Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Günaydın kızlar, ben bugün 8+5 im. Dün kasıklarım hep ağrıdı bugün de hem kasık hem bel.. yaşlı nineler gibi oldum 😭 normalde regl zamanıma tekabül ediyor o yüzden mi acaba
Olabilir canım ben de adet günüme yaklaştım mide bulantım adet olacakmişim gibi hafif ağrim oldu

Kizlar karinin yuksri cikmasi ne demek ? Benim karnimda hic yag yoktu bide 2. Gebeligimdi diye sanirim midem dumduz iniyor gobek deligimin altindan rahime kadar net bi bombe gorunuyor ilkine gore baya erken cikiyor benim icin ilkinde 5 aylikken hala anlamiyordu kimse 😂
Karnım yukarı çıktı mı hiç bilmiyorum onu 🥲

Kizlar karinin yuksri cikmasi ne demek ? Benim karnimda hic yag yoktu bide 2. Gebeligimdi diye sanirim midem dumduz iniyor gobek deligimin altindan rahime kadar net bi bombe gorunuyor ilkine gore baya erken cikiyor benim icin ilkinde 5 aylikken hala anlamiyordu kimse 😂
Ben de bilmiyorum onu ondan öyle yazdım 😄

Yaaa hayırlı olsun bende 9. Hafta içindeym 9+5
Mide bulantısı hala var sabahları öğürüyorum. Mideme asit basmışlar sanki kendi kendni yiyor yakıyor. Saçlarım koyun yünü gibi oldu şekil asla almıyor. Karnım yukarı çıktı hafiften brn fark ediyorm.
Herkesin farklı oluyormuş gerçekten benimde tek şikayetim aşırı gaz oluyor karnım uyuşuyor resmen bazen 🥺 sizede hayırlı olsun 💕

Herkese merhaba. Neredeyse en başından beri konuyu takip ediyorum. Ama yazmak için kalp atışını duymayı bekledim. Son adet tarihim 18 hazirandı. İlk kontrole gittiğimde vajinal ultrasonla keseyi gördük. Bugün de kalp atışı için gittim. Çok şükür atıyor. Kalp atışına 143 dedi doktor. Ama son adete göre 7+2 iken ultrasonda 6+4 yada 6+5 çıktı( heyecandan tam anlayamadım) dr buna normal dedi. Burada da normal diye okudum.ilk gebeliğim olduğu için çok panik ve heyecanlıyım. Heyecandan doktora soracağım sorularıda unutuyorum. O yüzden burada benzer şeyleri okumak, yada sizlere danışmak sohbet etmek bana iyi gelecek. İnşallah her şey hem benim için hemde sizler için yolunda gider.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥹
Ben doktora gitmeden önce soracağım soruları kağıda yazıyorum 😄 kağıdı da unutmayayım diye elimde tutuyor girmeden önce 😄 yoksa heyecandan her şey unutuluyormuş 🫠

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥹
Ben doktora gitmeden önce soracağım soruları kağıda yazıyorum 😄 kağıdı da unutmayayım diye elimde tutuyor girmeden önce 😄 yoksa heyecandan her şey unutuluyormuş 🫠
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗 bir dahaki sefere bende yazayım bari böyle olmayacak çünkü🤭

İkinci gebeliklerde karın kasları daha gevşek olurmuş o yüzden hemen gevşermiş ve rahim büyümeye alışkın olduğu için ilk gebeliğe göre daha çabuk büyürmüş😊

Şehir hastanesinde refakatçi almıyorlarmis canım. Bende ilçedeki devlet hastanesinde düşünüyorum nasipse ama 2 doktorla devam etmeyi düşünüyorum
Ablam çamsakurada yaptı 3 sene evvel refakatcisi bendim hatta tek kişilik oda denk gelmişti sezeryan yaptı ama

