- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.541
Benim canım bendede ciddi sırt ağrısı var sanki kronik lesti geçmek bilmiyor yatamiyorum yemek bile yerken zorlaniyorumSm kızlar benim 3 gündür sırtımda sol kaburgam çok ağrıyor neyatabiliyorum ne oturabiliyorum böyle bi ağrıyla karşılaşan varmı
Sağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniyle
iyi canım bence zayıfsan çıkmamıştır şanslısın kiloluyum ve 10 kilo aldım haftaya benim test de merak ediyorum bende de çıkmaz inşallahcanım 12 kilo aldım doktor daha fazla almamam için diyet önerdi. şeker yok çok şükür.
Allah ım bunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim ilk bebişimin kalbi durmuştuda zor kendime geldim herşeyin daha zoru var muhakkak Allahın takdiriSağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniyle
Ben Erken doğum tehlikesi ile yatıyorum ama su an 26 +3 deyim inşallah zamanını beklerim temmuz başı oluralırızz tabikii :)) hoşgeldn cnm doğm tarıhı nezamn kısmetse
İnşallah canım geçmiş olsunBen Erken doğum tehlikesi ile yatıyorum ama su an 26 +3 deyim inşallah zamanını beklerim temmuz başı olur
Allah rahmet eylesin canım meleğine. aynı acıları tekrar yaşamazsın inşallah.
Evet çok zor ama Rabbim en iyisini bilir bize amenna ve Saddakna demek düşer seninde basın sagolsunAllah ım bunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim ilk bebişimin kalbi durmuştuda zor kendime geldim herşeyin daha zoru var muhakkak Allahın takdiri
cnm ya okadr düşüncesz insanlar var ki anlayamazsn onun bunun yuzundn canını sıkma dicmde insan ister istemz sıkyr canınımüşterinin biri canım ya ürünü gecikti diğer arkadaş yüzünden adam benı daha konuşturmadan ağzına ne gelıyorsa sayıdı. 1 dk diyorum benımle görüşmedınız kı bı dınleyın dıyorum. yok küfür etmediği kaldı.
cnm bende ağrı kesıcı içme tarftarı değilm düşün migrenm bile tuttu benm hamilelkte onda bile içmedm şimdidie ilaç iömem ama masaj yaptrym eşime akşmBunlatı söyleyen fizik tedavi doktoru arkadaşım, kendi doktoruma da söyledim onayladı. Başka türlü bir şey yapamazsın zaten dedi bir de bana parol iç dediler günde 3 tane dedi dr ama ben korkudan bir kez bir tane içtim. İlaç kullanmak istemiyorum. Nasıl topallıyordum bilsen herkes bakıyordu yolda. Geçti çok şükür. Bir de kasları biraz kuvvetlendirmek lazım. İnternetten hamilelik için egzersiz bakabilirsin.
sabahalrı geçici olyr cnm bendedebende uyandığımda gözle görülür birşey yok ama sanki ödemliymişim gibi ayaklarımın üstüne zor basıyorum. avcumu kapatırken filan acıyor. sonra geçiyor
Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)
sağol cnm beni işyerıme yürüyerek gelyrm cnm 15 dk öğle arası eve gdyrm tekrar gelyrm aş-kşmda yüryrk gidyrm yürüyş yapyrm aslnda ama yetmyr sanrm uzun yürüyşler için havalarn ısınmasını beklyrm cnmCanım benim dr um hergün mutlaka en az bir saat yürüyüş yapmam gerektiğini söylemişti. Kasların kemiklerin güçlenmesi açısından. Ben yapmaya çalışıyorum. Havalar da biraz ısınsa daha iyi olacak. Geçmiş olsun canım
kız bide dinlemıyorlar ya insan deli oluyo. kasıklarıma ağrı giriyor resmen.cnm ya okadr düşüncesz insanlar var ki anlayamazsn onun bunun yuzundn canını sıkma dicmde insan ister istemz sıkyr canını
canm sende yoğurt çok az ya nie acabauyanınca 1-2 bardak ılık su
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği,
1 dilim beyaz peynir,
yeşillik, sebze
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak ayran veya 1 çay bardağı süt.
ara öğün
2 adet ceviz+6 adet bedem+ 1 yemek kaşığı kuru üzüm
öğle yemeği
2 diilim kepek ekmeği veya 4 kaşık bulgur pilavı
3 köfte kadar et, tavuk veya balık veya 10 yemek kaşığı etli ev yemeği
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran
akşam yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı 10 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yogurt
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran canım listem böyle
sabahalrı geçici olyr cnm bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?