Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaa 🙈 siz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?
Aynısı hatta ben yataktan bile kalkamıyorum hiçbir şey yiyemediğim için ayağa kalkar kalkmaz gözüm kararıyor mide bulantısı için yaptığınız ekstra bir şey var mı ? Prilam kullanıyorum ama faydasını görmedim nolur biri yardımcı olsun hayatımı sorguluyorum geçmicekmiş gibi hissediyorum

Aynısı hatta ben yataktan bile kalkamıyorum hiçbir şey yiyemediğim için ayağa kalkar kalkmaz gözüm kararıyor mide bulantısı için yaptığınız ekstra bir şey var mı ? Prilam kullanıyorum ama faydasını görmedim nolur biri yardımcı olsun hayatımı sorguluyorum geçmicekmiş gibi hissediyorum
İnan elimden gelse yataktan ben de kalkmam 🙈 ilk gebeliğim baya prenses gibiydi 🤣 bir de dogudaydik gelenimiz gidenimiz de yoktu. Aşırı kafam rahattı.
Prilam kaç tane alıyorsun. Acaba dozu mu yeterli gelmiyor ? Arkadaşım akşam yatarken içiyordu. Şuan 27. Haftasında. Bugün mesaj atmış dün akşam almadım bugün kustum diye 🙈
Benim bulantılarım bazen çok zorlasada ilaç içmeden idare edebiliyorum. Bazı günler hafifliyor bazı günler artıyor. İlk gebeligim de de hiç kusmadim öğürmeler falan olmuştu o zaman sadece bulantiyla birlikte. Bir de bulantım yoğun olduğu vakitler ayaktaysam daha kötü oluyorum. O yüzden yatınca rahatlıyorum biraz daha. Aklıma gelmişken söyleyim. Uzun süre aç kalınca çok şiddetleniyor. Az az sık sık yemekte fayda var.

İnan elimden gelse yataktan ben de kalkmam 🙈 ilk gebeliğim baya prenses gibiydi 🤣 bir de dogudaydik gelenimiz gidenimiz de yoktu. Aşırı kafam rahattı.
Prilam kaç tane alıyorsun. Acaba dozu mu yeterli gelmiyor ? Arkadaşım akşam yatarken içiyordu. Şuan 27. Haftasında. Bugün mesaj atmış dün akşam almadım bugün kustum diye 🙈
Benim bulantılarım bazen çok zorlasada ilaç içmeden idare edebiliyorum. Bazı günler hafifliyor bazı günler artıyor. İlk gebeligim de de hiç kusmadim öğürmeler falan olmuştu o zaman sadece bulantiyla birlikte. Bir de bulantım yoğun olduğu vakitler ayaktaysam daha kötü oluyorum. O yüzden yatınca rahatlıyorum biraz daha. Aklıma gelmişken söyleyim. Uzun süre aç kalınca çok şiddetleniyor. Az az sık sık yemekte fayda var.
4 tane alıyorum gece yatmadan 2 öğlen 1 akşam üstü 1 şeklinde ama yani sadece sabah kalkınca biraz rahat hissediyorum öğlene hemen fenalaşıyorum biz de Bursada yaşıyoruz ailelerimizden uzakta gelen giden yok ilk çocuğum ama beni mahvetti ya neymiş bu böyle 😅🥲

4 tane alıyorum gece yatmadan 2 öğlen 1 akşam üstü 1 şeklinde ama yani sadece sabah kalkınca biraz rahat hissediyorum öğlene hemen fenalaşıyorum biz de Bursada yaşıyoruz ailelerimizden uzakta gelen giden yok ilk çocuğum ama beni mahvetti ya neymiş bu böyle 😅🥲
Yaa 😍 baya Bursalı olduk grupta 🥰
Zaten en yüksek doz alıyormuşsun 🙈 sabretmekten başka çare kalmamış. Bir de prizin deniyolar ama doktora sorup olmazsa onu denersin. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten hepimizin kendine göre zorlukları var. 🫠

Yaa 😍 baya Bursalı olduk grupta 🥰
Zaten en yüksek doz alıyormuşsun 🙈 sabretmekten başka çare kalmamış. Bir de prizin deniyolar ama doktora sorup olmazsa onu denersin. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten hepimizin kendine göre zorlukları var. 🫠
Aynen ya allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım da bugünleri unutur gideriz inşallah 😍

Benim de her işim yarım kalıyor 🤣🙈 neyse çoğumuz böyleysek normalim o zaman yaaaa.
Bu arada sen nasılsın. Bebisler nasıllar 😍😊
İyiyim canım 10 gün önce randevum vardı. 19 na aldım perinotolojiden randevuyu onda da ikili önermesi doktor ikiz doğru sonuc cıkmaz dedi sadece ense kafa ölçüsü bile burun kemiğine baksınlar dedi ay zaman geçmiyor aklım bebişlerde iyiler mi diye sürekli doktora gitmekte istemiyorum ama dayanamayacağım sanırım randevu gününe 🫠🫠🫠😄 Senin nasıl gidiyor sen en son ne zaman gördün bebişini

