- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.521
canım liste buListeyi çok merak ettim canım gönderme şansın varmı
canım yüklenmedi ben yazıp göndereymcanım liste bu
cnm otrarak benm işim bel destklyıcı almştm hamılelğim başında işe yaryrdu ağrmyrdu bblm ama bugn ağrmaya başladı yürymyrm sanki of ne olck bilmyrm bu halim hergun biryerıme bişey olyr yaşlılar gibiBen fazla ayakta kalınca öyle oluyor. Resmen bacağımı çeke çeke yürüyorum. Yarım saat falan dinleniyorum geçiyor. Yoruldun mu ki acaba?
alırızz tabikii :)) hoşgeldn cnm doğm tarıhı nezamn kısmetseArkadaslar benide aranıza alirmisiniz
Bende inşallah temmuz annesiyim
evet cnm ya ama ben son birkaç gündr sürekli yorgun uyanyrm ve el bileklerm çok ağryr eşimde vitamini kesti sana olan olyr idor doktora gdnce söylycm cnm agrılarımı vitamnsz kalyrm sanrm heryerm ağryr sanki hasta olckmşm gibi
ahh cnm keşke evde olsammcanım acaba bıraz fazlamı yoruldun naptın birde artık göbek önden çıktıya bizler anlamasakta haliyle ağırlık bele vuruyor bi arkadaşımız öneride bulunmuş bi denersin bugün.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine evdeysen dinlen..
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun
o bendede var cnm eşim vitmını kesınce oldu vitmnsz kalyrsn dior sen kullanyrmsn decavıtıcanım çok geçmiş olsun. benim de 2gündür ayaklarım da feci ağrı varzor yürüyorum, sabahları basamıyorum
Kızlar başka yatak alan varmı ? Ne cins seçtiniz vısko yaylı pamuk?neye gore seçim yaptınız?
diyet mi ne diyeti :)) yok cnm ya ben her istdgımı yıyrm şuan şekerde yaptrmdk daha 14 ünde inş. o yüzden rahatm ozmana kadr sonrasına şekere göre bakçz :)kızlar beim gibi dyette olanlarr ben listeye uyamıyorum çok acıkıyorum, karnım gurulduyo her yemekte listeyi aşıyorumsiz nasıl uyguluyorsunuz diyetleri? kuzucum aç kalıyomuş gibi hissediyorum yaa
MaşaAllah prensese canım :) Yavrum kıyamam kardeş geliyor ya :) Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.İnşaAllah öksürüğüde en kısa sürede atlatırsın,herhangi bir şey çıkmaz.geçmişi daha bitiremedim ya maşallah bitmiyo bitmiyo anlatılacaklarbugün kızımı gördüm şükür 7 haftadan sonra kuzum benim eli yanağında uyuyordu uyandırmadık kıyamadık :) artık dr uma kesin kız demi dedim eveeett dedi kız 2 kere baktı hatta tabiki çıkışta kızıma daha bişeyler aldık ALLAH tan büyüğe de almışım ona mi çok bana mı ; onunki mi güzel benimki mi davası oldu şükür bizde her şey yolunda günde 10 tekme yeterliymiş farklı zamanda da olabilir aynı zamanda da olabilir ama hareket etsin üst üste dedi..1 ay sonra geleyim mi dedim aslında prosedür öyle ama daha geç gelebilirsin dedi sıkıntı hissedersen hemen gel ama dedi..rahat tecrübeli bi dr um var çok şükür kasmıyor beni hiç..osteacare başlıyoruz hiç calsiyum almadığım için..bi de malum magnezyum.. decavit içmeyebilirsin de dedi ben yine hafta da 3 alırım beslenmeme çok güvenmiyorum..5 kilo almışım...hemen şükür namazı kıldım 2 rekat RAbbim herkese sağlıklı evlatlar versin sıkıntısı olan arkadaşlarımızın sıkıntısını gidersin inşallah..bu arada geçmeyen öksürüğümü söyledim göğüs hastalıklarına bi görün dedi anlamazsın bronşite zatüreye çevirir dedi yarın gidicem randevu aldım içim rahat etsin..öksürüğü geçmeyen arkadaşların aklında bulunsun
cnm otrarak benm işim bel destklyıcı almştm hamılelğim başında işe yaryrdu ağrmyrdu bblm ama bugn ağrmaya başladı yürymyrm sanki of ne olck bilmyrm bu halim hergun biryerıme bişey olyr yaşlılar gibi
aynen cnm bende senın durmndym şuan fazla masrf yapmk istemyrm gerekesz yere. senın ev işi ne oldu satıldı mı evİlk bebekte çok özeniyoruz ondandır.
Bende her şeyi olsun istiyorum ama bir yandan da müsrifliğe kaçmaktan korkuyorum.
Taşınırsam elim sıkışırsa diye az az alıp kendimi çokça frenliyorum
uyanınca 1-2 bardak ılık suListeyi çok merak ettim canım gönderme şansın varmı
canım 12 kilo aldım doktor daha fazla almamam için diyet önerdi. şeker yok çok şükür.Mavismaviss sende şeker mi çıktı yoksa kilo almamak için mi diyettesin?
ay biri daha gidiyordu yarın unuttum ama kimdi.. havuzluhana gidicem ben canım. sabah 9,30-10 gibi. havada güzel baya kalabalık olur. dur giderken burdan yazayım üstümde başımda ne var. gidip beni gören gelsin yanıma :))
ay ne güzell buluşun kızlar :))Havuzluhanda olacağız cnm bizde, sabah erkenden gideceğiz. Çok kalabalığa yakalanmadan halledelim diyoruz bakalım.
Tanırsam slmlaşır görüşürüz cnm :)
yok canım kullanmıyorum. kan değerlerim iyi olduğu için kesti doktor. sadece demir kullanıyorum.o bendede var cnm eşim vitmını kesınce oldu vitmnsz kalyrsn dior sen kullanyrmsn decavıtı
tatlı falan aklıma pek gelmiyor canım benim. akşamları doymuyorum. bebeğim de aç kalıyomudur kiPamuk yatak yaptırdık biz sepet beşiğinin içine.
Cnm mecbur olduğumu bildiğimden sanırım uyuyorum ben. Aksatmıyorum.
Evdeyken sağolsun eşim çok dikkat ediyor.
Dairede de öyle böyle geçiyor. Aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Yoksa tatlı konusunda arada bir fenalık geçiriyorum.
Bünye zamanla alışıyormuş, biraz daha sabret cnm.
ay ne güzell buluşun kızlar :))
Yok canım korkma bebek aç kalmaz.Bende şeker çıktı o yüzden diyet yapıyorum.Aslında doktorum diyet vermedi ama ben dikkat ediyorum.Bebekler aç kalmıyor merak etme gerekli besinleri alıyorlar bizden :) Hatta dengeli beslenince daha güzel kilo alıyor bebekler.Benim doktorum protein ve sebzeyi dilediğince ye dedi.Peynir,yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk ve sebze bunları sakın kesme bol bol ye dedi.Meyveyi kısıtlı ye ve karbonhidrat yeme dedi.Ekmeğide tam buğday olarak her öğün 2 dilim yiyorum :)tatlı falan aklıma pek gelmiyor canım benim. akşamları doymuyorum. bebeğim de aç kalıyomudur ki
Sağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniylekocalarda ne yapacağını şaşırdı. babaannesi 13 doğum yapmış 8i sağ. geçen babasına diyorki yazık kadına yaa nasıl yapmış. çok zor. bizimki 1 tane doğuracak anamız ağladı
hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?