2015 Temmuz Anneleri

Coklu alinti yapamadimda sagolun.kizlar.seker 75 gr yuklrdik beklioz bakalim sonuclr oglen.sonuna kalckmid.885 gr olmus bi hfta geri kilosu.ya bide bnmkinin basi asagi donmus ay gordum doner demi bu hftalrda .uc dort gundr cok yorulmustum ondanmi oldu korktum erkn dogum fln olur die.bi yerime toplniuo dedim olabilir kasiliyor bebek dedi.bitek kafasinin asagida olmadini taktim kafaya insallh erknden gelmz

Günaydın canım
İnşallah artık son dönemeç
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
PErşembe günü kontrol var.
Ona göre artık bizde bu hafta sonu çantayı hazırlamazsak eşimin dilinden kurtulamam.
Sende bence ağırdan alma benim gibi son anda panik oluruz hiç bir eşy alamadan gideriz dımdızlak hastaneye

Benim 28. hastada dönmüştü canım
Birde yanılmıyorsam balık tüket hastada 2-3 defa o hızlı kilo aldırıyor bebeğe
Çok korkulacak bir şey değil bebek dengesini buluyor meraklanma inşallah kısa sürede gelir haftasını yakalar

erken değil canım benimki de erken döndü, erken döndü diye erken doğacak diye bir şey yokmuş. sadece normal doğum yapman için dönmeme sıkıntısı yaşamayacaksın demişti dr.
sanırım benimkinin kafası da sağ tarafımda, karnımın sağ tarafı hep şiş. sanki karnımda çapraz duruyo gibi hissediyorum. :)

Günaydın hamişler nasılsınız bakalım?

Ben gün geçtikçe uykusuz kalıyorum. Kaburga ağrıları artmaya başladı sanırım güçlendikçe daha da fena olacak
artık o kaburga ağrıları çok olur canım bende oluyor sabah kalkıncada sanki çatur çutur ediyor kaburgalarım bebeklerimiz büyüdü normal..
canım bebek bezi kendine ped yedekte kilot pijamalrın felan olsun lazım oluyor hava sıcakta olsa yanına mutlaka çorap ve omzuna atmak için şal al üşütme gelebilir birden şimdilik aklıma gelen bunlar

canım gecelik 2 tk almayı düşünüyorum ben yanıma. külot ve hasta bezi de al yanına. bebek için biberonu mama ( ne olur ne olmaz diye :)) bezini ıslak mendili ince bir battaniyesini koy çanta ya da valizine

kırmızı ile yazdım alıntı içine :)

Canım ben ikinciyi sağa yaptırdım sanki daha çabuk iyileşti az ağrısı oldu gibi ama sen bilirsin tabi .

benimki de hazırla şu çantayı diyip duruyor ama daha kendim için hiçbir şeyim hazıe değil. hep bebeğe çalışmışız. emzirme sütyeni atleti pijaması sabahlığı terliği iç çamaşırı vs bi sürü eksik var :) ne zaman gidip alıcam bilmiyorum.

Balik taze oek.bulunmuyoda cnm cevizi bademi bu ara az tuketiyorum unutuyorum onlrdan fln hep yiyeyim.donmesini bi kafama taktim insallh sorunsz ve zamninda. Dogar Canim

Bebe şampuanına hala karar veremedim ne alayım diye.
Off ne zormuş bu iş ya
günlük ped mi yoksa hasta olacağımızda kullanığımız pedden mi alacağız?
KAfamda deli sorular almasak olmuyor almaya çalışsan hep yeni detaylar çıkıyor

Canım çok geçmiş olsun. Bende hastanedeyim yarın cıkıcam inşallah. Ciğer geliştirici iğne vurdular mı sanada. ?
. Yok canim vurmadilar doktorum enfeksiyonun gecsin acilma durumuna bakacaz ilerlerse yapicam dedi 4 gun sonra kontrolum var bakalim suan sadece antibiyotik kullaniyorum ama korkuyorum acilmam artti mi diye..... Senin 3.5 cm den nasil 2 cm e inmis ilac mi kullandin dinlendin mi hic mi gezmedin ayakta....

