Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
İyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyor 😑 normal mi acaba ya
Benim kalçam ağrıyor bi kaç gündür 🥲 dediğin gibi biraz yorulunca, yürüyünce inanılmaz batıyor 🥲

İyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyor 😑 normal mi acaba ya
ben de aynı durumdayım belim sanki kesiliyor ortadan. sırtım ve bacaklarım da ara ara ağrıyor

Kızlar mide bulantısı çok aşırı olmaya başladı her şeyden tiksiniyorum gece gece. Kusmak istiyorum.😔 4 kere kustum sabahtan geceye kadar normal mi.
Gecmis olsun canim bende cok kotuyum midemin bulanmadigi bir an bile yok ama iyi haber doktorum bulanti olan hamilelik iyidir dedi bfhfhfh tesellim😂❤️

Ya bu kese olayı gerçek mi tahminleri tutuyor mu genelde 🙈 benimkine chatgpt erkek kesesi gibi dedi. kız isimleri araştırıyordum ben oysaki 😂
Kese olayı bence çok gerçekçi değil ya. Cinsiyet hepimiz için erken. 12 den sonra ufak ufak netleşir.
şehir hastanesinde gittiğiniz bir doktor var mı? aynı doktordan randevu bulmayı bi başaramadım ben.
Daha önce Gültekin hanıma Zeliha hanıma falan gittim. İyi doktorlardı. Arkadaşım da bu doktorlara devam ediyor. Ama bu hafta emine aytemize aldım. İyi diyorlar ama Allahu alem
Şehir hastanesinde refakatçi almıyorlarmis canım. Bende ilçedeki devlet hastanesinde düşünüyorum nasipse ama 2 doktorla devam etmeyi düşünüyorum
Nereye almıyorlarmıs. Doğumhaneye mi ? Eğer orasıysa doğrudur. Ama çoğu devlette doğumhaneye almazlar. Onun haricinde odaya alıyorlar. Ablam arkadaşlarım orda doğum yaptı. Ben de aralıkta kürtaj oldum. Odada refakatçi oluyor. Ama kadın olması gerekiyor. Eşin sadece ziyaret saatinde. Sen hangi ilçe hastanesini dusunuyorsun ? Orda dogumhaneye alacaklari kesin mi ?
Kızlar mide bulantısı çok aşırı olmaya başladı her şeyden tiksiniyorum gece gece. Kusmak istiyorum.😔 4 kere kustum sabahtan geceye kadar normal mi.
Ben sana dedim gemliğe gidince prilam yazdır diye 😅 kusmaya başlayınca devamı geliyor anladığım kadar 🫠 Allah kolaylık versin.

Selam hanimlar
10+0 dan😀 10 hafta civari olanlar ne durumdasiniz, nasil gidiyor? Benim 3. gebelik oldugu icin karnim belirginlesti, bulanti pek yoktu zaten, birazcik yemegi kacirinca siskinlik devam 🙈
Ben de cuma itibari ile 10+0 oldum. Göbeğim zaten var olduğu için anlayamıyorum çıktı mı 🙈 ama sertlik var gibi. Midem hep şiş benimde. Sabahları biraz daha inik oluyor. Bulantılarım da gidip geliyor. Bu sabah uzun aradan sonra ilk defa adam akıllı kahvaltı yaptım çay falan içtim. Akşam da misafirlikte iyiydim. Heralde fazla kaçtı midem bulanmaya başladı 🫠 bir geliyi bir gidiyii 🤣

Zaten doçentler bakmıyor asistanlar oluyor canım asistana Sor sabit doktorları söylüyorlar
Evet. Eskiden hiç asistan yoktu 🫠 son 2 senedir falan var şehir Hastanesi'nde. O biraz sıkıntı ama genelde uzmanla birlikte bakıyorlar. Ben kurtajımı orda oldum. Memnunda kaldım. Şuan orasını düşünüyorum doğum için ama ileride ne olur bilmiyorum. İlk gebeligimi özelde doğum yapmıştım. Ama ücretler yüksek değildi tabi o zamanlar. 🙈 Daha 2026 ya çok var bakalım zaman ne gösterecek

[/QUOTE]
Ben sana dedim gemliğe gidince prilam yazdır diye 😅 kusmaya başlayınca devamı geliyor anladığım kadar 🫠 Allah kolaylık versin.

