Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur

bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için