2015 Temmuz Anneleri

OTE="watermelon_watermelon, post: 40752628, member: 639344"]Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.[/QUOTE]
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.

Kızlar slm napıyonuz ne var ne yok giremedim bugün hiç vaktim yoktu herkes iyi dimi sıkıntı yok sabah bi ara girdim ondanda erken doğum yapan arkadaşın bebeği vefat etmiş çok canım sıkıldı Allah ım yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım

İyiyiz canım çok şükür. amin. Bende üzüldüm ona çok.

Şansıma baksana canım. Özel sigortam yok. Umarım gidersede uçuk fiyatlı bi yere gitmez. Bizde normalde 7500 ben 3000e filan çıkacaktım. Bidr muayenelerim rahat oluyordu. Asansöre binip gidştordum yanına izin almadan
EVET CNM ÇOK İYİDİ SENIN İÇİN. KEA DRSYDI KEŞKE

OTE="watermelon_watermelon, post: 40752628, member: 639344"]Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.[/QUOTE]
BENDE ÇOK ÖKSRDM AKSM HEMEN KASKLARM AGRI SANCI YAPYR ŞAUN ARADA AMA KANAMA FALAN OLMADI ALLAH'A ŞÜKÜR.

OTE="watermelon_watermelon, post: 40752628, member: 639344"]Cnm çok geçmiş olsun.kanamanın sebebi bulundu mu?yorma kendini burada yazıs bizimle sıkıntı kalmaz.
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.[/QUOTE]
Ah mınıge bak sen.daha erken dur orada bakalım:)

BENDE ÇOK ÖKSRDM AKSM HEMEN KASKLARM AGRI SANCI YAPYR ŞAUN ARADA AMA KANAMA FALAN OLMADI ALLAH'A ŞÜKÜR.[/QUOTE]
Elinizden geldiğince öksürmeyin çok geçmiş olsun.öksürük kaslarin gevseyip kasilmasina neden oluyor.birde yatip dinlenin.inş geçer.

watermelon_watermelon .!.:
Cok TSK ederim yaa fena oksurmustum bi gece önce öksürük yüzünden bebekte doğum geldi zannetti sanirim ters dönmüs.rahme baski yapinca kanama olmuş.çok şükür simdi iyiyim.
Ah mınıge bak sen.daha erken dur orada bakalım:)[/QUOTE]
Aceleci benimki sanirim.ama erken tabiiki yatiyoruz inş bi sıkıntı olmaz artik.

KIZLAR BENDE DAHİL TESBİHİ TAMAMLAYAMAYAN ARKDŞLRMZ VAR O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA UZATYRZ YAZDM BURAYA UZATALM MI DİE KIMSE CVP VERMDGNDEN KENDIMCE KARAR ALIP UZATTM BİLGİNİZE :) DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSN :))

BENDE ÇOK ÖKSRDM AKSM HEMEN KASKLARM AGRI SANCI YAPYR ŞAUN ARADA AMA KANAMA FALAN OLMADI ALLAH'A ŞÜKÜR.[/QUOTE]
gecmis olsun abla ya dikkat et kendine insallah olmaz bi daha boyle bisey

Sürekli evde kalmak ne kadar sıkıcıymış ya.. Çekyatla bütünleştim resmen. İzin sayıklarken yarın işe mi gitsem diye düşünmeye başladım :KK53: buarada yeni bitirdim sayfaları. Bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm :KK43: Gizemm59 canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et yatarken oku mutlaka..

Sürekli evde kalmak ne kadar sıkıcıymış ya.. Çekyatla bütünleştim resmen. İzin sayıklarken yarın işe mi gitsem diye düşünmeye başladım :KK53: buarada yeni bitirdim sayfaları. Bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm :KK43: Gizemm59 canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et yatarken oku mutlaka..
ÇOK SAĞOL CNM BENM OKYRM AMA DAHA ÇOK OKUMAM LAZM SANRM. CNM SEN YAT DİNLEN YARIN RESMİ TATIL ZATEN GİDEMZSN :)

KIZLAR BENDE DAHİL TESBİHİ TAMAMLAYAMAYAN ARKDŞLRMZ VAR O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA UZATYRZ YAZDM BURAYA UZATALM MI DİE KIMSE CVP VERMDGNDEN KENDIMCE KARAR ALIP UZATTM BİLGİNİZE :) DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSN :))
canım bende sana özelden mesaj atacaktım bitiremedim diye. tespihat da uzun, bu hafta işlerde yoğun olunca zor oldu iyi oldu uzatmamız canım.

CNM GECE 1 E KADR YALNZ KALYRM. EŞİM BİR HAFTA 08:00-16:00 BİR HAFTA 16:00 - 01:00 ÇALŞYR UYUYAMYRM ZATEN O GELMEDN ARTK

Benimde kötü olduğum gece eşim 1 de geldi. İyi ki o gelmeden olmadı birşey. İnsan artık yalnız kalmak istemiyor. M maya2013 seni bi kete daha anladım canım

Back
X