Ay ne bileyim çok rahatım diye ortalarda geziyordum sanırım tansiyonum düşük diye bulanıyor ayran içince kendime geliyorum biraz
İlk defa bu kadar kötü oldum gerçekten Allah kolaylık versin çok bulananlara😭

Günaydın kızlar, ben bugün 8+5 im. Dün kasıklarım hep ağrıdı bugün de hem kasık hem bel.. yaşlı nineler gibi oldum 😭 normalde regl zamanıma tekabül ediyor o yüzden mi acaba

Selam hanimlar
10+0 dan😀 10 hafta civari olanlar ne durumdasiniz, nasil gidiyor? Benim 3. gebelik oldugu icin karnim belirginlesti, bulanti pek yoktu zaten, birazcik yemegi kacirinca siskinlik devam 🙈
Selam canım 9+5 asla hissetmiyorum bebişi doktora her gidişimde korkarak gidiyorum ama çok şükür güzel haberle çıkıyorum 🙈 hiç bulantımda olmadı ilk gebeliğim

Günaydın kızlar, ben bugün 8+5 im. Dün kasıklarım hep ağrıdı bugün de hem kasık hem bel.. yaşlı nineler gibi oldum 😭 normalde regl zamanıma tekabül ediyor o yüzden mi acaba
Yaa bende aynı zamanda hamileyiz. Bende bel ağrısı yok kasıkta öyle aman aman yok arada yani. Mide bulantıları var sabah biraz fazla. Karnın yukarı çıktımı ya hiç benm karnım az yukarı çıkmış yayık duruyor

Selam canım 9+5 asla hissetmiyorum bebişi doktora her gidişimde korkarak gidiyorum ama çok şükür güzel haberle çıkıyorum 🙈 hiç bulantımda olmadı ilk gebeliğim
Yaaa hayırlı olsun bende 9. Hafta içindeym 9+5
Mide bulantısı hala var sabahları öğürüyorum. Mideme asit basmışlar sanki kendi kendni yiyor yakıyor. Saçlarım koyun yünü gibi oldu şekil asla almıyor. Karnım yukarı çıktı hafiften brn fark ediyorm.

Herkese merhaba. Neredeyse en başından beri konuyu takip ediyorum. Ama yazmak için kalp atışını duymayı bekledim. Son adet tarihim 18 hazirandı. İlk kontrole gittiğimde vajinal ultrasonla keseyi gördük. Bugün de kalp atışı için gittim. Çok şükür atıyor. Kalp atışına 143 dedi doktor. Ama son adete göre 7+2 iken ultrasonda 6+4 yada 6+5 çıktı( heyecandan tam anlayamadım) dr buna normal dedi. Burada da normal diye okudum.ilk gebeliğim olduğu için çok panik ve heyecanlıyım. Heyecandan doktora soracağım sorularıda unutuyorum. O yüzden burada benzer şeyleri okumak, yada sizlere danışmak sohbet etmek bana iyi gelecek. İnşallah her şey hem benim için hemde sizler için yolunda gider.

IMG-20250808-WA0001.webp
bu da ultrason kağıdı. Ama açıkcası üstte yazan 13.6 cm ne anlama geliyor anlamadım. Doktor da bir şey söylemedi. bu ultrasona göre her şey yolunda mı? Yazan değerlerde herhangi bir sıkıntı var mı? Kanama alanı falan yokmuş.

Eki Görüntüle 3627722 bu da ultrason kağıdı. Ama açıkcası üstte yazan 13.6 cm ne anlama geliyor anlamadım. Doktor da bir şey söylemedi. bu ultrasona göre her şey yolunda mı? Yazan değerlerde herhangi bir sıkıntı var mı? Kanama alanı falan yokmuş.
Merhaba 13.6 yazan başka bir şey sanırım crl olarak değeri belirtmesi lazım . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi terslik olsa doktorunuz söylerdi.💐

Back
X