2015 Temmuz Anneleri

Ben fazla ayakta kalınca öyle oluyor. Resmen bacağımı çeke çeke yürüyorum. Yarım saat falan dinleniyorum geçiyor. Yoruldun mu ki acaba?
cnm otrarak benm işim bel destklyıcı almştm hamılelğim başında işe yaryrdu ağrmyrdu bblm ama bugn ağrmaya başladı yürymyrm sanki of ne olck bilmyrm bu halim hergun biryerıme bişey olyr yaşlılar gibi

bende uyandığımda gözle görülür birşey yok ama sanki ödemliymişim gibi ayaklarımın üstüne zor basıyorum. avcumu kapatırken filan acıyor. sonra geçiyor

ahh cnm keşke evde olsamm işteym ve otryrm heryerim ağryr ben vitamnsz kaldm galib ya vitmnıde kestı doktro gidince söylycm çok yorgn uyanyrm hergün biryerm agryr el bılekerlm bile ağryr yaw

kızlar beim gibi dyette olanlarr ben listeye uyamıyorum çok acıkıyorum, karnım gurulduyo her yemekte listeyi aşıyorum siz nasıl uyguluyorsunuz diyetleri? kuzucum aç kalıyomuş gibi hissediyorum yaa
diyet mi ne diyeti :)) yok cnm ya ben her istdgımı yıyrm şuan şekerde yaptrmdk daha 14 ünde inş. o yüzden rahatm ozmana kadr sonrasına şekere göre bakçz :)

MaşaAllah prensese canım :) Yavrum kıyamam kardeş geliyor ya :) Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.İnşaAllah öksürüğüde en kısa sürede atlatırsın,herhangi bir şey çıkmaz.

Son düzenleme:

Canım benim dr um hergün mutlaka en az bir saat yürüyüş yapmam gerektiğini söylemişti. Kasların kemiklerin güçlenmesi açısından. Ben yapmaya çalışıyorum. Havalar da biraz ısınsa daha iyi olacak. Geçmiş olsun canım

İlk bebekte çok özeniyoruz ondandır.
Bende her şeyi olsun istiyorum ama bir yandan da müsrifliğe kaçmaktan korkuyorum.
Taşınırsam elim sıkışırsa diye az az alıp kendimi çokça frenliyorum
aynen cnm bende senın durmndym şuan fazla masrf yapmk istemyrm gerekesz yere. senın ev işi ne oldu satıldı mı ev

Listeyi çok merak ettim canım gönderme şansın varmı
uyanınca 1-2 bardak ılık su
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği,
1 dilim beyaz peynir,
yeşillik, sebze
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak ayran veya 1 çay bardağı süt.

ara öğün
2 adet ceviz+6 adet bedem+ 1 yemek kaşığı kuru üzüm

öğle yemeği
2 diilim kepek ekmeği veya 4 kaşık bulgur pilavı
3 köfte kadar et, tavuk veya balık veya 10 yemek kaşığı etli ev yemeği

ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran

akşam yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı 10 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yogurt

ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran canım listem böyle

Havuzluhanda olacağız cnm bizde, sabah erkenden gideceğiz. Çok kalabalığa yakalanmadan halledelim diyoruz bakalım.
Tanırsam slmlaşır görüşürüz cnm :)
ay ne güzell buluşun kızlar :))

tatlı falan aklıma pek gelmiyor canım benim. akşamları doymuyorum. bebeğim de aç kalıyomudur ki

ay ne güzell buluşun kızlar :))

çık gel sende tekirdağ ne ki şurası hemen. kocanla rahat gezemezsin eksikler biter böylece. yalnız biz bi arada herkes birbirinden hevesli ay oda güzel bunuda mı alsak derken akşama yüklü bir miktarla döneriz. riskli

tatlı falan aklıma pek gelmiyor canım benim. akşamları doymuyorum. bebeğim de aç kalıyomudur ki
Yok canım korkma bebek aç kalmaz.Bende şeker çıktı o yüzden diyet yapıyorum.Aslında doktorum diyet vermedi ama ben dikkat ediyorum.Bebekler aç kalmıyor merak etme gerekli besinleri alıyorlar bizden :) Hatta dengeli beslenince daha güzel kilo alıyor bebekler.Benim doktorum protein ve sebzeyi dilediğince ye dedi.Peynir,yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk ve sebze bunları sakın kesme bol bol ye dedi.Meyveyi kısıtlı ye ve karbonhidrat yeme dedi.Ekmeğide tam buğday olarak her öğün 2 dilim yiyorum :)

Sağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…