2015 Temmuz Anneleri

benimde dişimde tel var kızlar. dün kotrol günümdü. dişleri yerinden oynatmak için tabiki her kontrolde biraz baskı uyguluyor. şuan dişim konuşurken bile ağrıyor. birşey yiyemiyorum. bide yükseltici dedikleri birşey var. ö dişime koydu. arka dişler şuan birbirine değmiyor çiğneyemiyorumda. çok zor. benim derdimde kilo almak ama 3 haftadır hiç kilo alamadım

Sağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniyle

Allah rahmet eylesin canım meleğine. aynı acıları tekrar yaşamazsın inşallah.

Sağol canim hepimize inşallah benim bundan önceki bebeğim 17 saat yaşadı o yüzden çok endişeli bir anneyi m ama inşallah bunu hayırlısı alacağım kucağıma allahın izniyle
Allah ım bunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim ilk bebişimin kalbi durmuştuda zor kendime geldim herşeyin daha zoru var muhakkak Allahın takdiri

Arkadaslar bende 13 kilo aldım birde zaten kilolu kalmıştım şu an 95 geliyorum nerdeyse benimde şeker çıkmadı ama biraz daha alırsam napacam bilmiyorum şimdi bide sürekli yatıyorum daha fazla alırım diye korkuyorum

cnm ya okadr düşüncesz insanlar var ki anlayamazsn onun bunun yuzundn canını sıkma dicmde insan ister istemz sıkyr canını

cnm bende ağrı kesıcı içme tarftarı değilm düşün migrenm bile tuttu benm hamilelkte onda bile içmedm şimdidie ilaç iömem ama masaj yaptrym eşime akşm

Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)

peki vücut için ne kullandın bide lif olarak nasıl bişey kullandın

sağol cnm beni işyerıme yürüyerek gelyrm cnm 15 dk öğle arası eve gdyrm tekrar gelyrm aş-kşmda yüryrk gidyrm yürüyş yapyrm aslnda ama yetmyr sanrm uzun yürüyşler için havalarn ısınmasını beklyrm cnm

canm sende yoğurt çok az ya nie acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…