- 24 Ocak 2023
- 398
- 539
- 33
- 32
Benim kalçam ağrıyor bi kaç gündürİyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyornormal mi acaba ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kalçam ağrıyor bi kaç gündürİyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyornormal mi acaba ya
ateşim de çıktı bugün, tedirginim enfeksiyon olabilir. ama yarın zaten doktor kontrolüm var, umarım bir şey çıkmazSindirim sorunları hamilelik boyunca çok normalmiş![]()
ben de aynı durumdayım belim sanki kesiliyor ortadan. sırtım ve bacaklarım da ara ara ağrıyorİyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyornormal mi acaba ya
çok sevindimmEvet isten gelince uzandim hemen daha iyiyim![]()
İnşallah ilaç kullanımı da yok bu süreçte çok zorateşim de çıktı bugün, tedirginim enfeksiyon olabilir. ama yarın zaten doktor kontrolüm var, umarım bir şey çıkmaz![]()
Gecmis olsun canim bende cok kotuyum midemin bulanmadigi bir an bile yok ama iyi haber doktorum bulanti olan hamilelik iyidir dedi bfhfhfh tesellimKızlar mide bulantısı çok aşırı olmaya başladı her şeyden tiksiniyorum gece gece. Kusmak istiyorum.4 kere kustum sabahtan geceye kadar normal mi.
Kese olayı bence çok gerçekçi değil ya. Cinsiyet hepimiz için erken. 12 den sonra ufak ufak netleşir.Ya bu kese olayı gerçek mi tahminleri tutuyor mu geneldebenimkine chatgpt erkek kesesi gibi dedi. kız isimleri araştırıyordum ben oysaki
![]()
Daha önce Gültekin hanıma Zeliha hanıma falan gittim. İyi doktorlardı. Arkadaşım da bu doktorlara devam ediyor. Ama bu hafta emine aytemize aldım. İyi diyorlar ama Allahu alemşehir hastanesinde gittiğiniz bir doktor var mı? aynı doktordan randevu bulmayı bi başaramadım ben.
Nereye almıyorlarmıs. Doğumhaneye mi ? Eğer orasıysa doğrudur. Ama çoğu devlette doğumhaneye almazlar. Onun haricinde odaya alıyorlar. Ablam arkadaşlarım orda doğum yaptı. Ben de aralıkta kürtaj oldum. Odada refakatçi oluyor. Ama kadın olması gerekiyor. Eşin sadece ziyaret saatinde. Sen hangi ilçe hastanesini dusunuyorsun ? Orda dogumhaneye alacaklari kesin mi ?Şehir hastanesinde refakatçi almıyorlarmis canım. Bende ilçedeki devlet hastanesinde düşünüyorum nasipse ama 2 doktorla devam etmeyi düşünüyorum
Ben sana dedim gemliğe gidince prilam yazdır diyeKızlar mide bulantısı çok aşırı olmaya başladı her şeyden tiksiniyorum gece gece. Kusmak istiyorum.4 kere kustum sabahtan geceye kadar normal mi.
Ben de cuma itibari ile 10+0 oldum. Göbeğim zaten var olduğu için anlayamıyorum çıktı mıSelam hanimlar
10+0 dan10 hafta civari olanlar ne durumdasiniz, nasil gidiyor? Benim 3. gebelik oldugu icin karnim belirginlesti, bulanti pek yoktu zaten, birazcik yemegi kacirinca siskinlik devam
![]()
Evet. Eskiden hiç asistan yoktuZaten doçentler bakmıyor asistanlar oluyor canım asistana Sor sabit doktorları söylüyorlar
Ben sana dedim gemliğe gidince prilam yazdır diyekusmaya başlayınca devamı geliyor anladığım kadar
Allah kolaylık versin.
Selam canım 9+5 asla hissetmiyorum bebişi doktora her gidişimde korkarak gidiyorum ama çok şükür güzel haberle çıkıyorumSelam hanimlar
10+0 dan10 hafta civari olanlar ne durumdasiniz, nasil gidiyor? Benim 3. gebelik oldugu icin karnim belirginlesti, bulanti pek yoktu zaten, birazcik yemegi kacirinca siskinlik devam
![]()
Cinsiyet öğrendin mi yaaMide bulantılariniz basladimi 5+4 üm midem bulanıyor çikolata tatlıdan nefret eder hala geldim sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum![]()
Yaa bende aynı zamanda hamileyiz. Bende bel ağrısı yok kasıkta öyle aman aman yok arada yani. Mide bulantıları var sabah biraz fazla. Karnın yukarı çıktımı ya hiç benm karnım az yukarı çıkmış yayık duruyorGünaydın kızlar, ben bugün 8+5 im. Dün kasıklarım hep ağrıdı bugün de hem kasık hem bel.. yaşlı nineler gibi oldumnormalde regl zamanıma tekabül ediyor o yüzden mi acaba
Yaaa hayırlı olsun bende 9. Hafta içindeym 9+5Selam canım 9+5 asla hissetmiyorum bebişi doktora her gidişimde korkarak gidiyorum ama çok şükür güzel haberle çıkıyorumhiç bulantımda olmadı ilk gebeliğim
Merhaba 13.6 yazan başka bir şey sanırım crl olarak değeri belirtmesi lazım . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi terslik olsa doktorunuz söylerdi.Eki Görüntüle 3627722 bu da ultrason kağıdı. Ama açıkcası üstte yazan 13.6 cm ne anlama geliyor anlamadım. Doktor da bir şey söylemedi. bu ultrasona göre her şey yolunda mı? Yazan değerlerde herhangi bir sıkıntı var mı? Kanama alanı falan yokmuş.