2015 Temmuz Anneleri

Şimdiden ateş basıyo çok sıcaklarda napıcaz Allah yardım eder inş. Evim serin oluyo Allah'tan
allah yardım eder canım inşallah bugün kızımı götürürken dahada ağırlaşınca acaba bu yolu nasıl götürücem diye düşündüm ama allah yardım eder dedim sonra
günydn cnm aynen öyle artık gelsin ama dimi :)
aynen canım gelsin gelsin sonrada bebişlerimiz gelir ızım bile bu sabah okula giderken anne yaz geliyor sanırım kardeşimin gelmesine az kaldı diyor :))
ben ikisinide sol kola yaptırmıştım ilk aşı ağrı yaptı ama ikincisi yapmadı

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ben biraz rahatım galiba daha var diye. Bakıyorum bez bile almış arkadaşlar.
Valla bende hiç bişey almadım daha bi türlü kısmet olmadı çocukların hastalığı felan üst üste geldi. Alırız inş senin ilk doğum ne beklediğini bilmiyorsun o yüzden sen çantanı hazırla belli olmuyor bu durumlar.

I

Günaydın hamişler nasılsınız bakalım?

Ben gün geçtikçe uykusuz kalıyorum. Kaburga ağrıları artmaya başladı sanırım güçlendikçe daha da fena olacak

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ben biraz rahatım galiba daha var diye. Bakıyorum bez bile almış arkadaşlar.
Canım arkadaşım sezeryana girmek için hastaneye gittiğinde bebeğin döndüğünü öğrendi sonrada suyu geldi kendiliğinden normal doğum yaptı.

Olabiliyor canım aynen artık ağrılardan normal yatamıyorum. Sen magnezyumu düzenli kullan eşine masaj yap inş azalır. Allah yardım etsin bide çalışıyorsun. Dikkat et kendine

Günaydın hamişler nasılsınız bakalım?

Ben gün geçtikçe uykusuz kalıyorum. Kaburga ağrıları artmaya başladı sanırım güçlendikçe daha da fena olacak
Günaydın. İyilik sen nasılsın
Normal artık ağrılar tekmeleri hareketleri güçlendi çünkü ve ağırlaştık Yük taşıyoruz kaburga napsın :))

cnm benım de tansıyonum düşük ama lımon etkılemıyor hiç,hatta tansıyonum dusunce tuzlu ayranlar bıle yukseltmıyor:))))sadece dınlenmek normale cevırıyor..
Bana da bekleyecek gıbı gelıyor cnmm,agrım sızım pek yok,bi sıkıntımda yok çok şükür,haftaya kontrol var,açıklık falanda yoksa bundan sonra bir an da olmaz dıye düşünüyorum,kısmet bakalım...bu arada sıcaklar cidden çok zorluycak gibi...şimdiden hararettler başladı..şu an kısa kolluyla bile işyerınde ter döküyorum

geçmiş olsun canım.daha önceden de böyle bi durum olmuş muydu ? inşallah yatarak dinlenirsen hiiiç bişeycik olmaz içini ferah tut. dualarımızdasın...
Canim daha önce de 1 hafta arayla 2 defa az bir kanamam olmustu . onun üstüne 1 ay rapor verdi doktorum . o zaman rahim acikligi 3.3 cmdi. Simdi 2.5. Bebek gayet saglikli ama agirlastikca rahim tasiyamiyor galiba . dualariniz icin cok tesekkur ederim. Ben de dua ediyorum hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusmamiz icin

Tama canım sağol. Siz aytıca minik bi bavul mu aldınız nasıl bi hastane çantası yapacaksın? İçinde bebe ve anne için neler olacak yazar mısın aklında olanları? Evet ilk doğumum bir fikrim yok ve şimdi düşünnüce panik oldum.

Kızlar çanta için ben hazırlık hala yapmadım. ERken doğacağını söyledi doktor haftasını beklemeyecekmiş. Bende çanta hazır olursa sanki hemen doğuma gideceğim diye yapmak istemiyorum eşimde arabada dursun diyor.
Alışverişe çıktım.
Bebek için
2 hastane çıkışı tk
1 havlu
3 çift çorap aldım.

Kendim için
3 emzirme sütyeni
1 emzirme atleti
1 tk lohusa set falan aldım. Başka neler almalıyım?

günaydın cnm,
ben geçen hafta oldum ikinci dozu da. ilkinde iğneyi bile duymamıştım, sonrasında 2 gün kolumun üzerine yatamadım ama sadece yatarken sıkıntı oluyordu. ikinci dozda iğne baya bi yaktı vurulurken. yine iki gün yatarken biraz acıdı ama çok değil. bende de ikincide ufak sertlik oluştu sonra geçti, valla yattım üstüne şiş olsa da, zaten uyku için pozisyonlarımız sınırlı artık :)) hep aynı yöne yatamıyorum malum :)

Canım arkadaşım sezeryana girmek için hastaneye gittiğinde bebeğin döndüğünü öğrendi sonrada suyu geldi kendiliğinden normal doğum yaptı.
Ay ne kada güzel olmuş. Allah hepimize kolay s gibi akan doğumlar nasip etsin. Şimdi panik oldum bugün akşam eşimle alışverişe çıkayım bari. En azından şu çanta işini halledeyim hazırlayım bir an önce dursun.

Günaydın. İyilik sen nasılsın
Normal artık ağrılar tekmeleri hareketleri güçlendi çünkü ve ağırlaştık Yük taşıyoruz kaburga napsın :))
Bizimkisi kum torbası niyetine kaburgaları seçmiş. Şimdi bile arada oraya geçiriyor bir iki
Ay sağlıklı olsun bu mide bulantıları kusmalarla birlikte buna da katlanacağım artık.
Artık tam hamileye benzedim. Kilo aldım bugün topuklu ayakkabılara elveda deyip spor giydim.
Sanırım moda giriyorum yavaş yavaş

cnm geçmiş olsunn,rahim ağzını dikmekden bahsetmıyormu doktorun,her türlü içerde tutuyorlar artık bişekılde..gercı zamanı gelınce gerekırse onerecektır zaten doktorun,sen ayaklarını yukarı dikip yat,hiçbişeycık olmaz allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…