2015 Temmuz Anneleri

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Aranızda karnı çatlayan var mı? Galiba bu ara çatlıcak benim resmen gerildiğimi hissediyorum. Bir de etim acıyo gibi bir acı var. Başına gelen oldu mu? Günde 2 kez lierac sürüyorum. Su içmeyide arttırdım daha ne yapabilirim? Lütfen bana bir şey söyleyin ya acıyo resmen

kızlar arkadaş doğum yapıcak ikiz gebe fakat ilk kıyafetlerinde kararsız mersin yaz memleketinde yaşıyor.siz bebeklerinize temmuz sıcagında ne giydirdiniz hastanede acillll ona göre kıyafet siparişi vercek

Canım benimkiler bana düğün üstü neden bebek yaptın diye hesap sordular.
Düğüne az bir zaman kala ablasının hamile olduğunu haber verdiler.
Eşime de ablasının eşi (eşm tanımıyordu) kına da dışarıda beklerken söylemiş benim karım hamile

Hic ezildigini falan dusunmuyorum ben canim. Gaayet rahatlar. Bize denk gelen erkekler boyle yani. Sizinkiler farkli olabilir tabi. Ama benim bahsettigim kadinlarin hamilelik sureciydi dogumuydu adetiydi falan. Erkeklerin bu derdi yok yani.
O konuda haklısın eşim çok kusuyorum yemek yemiyorum diye söyleniyordu.
Bende allah bir günlüğüne sana versin dedim. Nasıl dua etmişsem yarım gün midesi bulanıp kusunca özür diledi.

Kızlar azcık bi kahvaltı yapayım dedim sayfalar almış başını gitmiş. Maşallah size :) kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözümler buluyorsunuz? hayattan soğudum resmen ya
Canım ben normaldede bu sıkıntıyı yaşıyordum hamile kalınca tavan yaptı. Dr magnezi kalsine diye bir toz verdi. İnanılmaz rahatlatıyo haftada 2 kez falan kullanmak gerek. Barsakdan mideden kesinlikle emilmiyormuş. Hamilelik için güvenli. Ayrıca hamile platesine gidiyorum orada hamile kadınların hepsi kullanıyormuş zaten. Reçetesiz bir şey gidip kendinde alabilirsin. İstersen internetten bak veya eczacıya danış.

Herkes birbiriyle konuşuyo kimse soruma cevap vermedi

kızlar arkadaş doğum yapıcak ikiz gebe fakat ilk kıyafetlerinde kararsız mersin yaz memleketinde yaşıyor.siz bebeklerinize temmuz sıcagında ne giydirdiniz hastanede acillll ona göre kıyafet siparişi vercek
Normalde biz ne giyiyorsak bebekler bir kat fazlasını giyermiş cnm,yani orası sıcakta olsa bacakları ve kafası üşürmüş bebeklerin yani yazlık zıbın bulabilirse alsın yoksada farketmez diğer bebekler gibi normal hastane çıkışı alsınlar bence...

kızlarr yaww çok kötü belim ağryr yaa eve gittim öğlen arası bir yattım zorla kalktm ya sol bacagm belim acayıp agryr eşimi aradm ben kalkamyrm bel fıtığı oldm galıba dedm saçmalama hemen bir günde olr mu die yaw olmş olblrmym çok fena agrm var

hımm anladım canım ozaman ınce bir tulum bulundurmalı

Geçmiş olsun canım da sanmıyorum batmadır o,afedersin dün gece lavaboda belimin sol tarafına bir ağrı girdi sanki damar çekilmiş gibi oldu 5 dk sürdü geçti çok şükür,seninde öyledir korkma az dinlen geçer cnm

canım bende çatlak yok henüz ama o acıdan var. özellikle karnımda değilde sırtımda ve yanlarımda oluyor. benim cildim pul pul dökülüyor. çok kuruyorum her gün kremlenmeme rağmen. eskiden kururdum gerçi ama kremlenince rahatlardı biraz. şimdi hep kuruyum

Dün dün medela calma denmişti;bnm kafam karıştı ...

canım bende philips aventin pompası olduğu için biberonları da direkt makineye takılan avent set olarak aldım, yani biberonların direkt içine sağabilmek için.
makine bu canım
http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-gogus-pompasi-elektronik_PAV-9430128
set de bu
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...Id=aileavnt9430236&categoryId=301172&site=old

bir de doktorum ve başka bir doktor arkadaşım da gaz ihtimaline karşı Dr. Browns kolik önleyici cam biberonları tavsiye etti, bir de onlardan aldım bir büyük, bir küçük boy.

Ben bulantılar ve bol mide yanmalı bir güne uyandım.
Ama az kaldı 12 hafta sonra bitecek umuduyla bakıyorum.
Dünde ufaklığın eşyalarına bakınca içim eridi resmen

geçicek inşallah canım, çok az kaldı, biraz daha dayanıcaz herşeye minikler için

bitince fotosunu paylaşıcam canım, ama benimki pek profesyonel değil maalesef pek anlamam böyle işlerden ama bunu da kendim yapmış olayım diye heves ettim

vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya canım ondandır ağrıların. her gün göbeğinde en az 1 kg bağlı geziyorsun kolay mı

Çok sağol canım bi araştırayım ben onu

cnm benm çalağm yok ki yaw ondn yazamadm sana ama krem kullanyr arkdşlr bide kakao yağı iyi demşlerdi
Henüz bende de yok ama bu kadar acı ve gerilmeye yakın gibi geliyo. Bir ara katı kakao yağı aldım bitince alamadım bir daha. Bugün yine alayım olmazsa. Teşekkürler cevabın için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…