İyiyim canım 10 gün önce randevum vardı. 19 na aldım perinotolojiden randevuyu onda da ikili önermesi doktor ikiz doğru sonuc cıkmaz dedi sadece ense kafa ölçüsü bile burun kemiğine baksınlar dedi ay zaman geçmiyor aklım bebişlerde iyiler mi diye sürekli doktora gitmekte istemiyorum ama dayanamayacağım sanırım randevu gününe 🫠🫠🫠😄 Senin nasıl gidiyor sen en son ne zaman gördün bebişini
Çok sevindim canım. Dayanamıyoruz sürekli göresimiz geliyor 🥰 bende 10 gün önce bir gördüm. Pazartesi tekrar gidicem başka hastaneye. 🤣🙈 Ondan 2 3 hafta sonra da özele giderim büyük ihtimal 🙈🙈

Çok sevindim canım. Dayanamıyoruz sürekli göresimiz geliyor 🥰 bende 10 gün önce bir gördüm. Pazartesi tekrar gidicem başka hastaneye. 🤣🙈 Ondan 2 3 hafta sonra da özele giderim büyük ihtimal 🙈🙈
Bende gitsem üç dört gün sonra bir hafta sonra mecbur perinatolohiye gidicem aşırı üst üste olacak. Kafam çok karışık ya. Gitmezsem 12 gün sonra randevum ne yapsam

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 08-03-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Editor Editor merhaba bu tabloyu doldursak mi 💕🫠

Kızlar ben hiç ev işi yapamıyorum yaa 🙈 siz ne durumdasınız. Enerjim yerlerde resmen. Çocukları sabah dışarı çıkardık. Gezerken her bulduğum bankta oturdum onları bekledim. Eve gelince hepimiz uyuduk zaten. Sizin nasıl gidiyor bu süreç?
Ben de öyle doktorum her gün yürüyüş yap dedi. Yarım saat çıkıp gelince yatıyorum hemen. Ev felaket 😂

Kızlar bir arkadaşım hiçbir tarama testini yaptırmadı
Ben de özel eğitim öğretmeniyim,aklıma takıldı.
Bir sürü genetik farklılığın riski var mı yok mu ona bakılıyor ama müdahele de edilemiyor sonuçta bilmek sadece psikolojik olarak hazırlıyor. Önlem almak açısında bir şey yapılıyor mu sonrasında?
Bildigim kadariyla herhangi bir önlem alınamıyor ama bilmek daha kötü yapardı herhalde beni diye düşünüyorum geri kalan 6 7 İ ayi stres yaparak geçirmek istemezdim çünkü ne gelirse allahtan gelir onlarda can rahatsız bir çocuğum var diye sonlandırmazdın gebeliğimi ben onu Rabbim nasip etmiş sonuçta yani tabiki bu durumla karşılaştırmasın Rabbim kimseyi ama dediğiniz gibi sonradan da otizim olabiliyor yani gebeligi sonlandırmak isteyene de saygım sonsuz herkesin kendi tercihi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum

Son düzenleme:
Kızlar bir arkadaşım hiçbir tarama testini yaptırmadı
Ben de özel eğitim öğretmeniyim,aklıma takıldı.
Bir sürü genetik farklılığın riski var mı yok mu ona bakılıyor ama müdahele de edilemiyor sonuçta bilmek sadece psikolojik olarak hazırlıyor. Önlem almak açısında bir şey yapılıyor mu sonrasında?
Ben de hiçbir tarama testini yaptırmayacağım sadece fetal DNA yaptıracağım. Maalesef ikili ve üçlü taramada yanılma payı çok yüksek

Ben de o şekilde düşünüyorum fetal dna da nelere bakılıyor
  • Trizomi 21 (Down Sendromu)
  • Trizomi 18 (Edwards Sendromu)
  • Trizomi 13 (Patau Sendromu)
  • Cinsiyet kromozomu anomalileri
  • Cinsiyet tayini
Her birinin içeriği farklı tabii yaptırdığın yerle de alakalı. Ben kızımda doktorumun önerdiği yere yaptırmıştım, Amerika'ya gitmişti tahliller. Bir de Ankara'ya giden de vardı sanırım ama bilemiyorum tam. Bu bebişte de yeni doktoruma soracağım onun önerdiği yere yaptıracağım

Canım benim :( Prilam yaramıyorsa Dr ile görüşüp ilaç değişikliği isteyin
Yada en kötü benim gibi hastaneye müracaat edin serum ile kendinize getirsinler sizi

Back
X