2015 Temmuz Anneleri

Amin cümlemizinkini gerçekten öyle ne varsa kendi ailende var allahtan ben o hatayı nişanlılık zamanında yaptım sadece 1 yıl ondan sonra hareketleri değişmeye başladı zaten koptu bizden saçma sapan bahanelerle. inan 3 yılda toplasan bize 3 kez gelmiştir davet ediyorum gelmiyor çok değişik bir yapıya sahip. İnsanın ailesi gibi hiç kimse olamaz inan anne diyemedim kvdeme hiç içimden gelmiyo milletde dalga geçiyor teyze dEdiğim için gerçekten insanın bir tane annesi oluyor sonra eşimin teyzesi iLe aram çok iyi oldu o da bana aynı kv yaptığı gibi yaptı bir anda konuşmadı benimle heee o zaman gerçekten snladım bunların hepsi aynı kimseye güvenmiceyeceksin seda dedim kendi ailen gibi kimse olamaz bunların hepsi bir trip bi alınmaca ben sanki odunum benim duygularım yok o yüzden hepsini salladım . Evimede öyle kimse gelmez akrabalardan çalışıyoruz diye öyle alıştırdık zaten çok şükür kafam rahat kimseyi görmüyorum hele bir tane elti ve kayın var aman allahım onlara hiç girmiyim çok şükür onlarıda 1 yıldır görmüyorum eşimde öyle ne olduklarını biliyor o yüzden kafamız rahat çok şükür kv kayınpeder elti kayın derdi yok. Aman bırak ne halleri varsa görsün biz dolmayalım bırak onlar dolsunlar artık :)))
Aynen canim bizde ew tasidik gelmedi annm geldi cagiriyoruz bi bsgsnesi var surekli bnde cagrmuyorum.bizde calisiyoruz bazen onu bahane ediyor.bnmde cok.umrumda yani.vebegim.kiz olck die ilk basta ailece oyle tepkileri verdilerki cok sasrdim.ogun bnm icin bittiler.biz esimizle iyi olalim bebeklerimizle insallh.ewimin huzurunu baskasi icin bozmk bnde istemm cokta fifii :))

Kizlar nabrsnz gunydn. Bugun bebis gormeye gidicm :) gecen kuzenm dogum yapmsti demstm ya onun mevlutu var bugun. Nasl bebek sevesm var hamile oldgm gundn beri bebkleri icime sokasm gelyr normaldede severdm bebekleri ama bukadr sevmyrmsm ya :)

gunaydın cnmmmm:KK68:o durum bendede varr uçan kuşu sevesim varr:))allah o minnacık bedenlere özenle bakabilelim dıye verıyor bu duyguları iştee..gerçi bazısına napsan olmuyordaa o ayrı..:KK12::KK12:

Kizlar nabrsnz gunydn. Bugun bebis gormeye gidicm :) gecen kuzenm dogum yapmsti demstm ya onun mevlutu var bugun. Nasl bebek sevesm var hamile oldgm gundn beri bebkleri icime sokasm gelyr normaldede severdm bebekleri ama bukadr sevmyrmsm ya :)

Bizim yerimizede sev bebişi. Kızı mı olmuştu kuzeninin

Aynen canim bizde ew tasidik gelmedi annm geldi cagiriyoruz bi bsgsnesi var surekli bnde cagrmuyorum.bizde calisiyoruz bazen onu bahane ediyor.bnmde cok.umrumda yani.vebegim.kiz olck die ilk basta ailece oyle tepkileri verdilerki cok sasrdim.ogun bnm icin bittiler.biz esimizle iyi olalim bebeklerimizle insallh.ewimin huzurunu baskasi icin bozmk bnde istemm cokta fifii :))

Ne oluyormuş kız olunca. Benimde kuzım olacak inşallah ve ben çook mutluyum. En iyisini yapıyorsun Sen onlara takılmayarak. Eşinle kızınla mutlu olun gerisi hikaye

Ne oluyormuş kız olunca. Benimde kuzım olacak inşallah ve ben çook mutluyum. En iyisini yapıyorsun Sen onlara takılmayarak. Eşinle kızınla mutlu olun gerisi hikaye
aynn canim.kiz deyince hee hayirlisi olsun dediler bi teyzesi olsun yawrum oda ewlat demeye basladi fln filan.biz zaten kiz olsun cok.istiyoduk tabi saglikli sihhatli olsun once.bnde bu tavra kizdim simfide kizim napio diyolr ii diyip geciyorum ilk basta insan gbi tepki verckti gectii

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(

Çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et bebişin için ne kadar proteinli şey varsa ye gelişsin hemen . Dua edicem kendinede dikkat et konuş minnoşunla onuda rahatlat stres yapma

Kızlar günaydıııın :KK49: biz bugün yine erkenden uyandık. Bikaç gündür sakindi kızım ama bugün yine yemini bozdu heralde :KK70:sürekli Dönüp duruyor. Ben de korkuyorum baş aşağı pozisyonunu değiştiricek diye. Umarım sabit kalır doğuma kadar :))
Aklıma bişey takıldı. Banyo süngeri olarak ne kullanıcaksınız ya da kullandınız kızlar ? İnternette genelde doğal süngerlerden bir de tülbentle yıkamaktan bahsetmişler. Haftasonu eksikleri tamamlayayım diyorum ama bu konda kararsız kaldım.

