2015 Temmuz Anneleri

henüz bende çantamı hazırlamadım ama pijama-gecelik sabahlık takımı-süslü fiyonklu terlik aldım sadece kendime... aslında çok eksiğim var. Hep bebişleri düşünüyoruz onlara alıyoruz kendimizi unuttuk şimdiden:)

çoook geçmiş olsun canım. neyse ki rahimde, bebekte bir sıkıntı görülmemiş.

Kızlar merhabalar, tecrübeli anneler yada daha önceden alanlar.. bebek bezi olarak prima almayı düşümnüyorum, yenidoğan için en uygun boyu şu mu acaba? yoksa başka çeşitleri de var mı?
https://www.markafoni.com/bebeginiz...nidogan-ekonomi-paketi-50-adet/urun/10845087/
Bir de mustelanın konak önleyici şampuan,pişik kremi ve masaj yağını alsam yeterlimi? başka almam gereken ne var? markafoniye gelmişte, oradan alayım diyorum..

Annelik hormonları şimdiden bizi ele geçirdiğindendir.
günaydn cnm iyidr sen nasılsın ?
SAğol cnaım şimdi masamdan kalktım birden bacağım tutmadı. Allahım tam zamanında topuklu ayakkabımı çıkarmışım.
Valla kalçadan itibaren inanılmaz bir ağrı giriyor ayağımı basınca braz daha devam ederse doktora soracağım.

cnm senın doğm tarıhı 20 benm 10 ben bile yeni oldm senın neden erken veya benm kimi geç oldu neye göre hesaplyrlr acaba bu tarihleri cnm benm ilknde acıdı vurlrken hemşire başkaydı bu vuran başka bu hiç acımdı vurlrken ve hemşire besmle cektı ben çok rahatladm o esnada rabbm nekadr büyük .bende yatmştm ilknde şimdide yatarm belkı

cnm ben bebek bezını en son alıcam,erken gelıcem derse 0 numarası ,normal zamanda gelırse 1 numarası var...hastane zaten ebebekle yanyana,tosuncugun poposuna gore anında alırız diye düşündük,mustelanın ben ayrıca vücud nemlendiricisini aldım...bazen yag bazen krem sürerim diye...

o zaman büyük eşyaları felan eve geçince alırsın şimdilik küçük bir beşik veya oyun parkı yeter

oyy cnm topğklu mu ben ilk günden beri spor gıyıyrm birde rahat olsn die jean bile aldm ben tam gaz modda gelyrm işe :)

Evet bez bu masaj yağı yerine bebek losyonu daha kullanışlı oluyo bence genede bilmiyorum ki al istersen. Şampuan ve pişik kremini al

Benim karnım son zamanlarda hep öyle?
Sert olması iyi bir şey değil mi?

Benimde eskiye göre sert canım ama gün içinde yorulunca filan dahada sertleşiyor. Dinlenince normal haline dönmeli. Tabi gebelik Öncesi yumuşaklığı değil

Canım çok geçmiş olsun, bende geçenlerde hem kusma hem ishal aynı anda yakalandım, hatta altıma kaçırmıştım kusarken bir de enfeksiyonum vardı.. hepsi aynı anda gerçekten çok kötü, acayip halsiz düşüyorsun.. sana da çok geçmiş olsun merak etme atlatırsın, bebişin iyi olsunda.. bol bol dinlen, yardıma gelebilecek birisi varsa bir çorba falan yapsın ben öyle iyileşmiştim.. bir de haşlanmış patates, muz falan gibi ishale iyi gelecek şeyleri dene..

oyy cnm topğklu mu ben ilk günden beri spor gıyıyrm birde rahat olsn die jean bile aldm ben tam gaz modda gelyrm işe :)
Yok annem, eşim, abim, kız kardeşim, eşimin abisi doktorum kızıyordu.
Sabah baktım ayağım aksıyor dedim spor ayakkabı giyeyim iyiki giymişim yoksa düşerdim bugün kesin. İlk defa bu kadar ağrı çekiyorum bacağımda

cnm hadi inş. iyi sonçlar alrsn. benmkide aynen öyleydi şeker yuklemesi yapıldıgı kontrolde başını çok aşağı dayamş demşti bence bu yorgnlktan kaynaklı olyr bende o hafta çok gezmştm düğün kıyafeti aramk için biraz dinlen cnm bana dikkat et dedi bende edyrm bakalm 13 mayısta randevu var nasıl olck değişmştr umarm pozsyonu .

benim ikinci doz daha da erken olacaktı ama griptim, o yüzden sağlık ocağına gitmiştim hemşire o yüzden iki hafta geciktirmiş çağırmamış.
bilemiyorum belli haftalar arasında olması gerekiyormuş ama hangi haftalar tam bilmiyorum. ilkini 19. haftada yaptıklarını biliyorum sadece, onu hemşire söylemişti.
benim de ikinciyi vuran başkaydı o yüzden acımış olabilir benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…