2015 Temmuz Anneleri

iyi yaa 5 yıllık stoğun hazır rahat edersin bundan sonra

cnm benmki uyank salmaz kız beni bir başıma bılır kendımı kaybderm ben öyle biraz ucuz bulunca :)) ne güzel olurdu ama birbirimzn derdnde anlyrz zaten gezer dururdk bak canm cektı :))

Çatlaklar genetik oluyormus anne abla falan catlamissa muhtemelen sende de olacak dedi doktor. Kasima mümkün olduğunca her kasindiginda yağla dedi. Ben bio oil diye bi yağ aldım onu kullanıyorum. Zeytinyağı bademyagi ve ya kakao yağı da aynı işi goruyormus sanırım.
Ya ne almaya heveslendiysem etrafdan biri ben de var yepyeni duruyor vereyim dedi :) beşik almıyorum ana kucagi almıyorum araba almıyorum. Başta bozuldum aslında ama gelsin bi bakalım kullanmak zorunda değilim içime sinmezse sonra alırım. Eşim asker hiçbir arkadaşı evinde kalabalık istemiyor tabii

2 dilim ekmek mi ya ben burda yanlş yapyrm işte cnm yemeği az ekmeği çok yiyrm bunu nasl cevrcm bılmyrm ekmek az yedğimde midem bulanyr

cnm benmki uyank salmaz kız beni bir başıma bılır kendımı kaybderm ben öyle biraz ucuz bulunca :)) ne güzel olurdu ama birbirimzn derdnde anlyrz zaten gezer dururdk bak canm cektı :))

:)) aşerdim ben eminönüne gitmeye de o zaman

Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...

hepsi girmesin diye kalın zaten. ucu acıcık ince sonrası kalın kulağına girivermesin diye. benim kocada dün a101 e uğrayanlardan sana gülüyorum ama benimkide ne bulduysa doldurmuş. o kulak çubuklarındanda 3-5 kutu almış. ama bende emin değilim kullanmakta. çocuk doktorumuza sorucam. doktorumuzu seçtik doğumdan önce mutlaka gidip bir ön görüşme yapıcam kendisiyle.

cnm sağlklı beslenyrsn kiloyu takma bende gecen hafta ve ondn ikiş hafta önceki kilom aynydı belli olmyr ki işte

Seninkinden bir tanede bende var ama sadece oyuncak konusundaaaa :)) Ben tutmasam 5 yasından sonra oynayacağı legolari simdiden alacak, gerci kendisi oynamak icin mi istiyor orası muamma En son 9+ ay sonrasi oyuncak aldi )

oda bişeymi bizimki akülü araba alıyodu nerdeyse kırmızı bmw bulmuş bi tane pek güzeldi ama şimdiden alıp 3-4 sene bekletmeye gerek varmı oğlan büyüyene kadar kendi bincek herhalde

2 dilim ekmek mi ya ben burda yanlş yapyrm işte cnm yemeği az ekmeği çok yiyrm bunu nasl cevrcm bılmyrm ekmek az yedğimde midem bulanyr
canım bende yarım ekmek yemeden kalkmazdım doktor 2 dilimi geçmicek dedi başlarda zor geldı ama alıştım her öğünde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum. yada tam buğday.

cnm sağlklı beslenyrsn kiloyu takma bende gecen hafta ve ondn ikiş hafta önceki kilom aynydı belli olmyr ki işte

öyle canım doğru söylüyorsun. bide benim iştah azaldı sanki ya. çok koşturuyorum ondan mı yoksa bebek yukarı çıktı midemi sıkışıyor ama 4.-5. ayda yediğim gibi değilim. öğlen 4 çeşit yemeği bitirir 5 dilimde ekmek yerdim. şimdi 2 dilim anca yiyorum. yemeklerde bazen kalıyor.

kız bide dinlemıyorlar ya insan deli oluyo. kasıklarıma ağrı giriyor resmen.
cnm çeşit çeşit insn var herkesi memnun edemzsn bak ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm ne deliler göryrm bazen resmi kurum ve siyası yer ama çoğunu kovdm hep yanmdn çekemyrm bir raddeden sonra. yapma kendıne stres bebğini düşün. onun bunu için değmz ki hemde öyle hakret eden biri için sinirlenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…