- Konu Sahibi Hedef65tir
- #41.521
EVET CNM YA AYNEN ÖYLE MAYA ALLAH YARDMCISI OLSN. BİRDE EŞİM BİRKAÇ HAFTA SONRA 00.00 GDCK 08:00 DE GELCK OZMN KESIN ANNEMDE KALRM 1 HAFTA EVDE YALNZ OLNCA BİŞEY OLYR SANKI
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CNM YA AYNEN ÖYLE MAYA ALLAH YARDMCISI OLSN. BİRDE EŞİM BİRKAÇ HAFTA SONRA 00.00 GDCK 08:00 DE GELCK OZMN KESIN ANNEMDE KALRM 1 HAFTA EVDE YALNZ OLNCA BİŞEY OLYR SANKI
Hayir olsun canim. Doguma yaklastikca ve bebek dogduktan sonra hormonlar cok degisik ve karisik ruyalar gorduruyor. Kotuye hic yorma, hep hormonlarin oyunu bunlar:)KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.
Hepsine alisiyir insan sonra o gunleri hatirlayinca cok guluyorsun ama tabi yasarken hergun kalp krizi:):)Canım gözümde canlandı bi ançok hoş bi anı tabi ama o an yaşanan korkuyu anlayabiliyorum. benimde ilk bebek olduğundan bu tarz şeylerde naparım diye düşünüyodum geçen
![]()
SADECE KOCELIYE ÖZGÜ BİŞEYMŞ O TLFNA MSJ GELEN ARKDŞ VARDI YA BURDA KOCELILIMYDI O . SÜTAŞN SÜTÜNÜ VERYRMŞ SAĞLK OCAGI PARA DEĞLMŞ O :)KIZLAR SAĞLK OCAKLARI SÜT VERYRLRMŞ ANNELERE SÜT KARTI VERİP FACE GRUBUNDA OKDUYRM ŞİMDİ
CanimEmzirme önlüğü aldım canım. arabada rahatça emziririm diye, normal örtü örterim diyen olmuş ama ya pat diye kayarsa? bu emzirme önlükleri boyundan bağlı.
cafelerde zaten bebek bakım odaları var,orda halelderiz işimizi inş.
emzirme yastığına gerek yok demişti bi arkadaşım.
boğulma yastığı yan yatırma yastığı mı acaba? bunu almayı düşünüyorum.
Esnaf olunca pek bayram seyran olmuyor canım :) büyük ihtimalle gitmem ama..ÇOK SAĞOL CNM BENM OKYRM AMA DAHA ÇOK OKUMAM LAZM SANRM. CNM SEN YAT DİNLEN YARIN RESMİ TATIL ZATEN GİDEMZSN :)
Uygulama nasılmıs cnm?KIZLAR SAĞLK OCAKLARI SÜT VERYRLRMŞ ANNELERE SÜT KARTI VERİP FACE GRUBUNDA OKDUYRM ŞİMDİ
Sagol yani gecti sayilir cok zor gercekten benimde bu ara psikolojim bozuk dun arkadasin yazdiklarini okuyunca cok etkilendimcnm sağolsn. uyandı yavrm ya kıpraştı bile ozamn rahatladm şükür. zormş ya öksrk geçmş ne güzel senınde artk
Canım aramızda 4 gun var aksine bende çoğaldı.hatta gogsume yakın kısımda yukarda yanı tekmelerı daha çok hissediyorum.gebelik takvımındekı gibi ters duruyor sanırım.kızlar bişey sorcam benim haftama yakın olup bebeşin hareketlerinde yavaşlama olan var mı.netten baktım alan daraldığı için normal diyor.önceden uykudan uyandırıyordu şimdi çok az yok gibi
Benimde azaldı canm. Özletiyo kendini. Sadece akşamları 8-9gbı bide yatağa yatınca hareketlenme oluyokızlar bişey sorcam benim haftama yakın olup bebeşin hareketlerinde yavaşlama olan var mı.netten baktım alan daraldığı için normal diyor.önceden uykudan uyandırıyordu şimdi çok az yok gibi
Canım aramızda 4 gun var aksine bende çoğaldı.hatta gogsume yakın kısımda yukarda yanı tekmelerı daha çok hissediyorum.gebelik takvımındekı gibi ters duruyor sanırım.
ya bende artar diye bekliyordum eskisi kadar kuvvetli değil ya yeri dar ya keyfi yok huzursuz ediyor açıkcası allahım korusun hepimizinkini evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inşBenimde azaldı canm. Özletiyo kendini. Sadece akşamları 8-9gbı bide yatağa yatınca hareketlenme oluyo
Canım benim bebegim de cok hareketli ama biekac gün yavaşlama oldu bugun yine hareketli bazen saatlerce kıpırdamadıgı oluyo evet büyüdükçe oluyomuş eşlik eden başka bir sorun yoksa endişelenmekızlar bişey sorcam benim haftama yakın olup bebeşin hareketlerinde yavaşlama olan var mı.netten baktım alan daraldığı için normal diyor.önceden uykudan uyandırıyordu şimdi çok az yok gibi
ya bende artar diye bekliyordum eskisi kadar kuvvetli değil ya yeri dar ya keyfi yok huzursuz ediyor açıkcası allahım korusun hepimizinkini evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inş
kızlar ben çok meyve yiyorum.onunda etkisi olabilir tatlı ya.mey e yiyin bol bol.şimdi yazmıyayım meyveleri malum aserıyoruz.özellikle yeni çıkan meyveler.Canım benim bebegim de cok hareketli ama biekac gün yavaşlama oldu bugun yine hareketli bazen saatlerce kıpırdamadıgı oluyo evet büyüdükçe oluyomuş eşlik eden başka bir sorun yoksa endişelenme
Cnm benim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.inşallah bebegın kendini biran önce toparlar.yat dinlen.birileri sana baksın hıç kalkma cnm hıç hemde sadece wc ye kalk yemek yemeye kalk.bol kalsiyum al sut kaymak yoğurt peynir kırmızı et haşlama falan.calısıyormusun normalde?Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
Cok gecmis olsun canim ins hayirli zamanda ve zamaninda kucagina alirsin aliriz hepimiz sut ve sut urunleri birde pekmez kilo aldriyormus bebege canim kendine dikkt etSlm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
Hıc evham yapma canm. Doktor randevularında normal diyorsa gelişim vs. Normaldir. Gerisini düşünmüyorum benya bende artar diye bekliyordum eskisi kadar kuvvetli değil ya yeri dar ya keyfi yok huzursuz ediyor açıkcası allahım korusun hepimizinkini evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inş