- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.561
Bu sadece bugunkü alışverişi:)))kuvetını mavi almıstık onceden,kovayla masrapayı neden yesıl aldın dedım,demez olaydım,az işim var dedı cıktı,napmıs etmıs bulmus mavı olanınıda,losyondan 5 adet alırmı yav bı ınsann.masallah cok heveslıde,hiçbişi demıyıorum zaten,hosuma gıdıyor cok ama artık bırazı annlerın evıne yedek yapıcaz,bende kalabalıgı hıc sevmıyorum,bebek arabası ıcın doktora yaptı resmen:)))az daha camelon alcaktık süspansıyonu var dıye bogaboo nun,yok artık dedım abartma,bee 3 de bıze yeter...benım koca tam filmlik,oturup ızlemek lazım onu:)))allah basımızdan eksık etmesın eşlerimizi....
Hayır maalesef artık delirmek üzereyim.aynen cnm bende senın durmndym şuan fazla masrf yapmk istemyrm gerekesz yere. senın ev işi ne oldu satıldı mı ev
cnm benmki uyank salmaz kız beni bir başıma bılır kendımı kaybderm ben öyle biraz ucuz bulunca :)) ne güzel olurdu ama birbirimzn derdnde anlyrz zaten gezer dururdk bak canm cektı :))çık gel sende tekirdağ ne ki şurası hemen. kocanla rahat gezemezsin eksikler biter böylece. yalnız biz bi arada herkes birbirinden hevesli ay oda güzel bunuda mı alsak derken akşama yüklü bir miktarla döneriz. riskli
ben gunde 2 kase yiyorumcanm sende yoğurt çok az ya nie acaba
2 dilim ekmek miYok canım korkma bebek aç kalmaz.Bende şeker çıktı o yüzden diyet yapıyorum.Aslında doktorum diyet vermedi ama ben dikkat ediyorum.Bebekler aç kalmıyor merak etme gerekli besinleri alıyorlar bizden :) Hatta dengeli beslenince daha güzel kilo alıyor bebekler.Benim doktorum protein ve sebzeyi dilediğince ye dedi.Peynir,yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk ve sebze bunları sakın kesme bol bol ye dedi.Meyveyi kısıtlı ye ve karbonhidrat yeme dedi.Ekmeğide tam buğday olarak her öğün 2 dilim yiyorum :)
cnm benmki uyank salmaz kız beni bir başıma bılır kendımı kaybderm ben öyle biraz ucuz bulunca :)) ne güzel olurdu ama birbirimzn derdnde anlyrz zaten gezer dururdk bak canm cektı :))
evet canım :)Kızlarr yaaa ben çok karıştırıyorum..ben şimdi 27.haftaya girdim bugün..6 ayım bitmiş..7. ayıma mı girmiş oluyorum
Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...
cnm sağlklı beslenyrsn kiloyu takma bende gecen hafta ve ondn ikiş hafta önceki kilom aynydı belli olmyr ki iştebenimde dişimde tel var kızlar. dün kotrol günümdü. dişleri yerinden oynatmak için tabiki her kontrolde biraz baskı uyguluyor. şuan dişim konuşurken bile ağrıyor. birşey yiyemiyorum. bide yükseltici dedikleri birşey var. ö dişime koydu. arka dişler şuan birbirine değmiyor çiğneyemiyorumda. çok zor. benim derdimde kilo almak ama 3 haftadır hiç kilo alamadım
Seninkinden bir tanede bende varama sadece oyuncak konusundaaaa :)) Ben tutmasam 5 yasından sonra oynayacağı legolari simdiden alacak, gerci kendisi oynamak icin mi istiyor orası muamma En son 9+ ay sonrasi oyuncak aldi )
canım bende yarım ekmek yemeden kalkmazdım doktor 2 dilimi geçmicek dedi başlarda zor geldı ama alıştım her öğünde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum. yada tam buğday.2 dilim ekmek miya ben burda yanlş yapyrm işte cnm yemeği az ekmeği çok yiyrm bunu nasl cevrcm bılmyrm ekmek az yedğimde midem bulanyr
amin cnm inş. hepmze gününde sağlklı birşekilde ağrısız acısız bir doğm nasip olsn .Ben Erken doğum tehlikesi ile yatıyorum ama su an 26 +3 deyim inşallah zamanını beklerim temmuz başı olur
mesela 99 gun kalmış doğuma oda 3 ay 9 gün yapar tam tamına 6 ay bitmiş canımKızlarr yaaa ben çok karıştırıyorum..ben şimdi 27.haftaya girdim bugün..6 ayım bitmiş..7. ayıma mı girmiş oluyorum
cnm sağlklı beslenyrsn kiloyu takma bende gecen hafta ve ondn ikiş hafta önceki kilom aynydı belli olmyr ki işte
Amin canım hepimizin inşallahamin cnm inş. hepmze gününde sağlklı birşekilde ağrısız acısız bir doğm nasip olsn .
cnm çeşit çeşit insn var herkesi memnun edemzsn bak ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm ne deliler göryrm bazen resmi kurum ve siyası yer ama çoğunu kovdm hep yanmdn çekemyrm bir raddeden sonra. yapma kendıne stres bebğini düşün. onun bunu için değmz ki hemde öyle hakret eden biri için sinirlenmeyekız bide dinlemıyorlar ya insan deli oluyo. kasıklarıma ağrı giriyor resmen.
benmde 27+0 bugün nie senın doğm tarıhı farklı cnmKızlarr yaaa ben çok karıştırıyorum..ben şimdi 27.haftaya girdim bugün..6 ayım bitmiş..7. ayıma mı girmiş oluyorum
anaaammm ... daha dün n11 den alışveriş yaptım . dur bakayım koca kişisini bi uyarıyım . baksın hesaplara :)))
cnm yorgunlktansanki uykumu alıp uyansam olmayacak gibi düğündü oydu buydu derken haftasonları bile alarmla kalkıyorum ve yataktan kalkmam en az 20dk. çok zor geliyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?