın eşyalarına bakınca içim eridi resmen
Çok teşekkürler kızlar Bende 2. Biraz daha fazla beğendim ama fiyatları baya tuzlu ya 300-400 arası bi eminönüne bakıcam kendim yapabileceğim malzemeleri bulabilirsem kendim yapıcam.
@nothernlights en güzelini yapıyorsun mutlaka bitince fotosunu paylaş
kızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var
Canım ben normaldede bu sıkıntıyı yaşıyordum hamile kalınca tavan yaptı. Dr magnezi kalsine diye bir toz verdi. İnanılmaz rahatlatıyo haftada 2 kez falan kullanmak gerek. Barsakdan mideden kesinlikle emilmiyormuş. Hamilelik için güvenli. Ayrıca hamile platesine gidiyorum orada hamile kadınların hepsi kullanıyormuş zaten. Reçetesiz bir şey gidip kendinde alabilirsin. İstersen internetten bak veya eczacıya danış.
canım hoşgeldinnn. hemşerimsin sanırım bende trabzonluyum :)Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Hepimize nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah
Henüz bende de yok ama bu kadar acı ve gerilmeye yakın gibi geliyo. Bir ara katı kakao yağı aldım bitince alamadım bir daha. Bugün yine alayım olmazsa. Teşekkürler cevabın için kuzumcnm benm çalağm yok ki yaw ondn yazamadm sana ama krem kullanyr arkdşlr bide kakao yağı iyi demşlerdi
Bana dua edersin valla :) kuru kayısı sıcak su vs bende hiç işe yaramadı. Bu şekilde rahatladım. Geçmiş olsun canım :*Çok sağol canım bi araştırayım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?