2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler:KK49:

Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım. Çırap tutucu ilk defa duyuyorum. Neler yapıyorlar

kızlar birşey sormak istiyorum bu doğum lekesi hakkında ne düşünüyorsunuz kk da okudumda hiç aklıma gelmicek şeyler leke yapmış bebeklerde tab, doğruysa :)

İnşallah olmaz canım ya. Ben hiç bir şeye dikjat etmedim bu konuda.

Bugun parkta arkadasimin kizina bi oglan elindeki sopayla vurup kacti Allah im nasil sinir oldum ozellikle iyi yetistirmemiz gerek bizim yoksa bu nedil hic iyi yerlere gitmiyor

Çok sinir oluyorum böyle çocuklara. Bazı anneler gülüyor bu durumda o zaman bende annesine sopayla vurmak istiyorum.

Ben aramızın hep iyi olmasını istemişimdir yalnız yaşıyor hatta evlenince çok ısrar ettim bizimle kalmasını ama o kesinlikle istemedi rahat edemezsin dedi aslında çok düşünceli gel gör ki değişik huyları var eşimde benim niyetimi bildiği için hiç baskı uygulamıyor. Ben eşimin snneme nasıl davranmasını istiyorsam bende onun annesine öyle davranıyorum o yüzden sorun yaşamaıyoruz . Allahtan görümce yok birde öyle karışan görümce çekemezdim gerçekten . Kısmet olursa ben görümce olucam o yüzden hiç karışmayı düşümmüyorum

Aynen öyle hiç kimseyi ilgilendirmiyor

Amin gerçekten çok zor :)

Aynen bizde öyle bir sabah birde akşam konuşuruz .amin cümlemize
canım aslında benim kv de iyidir pek bişeye karışmaz ama dediğim gibi görümce hepsine bedel.allahtan görümcen yokmuş valla.bende görümceyim ama asla kimsenin hayatına müdahale etmem.herkes evinde mutlu huzurlu yasasın..

Yeni oksurukten iyilesmis biri olarak cok sey denedim ama bana iyi gelen o oldu cok sukur resmen oluyodum oksrukten gece gunduz uyku haramdi bir su bardagi sutu kaynat icine 5tane hatmi cicegi at iliyinca suz ic geceleri yatmadan canim banada dua et :KK19:
Canım şimdi dediğini deniycem inş faydasını görürüm bende. Benim öksürüğüm bildiğin hırıltılı boğulcak gibi oluyorum

Selam kızlar. Dün gece çok enteresan bişey oldu. Sabaha karşı 4 gibi tuvalete kalkayim dedim, karnımda bir kramp bir kramp, Allahım yerimden kimildayamiyorum agridan. Zar zor acıyla gittim geldim artık. Sonra 2 saat geçmedi kramplar. Doğum sancısı sandım Allah korusun. Ödüm patladı. Sonra aklıma geldi magnezyum. Eşim kalktı hazırladı. Ictim. Uyuyakalmisim. Uyandığımda kramplar yok olmuştu. Öğlen tekrar olur gibi oldu. Yine magnezyum içtim. Bu aralar biraz aksatmistim magnezyumu. Ondanmi oldu ki acaba :KK57: Eger ondansa demekki magnezyumsuz yaşayamicam hamileligim boyunca. Sizde oluyomu hiç böyle kramplar ?
mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktor :( endişe ettim bak şimdi

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler:KK49:
hepsi cok güzel iyi günlerde kullanın en zevkli alışveriş :)

mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktor :KK43: endişe ettim bak şimdi
Banada daha vermedi canm zannediyorum bu ayki kontrollerimde vericek

Eklentiler

• IMG_20150501_163521.webp
    IMG_20150501_163521.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 116
mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktor :KK43: endişe ettim bak şimdi
nuryurttas42 dr bana magnezyumu biraz fazla yürüyünce veya hareket ettigimde kasiklarim ağrıyo diye verdi. Herhangi bir tahlil yapmadi. Sende sor istersen doktoruna.

Mor aşkına :) hepsi çok güzel gecelikde süper şık ve sade bende taktım şimdi acaba benim sabahlık çok mu abartılıydı diye :) iyi günlerde kullanın hepsini hayırlı olsun

Teşekkür ederimmm. Bende severim süslü şeyleri ama antalya sıcagında temmuzda olabildiğince hafif bişey seçeyim dedim

Back
X