Bnmde hep solumda sislik oluyo bazende sagimda ne yapio icerde bilmiyorum ki:) sancin.oluyomu cnm bn cok yuruyeyim yada biraz aykta kalayim karnim sancilsnio dinlenince geciyo dedim doktora hihii dedii. Bisey olsa derdi herhalde :)

banada istersen yaptır demişti dr um, elzem bişe olmadığını vs anlattı.
gittim sadece bir doz yapıldı sağlık ocağında. önceden olan aşılarıma bakıldı oyüzden 2.doz yapmayacaklar bana :) kurtuldum.
G Gizemm59 sen yaptıracaksan yine en mantıklısı sol olabilir solak değilsen. yemek yemek vs temel şeyleri zorlayabiliyor sağ kol.

canım gecelik 2 tk almayı düşünüyorum ben yanıma. külot ve hasta bezi de al yanına. bebek için biberonu mama ( ne olur ne olmaz diye :)) bezini ıslak mendili ince bir battaniyesini koy çanta ya da valizine
hastane çıkış setinde var onlar canım.
Onun haricinde başka battaniye de almam gerekir mi?
Biz senle totomuzu kaldırana kadar bu çocuklar doğar
Balik taze oek.bulunmuyoda cnm cevizi bademi bu ara az tuketiyorum unutuyorum onlrdan fln hep yiyeyim.donmesini bi kafama taktim insallh sorunsz ve zamninda. Dogar Canim
Amin inşallah ama benim zor gibi erken doğum olma ihtimali çok yğksekmiş. Hem minyon olmam hem bebeğin durumuna bakılınca bana kesin cevap bu hafta verecekler.37. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama ona da izin verilmeyecek büyük ihtimalle

yok canım hasta olduğumuzda kullandıklarımızdan al onlar iyi oluyor.. bebe şampuanı ben uni baby alıcam ıslak mendili felanda ondan alıcam bezi prima alıcam sendemi benim gibi hiç birşey almamıştın daha

Normal doğum yaptım 1 gece kaldım küçük kızımda gecede kalmadım akşam 23:00 çıktım sen sezeryan olursan veya her ihtimale karşı benimkilerden bi iki kat fazla koy yada hastane eve yakınsa gidip getirirler Yük etme.
1. 10 lu hastane çıkışı
2. Penye battaniye
3-2 tane Sıfır kol badi
4-2 tane alt
5-ıslak mendil
6- 10-15 tane bez
7-mendil
8-Çorap
9-emzik (her ihtimale karşı biberon)
Kendim için
1-gecelik ve sabahlık
2-3 külot
3-2 emzirme sütyeni
4-5-6 tane Göğüs pedi
5-doğumdan sonra üşüyebiliyor insan Şal yada yelek
6-saçını başını düzelteceksen tarak vs
7-hijyenik ped büyük boy (hastane veriyo ama bulundur gene)
8-Göğüs ucu kremi (emzirdikten hemen sonra sür)
Canım aklıma gelenler bunlar. Ben kış ve sonbaharda doğum yaptım o yüzden bebek için kalın battaniye ve örgü yelek koymuştum. Yazdıklarımda eksik olabilir. Arkadaşlarda fikir verir.

Benim rahmimde açılma yoktu canım, rahim boyu uzunluğu kısalmış. Yani normalde 36. Haftasında olan bir hamilenin uzunluğuna inmiş. Oyüzden hastanede yatıyorum boyu uzatmak için halka taktılar yarında çıkıcam inşallah. İlaçlar serumlar bir hafta boyunca şiştim resmen doktoruna güven canım, ama dinlenmeyide ihmal etme. Dediğim gibi ayaklarının altına yastık al öyle yat. Dinlenmekle de rahim kendini toparlarmış doktorum öyle söyledi. Allah yardımcımız olsun 34 leri falan bir görseydik hayırlısı ile. İnşallah açılmam kapanmıştır canım ve inşallah bende de boy uzamıştır. Yarın son kontrol.

yok canım hasta olduğumuzda kullandıklarımızdan al onlar iyi oluyor.. bebe şampuanı ben uni baby alıcam ıslak mendili felanda ondan alıcam bezi prima alıcam sendemi benim gibi hiç birşey almamıştın daha
İyi bu hafta sonu bende bakayım sabamed mi mustela mı derken kafam karışıp durdu.
Bebek bezini ben huggs alıcam yeğenimde ondan kullanmıştık. Sanırım en az kimyasal onda vardı.
Aynen öyle bende geçen hasta aldım işte hep taşınıcaz diye bekliyorum ama hala ev satılmadı. Nerdeyse sinirimden ağlayacağım. Bu şekilde devam ederse ben taşınırken doğuracağım herhalde

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…