2015 Temmuz Anneleri

bence hiç abartı değil canım, abartı dediğinde bende heryerinde danteller taşlar var sandım :)
bence gayet uygun. bi tane süslü olsun, diğer şeylerin sade olur nasılsa :KK66: bende öyle yaptım
Ayy teşekkürler içim rahatladı ya giyerim ben bunu valla o zaman :KK71: evet Diğerlerini dümdüz alıcam rahat kaliteli bişeyler arıyorum.

Hatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.

Canım başın sağolsun. Allah sana dayanma gücü versin.

inanirim canm allah yardimcimiz olsun bu gidisle bizim dogumlar zor olacak gibi ama rabbim yardm eder insallah. yanimda biri olmadan disari cikmaya guvenemiyorum kendime evdeyken bile birden oyle bi agri giriyo ki oldugum yerde kitlenip kaliyorum hareket edemiyorum :KK43:
Daha iki ay var doguma rabbim yardmcmz olsun ben evde tekim gündüzleri artk bnde korkuyorum yaljz bise olur diye dsarıda tek ckmicam bundan snra yolda kalrm falan zor günlerimiz allahm kolay dogumlar nasp etsin cümlemize

Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerim :KK70: sizce abartılı mı ya hastane için :KK43:
Hiç abartı değil cnm. Benimde geceliğimin omuz kısımlarında dantel var azıcık. Gözüme fazla süslü gelmişti ama geçen hastanenin doğum servisindeki hanımları görünce, benimki Kezban işi gibi geldi bana :) Gelinlik gb giyinmişler.

Erken ama acil bi durum olsa ben dimdizlak kalirim ortada, yavas yavas hazirlasam mi diyorum sonra da dur diyo icimden bi ses.Karar veremedim bi türlü...
Canim benim basin sagolsun, Melegin cennette emin ol.Suan gözyaslarim kendiliginden akiyor.Bi kac kez sordum burada haber var mi diye, ama sen pek giremediginden haber alamadik. Rabbim acinizi yeni bi yavruyla hafifletir insallah, nasil teselli edecegimi bilemedim.rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi...:KK42:
Bende kalırım ortada. Bende hazırlamadm cantayıda almadım canm :) 1ay daha bekleyebilirim sanırım hazirlamak için

Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerim :KK70: sizce abartılı mı ya hastane için :KK43:

canım çok yakışmış hoş da duruyor;) giyersin hastanede nolcak kendimizi iyi hissetmemiz lazım ;)

günaydınn güzel anneler ben ankaradayım bebek sepeti,şekeri, kapı süsü gibi şeyler yaptırmak istiyorum bbu konuda fikirlerinizi alabilir miyim

canım keçeden çok güzel şyler yapıyolar ben kendime yaptırdım kapı süsü kendinde yapabilirsin . çokta zor değil ben beceriksizimdir ama deneme yapmıştım resimdeki benim kapı süsüm

Eklentiler

• 10003506_364140883783790_5470268590081756491_n.webp
    10003506_364140883783790_5470268590081756491_n.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 107
iyi ki sormuşsun burda canım :) bornoz kullanamazlar, suyu hemen emen üçgen başlı havlu en iyisi.
kaynananla aranızdaki ilişkiye maşallah! nazar değmesin.

insanın hevesi olması ne kadar güzel bir şey, benim KV hiç bişe almadı şuana kadar. aldıklarımıza bile buna gerek yok,büyük almışsınız vs vs vs diyor :KK47::KK45:
bide ilk torunu olacak hıhhh :KK14:
Cnm şenle yasadıklarımızhep aynı ıkımızde kahverengi kanama yasamıstık.benımde kv bırsey almadı.almayada niyeti yok herhalde.

KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.

Canım son zamanlarda kabus türü rüyalar görülebiliyormuş. bilinçaltımız şuan okadar karışık ki normal. Neyse ki oğluşun anneyi üzmüyor bak hemen tepki vermiş :))

Dün az arkadaşıma gidim yürüyş olur dediydim zor yürüdüm da önce böle olmuyodu yok ben daha dışarı cıkmam yoksa kalacam yolda bütün gecede uyuyamadm saten bugün bi tuhafım evin icinde bile yürüyemiyorum bacak aralarm acıyo :KK43:

canım sen niye bu kadar zorlanmaya başladın kii fazla kilomu aldın youtube den hamilelik yogası gibi videolara bak evde nefes alma egzersizleri yapmanı tavsiye ederim .

Hiç abartı değil cnm. Benimde geceliğimin omuz kısımlarında dantel var azıcık. Gözüme fazla süslü gelmişti ama geçen hastanenin doğum servisindeki hanımları görünce, benimki Kezban işi gibi geldi bana :) Gelinlik gb giyinmişler.
:KK48::KK48: Ya insan bi tuhaf oluyor danteller fazla mı acaba çok mu Süslü acaba bide ilk olunca :-) gelinlik gibilere de nasıl cesaret ediyorlar yahu rahat mı o gecelikler acaba :confused:

Evet gebzedeyim ya sen

Hayır olsun rüyan . Baya korkmuşsun geçen bende öyle oldu rüyamda bağırıyorumbağırıyorum kşmse beni duymuyor çok kötü bir şey insan etkisinde kalıyor . Kafana takma ama unut gitsin dün geceyi iyisiniz çok şükür
bende çayırovadayım canım

Cnm şenle yasadıklarımızhep aynı ıkımızde kahverengi kanama yasamıstık.benımde kv bırsey almadı.almayada niyeti yok herhalde.

AYNEN KIZLAR BENİMKİDE BİR YELEK ÖRDÜRMÜŞ ONA UYGUN BİR PATİK ÖRÜYOR ŞUAN OKADAR. BU NASIL İŞ ANLAMADIM İLK TORUN ÜSTELİK...GÜLSEMMİ AĞLASAMMI HALİME BİLEMEDİM AMA GICIK BİR DURUM OLDUĞU KESİN...

Hatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.
allah sana güç kuvvet versin canım rabbim birdaha aynı şeyleri sana hiç kimseye yaşatmasın amin dediğin gibi delikanlı olduğunu göreceksin orada senin yerine melekler büyütecek bebeğini rabbim şefatci eylesin sana ve eşine işallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bir evlat daha nasip eder size rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

:KK48::KK48: Ya insan bi tuhaf oluyor danteller fazla mı acaba çok mu Süslü acaba bide ilk olunca :-) gelinlik gibilere de nasıl cesaret ediyorlar yahu rahat mı o gecelikler acaba :confused:
İnan ki bilemiyorum cnm ama insan süslü olunca abartı gelmiyordur eminim. Aslında onlarda çok şık duruyor ama hani hastane odasında fazla gb geliyor bana. Aman yaşattırıyorlar ya maşallah onlara da :) Azıcık içimde benimde kokoşluk olsaydı keşke diyorum bazen :)

KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.
son aylara yaklaştık canım akşamları eşin seni okusun ayetel kürsi nas felan kesinlikle okumadan yatma inşallah birdaha böyle bişey yaşamazsın.. dediğin gibi sanırım öksürmekten baya zorlandı kasıklar sen dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın..

Back
X