- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.641
günaydn cnm iyidr sen nasılsın ?Günaydın hamişler nasılsınız bakalım?
Ben gün geçtikçe uykusuz kalıyorum. Kaburga ağrıları artmaya başladı sanırım güçlendikçe daha da fena olacak
çoook geçmiş olsun canım. neyse ki rahimde, bebekte bir sıkıntı görülmemiş.Kızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
geçmiş olsun cnmm,antibiyotiği nçin verdi,enfeksıyondanmı olmus agrın?
çoook geçmiş olsun canım. neyse ki rahimde, bebekte bir sıkıntı görülmemiş.
Annelik hormonları şimdiden bizi ele geçirdiğindendir.henüz bende çantamı hazırlamadım ama pijama-gecelik sabahlık takımı-süslü fiyonklu terlik aldım sadece kendime... aslında çok eksiğim var. Hep bebişleri düşünüyoruz onlara alıyoruz kendimizi unuttuk şimdiden:)
SAğol cnaım şimdi masamdan kalktım birden bacağım tutmadı. Allahım tam zamanında topuklu ayakkabımı çıkarmışım.günaydn cnm iyidr sen nasılsın ?
cnm senın doğm tarıhı 20 benm 10 ben bile yeni oldm senın neden erken veya benm kimi geç oldu neye göre hesaplyrlr acaba bu tarihleri cnm benm ilknde acıdı vurlrken hemşire başkaydı bu vuran başka bu hiç acımdı vurlrken ve hemşire besmle cektı ben çok rahatladm o esnada rabbm nekadr büyük .bende yatmştm ilknde şimdide yatarm belkıgünaydın cnm,
ben geçen hafta oldum ikinci dozu da. ilkinde iğneyi bile duymamıştım, sonrasında 2 gün kolumun üzerine yatamadım ama sadece yatarken sıkıntı oluyordu. ikinci dozda iğne baya bi yaktı vurulurken. yine iki gün yatarken biraz acıdı ama çok değil. bende de ikincide ufak sertlik oluştu sonra geçti, valla yattım üstüne şiş olsa da, zaten uyku için pozisyonlarımız sınırlı artık :)) hep aynı yöne yatamıyorum malum :)
Kızlar merhabalar, tecrübeli anneler yada daha önceden alanlar.. bebek bezi olarak prima almayı düşümnüyorum, yenidoğan için en uygun boyu şu mu acaba? yoksa başka çeşitleri de var mı?
https://www.markafoni.com/bebeginiz...nidogan-ekonomi-paketi-50-adet/urun/10845087/
Bir de mustelanın konak önleyici şampuan,pişik kremi ve masaj yağını alsam yeterlimi? başka almam gereken ne var? markafoniye gelmişte, oradan alayım diyorum..
o zaman büyük eşyaları felan eve geçince alırsın şimdilik küçük bir beşik veya oyun parkı yeterO bugün bende oldukça şiddetli sakat gibi yürüyorum. Sol bacağım yere basınca kırılacak gibi oluyor.
Gerçi göbek çıktığından beri ördek gibi yürüyordum şimdi daha komik bir bacağım aksıyor arada magnezyumu bir aradır hiç almadım belki ondandır diye düşünüyorum.
Abimden biliyorum yeğenimde prima alerji yapmıştı. O yüzden tek paket al sakın biriktirme şimdilik demişti.
İnşallah bende bebeğe bir şey almak istemiyorum ev kesin belli oluncaya kadar ama gidişata bakınca bekleyeceğim gibi görülüyor
Benim karnım son zamanlarda hep öyle?Aynen canım çok şükür. Karnım taş gibiydi eşimde korktu çok
Çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik
oyy cnm topğklu mu ben ilk günden beri spor gıyıyrm birde rahat olsn die jean bile aldm ben tam gaz modda gelyrm işe :)Bizimkisi kum torbası niyetine kaburgaları seçmiş. Şimdi bile arada oraya geçiriyor bir iki
Ay sağlıklı olsun bu mide bulantıları kusmalarla birlikte buna da katlanacağım artık.
Artık tam hamileye benzedim. Kilo aldım bugün topuklu ayakkabılara elveda deyip spor giydim.
Sanırım moda giriyorum yavaş yavaş
Evet bez bu masaj yağı yerine bebek losyonu daha kullanışlı oluyo bence genede bilmiyorum ki al istersen. Şampuan ve pişik kremini alKızlar merhabalar, tecrübeli anneler yada daha önceden alanlar.. bebek bezi olarak prima almayı düşümnüyorum, yenidoğan için en uygun boyu şu mu acaba? yoksa başka çeşitleri de var mı?
https://www.markafoni.com/bebeginiz...nidogan-ekonomi-paketi-50-adet/urun/10845087/
Bir de mustelanın konak önleyici şampuan,pişik kremi ve masaj yağını alsam yeterlimi? başka almam gereken ne var? markafoniye gelmişte, oradan alayım diyorum..
SAnırım gidişat onu gösteriyor.o zaman büyük eşyaları felan eve geçince alırsın şimdilik küçük bir beşik veya oyun parkı yeter
Benim karnım son zamanlarda hep öyle?
Sert olması iyi bir şey değil mi?
Kızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
Yok annem, eşim, abim, kız kardeşim, eşimin abisi doktorum kızıyordu.oyy cnm topğklu mu ben ilk günden beri spor gıyıyrm birde rahat olsn die jean bile aldm ben tam gaz modda gelyrm işe :)
cnm hadi inş. iyi sonçlar alrsn. benmkide aynen öyleydi şeker yuklemesi yapıldıgı kontrolde başını çok aşağı dayamş demşti bence bu yorgnlktan kaynaklı olyr bende o hafta çok gezmştm düğün kıyafeti aramk için biraz dinlen cnm bana dikkat et dedi bende edyrm bakalm 13 mayısta randevu var nasıl olck değişmştr umarm pozsyonu .Coklu alinti yapamadimda sagolun.kizlar.seker 75 gr yuklrdik beklioz bakalim sonuclr oglen.sonuna kalckmid.885 gr olmus bi hfta geri kilosu.ya bide bnmkinin basi asagi donmus ay gordum doner demi bu hftalrda .uc dort gundr cok yorulmustum ondanmi oldu korktum erkn dogum fln olur die.bi yerime toplniuo dedim olabilir kasiliyor bebek dedi.bitek kafasinin asagida olmadini taktim kafaya insallh erknden gelmz
cnm senın doğm tarıhı 20 benm 10 ben bile yeni oldm senın neden erken veya benm kimi geç oldu neye göre hesaplyrlr acaba bu tarihleri cnm benm ilknde acıdı vurlrken hemşire başkaydı bu vuran başka bu hiç acımdı vurlrken ve hemşire besmle cektı ben çok rahatladm o esnada rabbm nekadr büyük .bende yatmştm ilknde şimdide yatarm belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?