Ben karından, göbekten kilo almam hiç. Her zaman dümdüzdür çünkü sadece basenden alırım. Ama şu an 9+5 im ve göbeğim ufaktan belirginleşti ve sertleşti görüyorum. Midem dümdüz, göbek deliğinden sonra pörtlemiş bi göbek var 😂

kızlar bugun ılk muayenemı oldum sata görede 6+1 keseye görede 6+1 kalp atısı olusmus ekranda göründü duymadı denedik ama tam duyulmadı haftaya tekrardan gelecegim kalp atısını duyabilmek icin 🥹🫶🏻

Eklentiler

• B5994C8E-2572-481F-908B-FFB6B3C00727.webp
    B5994C8E-2572-481F-908B-FFB6B3C00727.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 33
kızlar size bir şey soracağım benim tsh 3.84 çıkmıştı geçen hafta doktorum tekrardan test istedi sağlık ocakları bazen yanlış ölçüyor dedi ki bence doğruydu bu da bir
Para tuzağı tekrardan kan verdim sonucu bekliyorum ama yine yüksek çıkarsa seni dahiliyeye yönlendireceğim dedi kadın doğum doktoru tiroide ilaç yazamıyor mu yoksa özel hastane olduğu için oradan da mı para kazanmaya çalışıyorlar ona göre dahiliyeye gidip devletten randevu alayım

Herkesin farklı oluyormuş gerçekten benimde tek şikayetim aşırı gaz oluyor karnım uyuşuyor resmen bazen 🥺 sizede hayırlı olsun 💕
Karpuz yiyor musunuz karpuz aşırı gaz yapmıştı bende ilk hamileliğimde. Zaten gaz yapan bir besin hamilelikte daha fazla oluyor.

kızlar size bir şey soracağım benim tsh 3.84 çıkmıştı geçen hafta doktorum tekrardan test istedi sağlık ocakları bazen yanlış ölçüyor dedi ki bence doğruydu bu da bir
Para tuzağı tekrardan kan verdim sonucu bekliyorum ama yine yüksek çıkarsa seni dahiliyeye yönlendireceğim dedi kadın doğum doktoru tiroide ilaç yazamıyor mu yoksa özel hastane olduğu için oradan da mı para kazanmaya çalışıyorlar ona göre dahiliyeye gidip devletten randevu alayım
Benim doktorum da tiroid çıkınca dahiliyeye yönlendirdi.Uzmanlık alanı olmadığı için onun da değerlendirmesini istedi.Sağlık ocaklarının yanlış ölçtüğü konusu ise şöyle sağlık ocağındaki kan hastaneye gidene kadar çok fazla bekliyor ve doktorlar bunun değerde değişikliğe yol açabileceğini fazla çıkarabileceğini söylüyor.Ben de o yüzden artık tiroid tahlilini sadece hastanede veriyorum.Kadın doğum doktoru kan tahlili içerisinde tiroid değerini görmek isteyebilir ama bu konuda ilaç yazma ve takibini genelde dahiliyeye bırakır.

Merhaba bana özelde kadın doğumcum ilaç yszmıştı. Benim de 3,14 tü. Euthyrox 25 mg verdi. İçinde 50 tane var.Günde bir tane kullanıyorsunuz. 30. gün kan verdim. 0.90 'a düşmüştü. Bende dahiliye yazmamıştı mesela. Hamile olunca direk kadın doğum yazdı.

Merhaba bana özelde kadın doğumcum ilaç yszmıştı. Benim de 3,14 tü. Euthyrox 25 mg verdi. İçinde 50 tane var.Günde bir tane kullanıyorsunuz. 30. gün kan verdim. 0.90 'a düşmüştü. Bende dahiliye yazmamıştı mesela. Hamile olunca direk kadın doğum yazdı
birde sağlık ocağında vermeyin kan. Hastanede ki sonuç daha geçerli. Sabah aç karınla verdim ben. 8-10 saat açlıkla verilmesinin daha doğru olacağını söylemişti doktor. Normalde bu verdiği ilaçla düşmeseydi dahiliye doktoruna yönlendirecekti. Ama gerek kalmadı.

Back
X