Kendisi kiz degil miymis. Allahim bu devirde bu cahillik

Ay bir yasima daha girdim! Az once bir e-mail geldi siniftaki tum annelere kizimin sinifindaki bir anneden efendim kizi hasta olmusta acaba siniftaki birinden mi gecmis mis??? Kendi temizlik hastasiymis evin heryerini camasir sulamismis falan filan. Birde sonuna ekliyor yanlis anlamayin kimseyi suclamiyorum filan demis . E nedir senin yazdiklarinin amaci? Simdi benim kizim hasta olursa e-mail mi atayim sana kizin kizima hastalik bulastirfi diye??? Hey Allahim ne insanlar var ya? Bu ne curret? Cok kiymetliyse kizin yollama okula. Okul bu mikrop hastalik yuvasi. Kimsenin cocugu kendi hastalik uretmiyorki hepsine birbirinden geciyor iste! Cinlerim tepeme cikti hemde simdi killandim bizim kizda acaba hasta olacak mi diye? Benim kafami niye bosuna bulandiriyosun be kadin??? Ay haksizmiyim ya???

al benden de o kadar bzim sınıftda öle deliler var saçma sapan akşama kadar yazıyolar zten sinirli ve gerginim . eşime diyomki bebeği bi doğurıyım ilk sınıf annesini dövücem:KK67: ne kadar gereksiz konuşyo bunlar ya hepsimi böle .yok sınıfı her telefüs temizlenmesi lazımmış . bide benim kızım yemek haneye yazılmak istemed evden koyuyoz bazende para veriyorum diye kızıma sen sağlıksız besleniyosun demiş biri yolucam valla:rolleyes::rolleyes:

Kizlar kuzusum annesini dinleyip dondugu icin hediye aldim ona :) burasi bebek kiyafetleri icin gercekten bir cennet. Bu besli set 8 dolar ve penyesinin yeri cok iyi ve kaliteli. Eki Görüntüle 1513300

aldıkça heyecan basıyo beni çok güzeller canım sağlıkla alalım artık

Kızlar şimdi TV de izledim.sisli etfal hastanesinde yenıdogan bakım ünitesi yenilenmiş.hatta 600 gr doğan bebek gösterdiler.Allah korusun böyle bir durum yasarsak aklımızda olsun diye paylaştım.yada devlet hastanesinde doğum yapacak arkadaşlarımız sisli etfalı değerlendirebilirler.

alırmı onlar canım yeni doğan üniteleri ücretsiz ya almaz orda doğum yapsan ilgilenirde . dışardan götüsen yer yok der

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(

geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti o zaman daha küçüktüü 18 haftalıkken ilişkiden olabilir dedi doktor . ama çok aglamıştım . geçmiş olsun tekrar

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)
canım neden baş aşşagı durması pozisyona geçmesi içi bu kadar sevindin anlamadım doğuma çok var daha bide sezeryan yapıcan arada konuları kaçırıyorum çok yazı oldugu için ama yinede senin adına sevindim hayırlı olsun :KK46:
yurt dışında yaşıyorsun sanırım . ben daha gitmedim doktora ne zaman gitçeğime karar veremedim ayda 1 gidiyorum

Valla aynen dediğin gibi çokda fifi :) ya sen benim kv ne demeli 2 tane erkek torunu var ee kendininde 2 tane oğlu var bizden de erkek bekliyordu kadın şok oldu kız olduğunu duyunca geçen aya kadar eşim anne sana birşey söylicem diyince ne oldu bebek erkek mi diyordu yada kıza alışamıyorum bir türlü diyordu o kadar sinirleniyordum ki anlatamam ablamın 2 tane kızı var annemlerden bir kere bile öyle bir tepki görmedim yeter ki sağlıklı olsun ne farkeder kız erkek diyorlar ama bizim ki aklını erkekle bozmuş

aynn canim.kiz deyince hee hayirlisi olsun dediler bi teyzesi olsun yawrum oda ewlat demeye basladi fln filan.biz zaten kiz olsun cok.istiyoduk tabi saglikli sihhatli olsun once.bnde bu tavra kizdim simfide kizim napio diyolr ii diyip geciyorum ilk basta insan gbi tepki verckti gectii

Banada hep olsun sağlıklı olsun diyor çoğu kişi. Ben hep kızım olsun istedim.Takılmıyorum o yüzden bende söylenenlere. Sonradan gösterilen ilgide samimi gelmiyor insana açıkçası

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)

Gözün aydin canimmmm ;) Ne guzel bir haber bu, Mayıs ayı ugurlu gelsin hepimizeeee, dogum oncesi son 2 ay :o

Banada hep olsun sağlıklı olsun diyor çoğu kişi. Ben hep kızım olsun istedim.Takılmıyorum o yüzden bende söylenenlere. Sonradan gösterilen ilgide samimi gelmiyor insana açıkçası

Kimden ne koparırlarsa... yazık gerçekten hakkını aramak lazım

Back
X