Amin cümlemizinkini gerçekten öyle ne varsa kendi ailende var allahtan ben o hatayı nişanlılık zamanında yaptım sadece 1 yıl ondan sonra hareketleri değişmeye başladı zaten koptu bizden saçma sapan bahanelerle. inan 3 yılda toplasan bize 3 kez gelmiştir davet ediyorum gelmiyor çok değişik bir yapıya sahip. İnsanın ailesi gibi hiç kimse olamaz inan anne diyemedim kvdeme hiç içimden gelmiyo milletde dalga geçiyor teyze dEdiğim için gerçekten insanın bir tane annesi oluyor sonra eşimin teyzesi iLe aram çok iyi oldu o da bana aynı kv yaptığı gibi yaptı bir anda konuşmadı benimle heee o zaman gerçekten snladım bunların hepsi aynı kimseye güvenmiceyeceksin seda dedim kendi ailen gibi kimse olamaz bunların hepsi bir trip bi alınmaca ben sanki odunum benim duygularım yok o yüzden hepsini salladım . Evimede öyle kimse gelmez akrabalardan çalışıyoruz diye öyle alıştırdık zaten çok şükür kafam rahat kimseyi görmüyorum hele bir tane elti ve kayın var aman allahım onlara hiç girmiyim çok şükür onlarıda 1 yıldır görmüyorum eşimde öyle ne olduklarını biliyor o yüzden kafamız rahat çok şükür kv kayınpeder elti kayın derdi yok. Aman bırak ne halleri varsa görsün biz dolmayalım bırak onlar dolsunlar artık :)))