2015 Temmuz Anneleri

Ahahaaaa parmağında oynatmaya Başlamış cimcime :KK70: ay Oğlumu özledim doğsada doyasıya koklasak
Hemde nasilll :)) cekeckleri varrr cadaloz dio annesi saclari bile dikdik :))) bende nasl ozledm cnm anlatamam kucagimabebekte.alnca hemen dogrsm gelyr valla :)) ya bide boyle ayaklarini kendine dogru toplyrlr kucagima alyrm hemen oyle yapyr anne karni gibi :)) ozmn daha tatlinolyr top gibi :)))

Hemde nasilll :)) cekeckleri varrr cadaloz dio annesi saclari bile dikdik :))) bende nasl ozledm cnm anlatamam kucagimabebekte.alnca hemen dogrsm gelyr valla :)) ya bide boyle ayaklarini kendine dogru toplyrlr kucagima alyrm hemen oyle yapyr anne karni gibi :)) ozmn daha tatlinolyr top gibi :)))
Oy oy kıçına kıçına vur kız onun

Herkese merhabalar,:KK46:
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum

merhaba canım 2008 temmuz da bir annelik deneyimim daha olmuştu uçak konusunda blgi sahibi değilim doktorun izin vermeli hayırlı doğumlar.

Gunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww
Kasik agrisi olacak diye yurumemezlik etme bence gizemcim benm de agri oluyor ama yuruyorum hem sahlikli dogum yapmak icin yuruyus hareket cok onemli. Bismillah de giyin kusan cik yuru alisveris yap ohhh :)

İnşallah olmaz canım ya. Ben hiç bir şeye dikjat etmedim bu konuda.

Çok sinir oluyorum böyle çocuklara. Bazı anneler gülüyor bu durumda o zaman bende annesine sopayla vurmak istiyorum.
aynen bende dün kk da bi konu vardıda orada gördüm bakmasam daha iyiydi hayırlsıı allahdan..
Yemem mi canm ama yemeklk ki bakkk :)
maşallah sübhanallah çok tatlı bu prenses allah nazarlardan kötü gözlerden koruusun bu miniği.. allah analı babalı büyütüsn hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin inşallah
Gunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww
hayırlı günler canım evet bugün buradada hava çok güzel tam gezmelik bi hava var bugün benimde sol tarafıma sabah uyanınca bi ağrı saplandı baya geçmedi sonra kalktım bıraz dolandım ancak yavaş yavaş geçti sabah hemen magnezyumuda içtim artık az kaldı ağrılarda başladı bizlerde sanırım

kızlar günaydın internette kafayı çizdim onu da alsam unuda alsam diye diye kartımda limit kalmayacak yakında hergü durduruyom kendimi ne olacak bu halim bilmem .

canım kendini durdur artık doğunca alırsın ihdiyaç oldukca

canım durdurmaya çalışıtorum sürekli ama çok zor oluyor. inanki evi bile değiştirdik bebek oluyo diye aylardır tadilat var koltuk takımı aldım mobilyaları beyaza boyatıyrum . bebek odasını kızımınkini kullanıcam diye beyaza boyadım klup aldım perdeler değişti . şimdi duvar kagıdı ve boya kaldı .

Herkese merhabalar,:KK46:
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum
Merhaba hatırlıyorum bebeğin eğer biletini Türk Havayolları ndan aldiysan 28. Haftadan sonra doktor raporu istiyor seyahatinde sakinca yoktur diye eğer Pegasus dan alırsan bi sıkıntı yok rapor falan istemiyor

bu arada kızlar dün doktoro gitmey beklemeden tartıldım ben artık kilo almıyorum heralde 77 de 1 aydır duruyorum kilo alımım durdu sanırım ama bebek alıyodu en son gitiğimde normal seyrediyodu kendi adıma çok svindim çok piskolojim bozudu artık dün iş yerindeki arkadaş benim hamile olmadıgım zamanı hiç görmemişti reimlerimi gösterdim kız şok oldu tabi bende:mad::mad::mad: sizlerlede paylaşıyım sarı saçlı halim öncesii tabiki digeride yakın dönemde çketik foto çekmiyorum bile artık:KK61::KK61::KK61:

Eklentiler

• DSC_0031.webp
    DSC_0031.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 190
  • 20150405_104217.webp
    20150405_104217.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 166
bu arada kızlar dün doktoro gitmey beklemeden tartıldım ben artık kilo almıyorum heralde 77 de 1 aydır duruyorum kilo alımım durdu sanırım ama bebek alıyodu en son gitiğimde normal seyrediyodu kendi adıma çok svindim çok piskolojim bozudu artık dün iş yerindeki arkadaş benim hamile olmadıgım zamanı hiç görmemişti reimlerimi gösterdim kız şok oldu tabi bende:mad::mad::mad: sizlerlede paylaşıyım sarı saçlı halim öncesii tabiki digeride yakın dönemde çketik foto çekmiyorum bile artık:KK61::KK61::KK61:

Hiç bozulmasın psikolojin az zaman kaldı kilo alımını hamileyken durdurabiliyosan doğumdan sonrada kolay verirsin

Canım ben de senin gbiyim ya üstelik ben hala almaya da devam ediyorum 12 kilo aldım şimdiden :( dr toplam Alman gerekeni şimdiye kadar almışım dedi, diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık. Geçen yolda gören tanıdık da ikizmi falan çok büyümüşün dedi.. O gün bugündür iice kafaya taktım. Senin en azından bir aydır durmuş canım, daha kötüler de var benim gibi...

mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktor :KK43: endişe ettim bak şimdi

ben iki ayrı doktora gittim ikisi de sadece decavit verdi, çok problemin yoksa diğer ilaçları almaya gerek yok decavit yeterli dediler ikisi de:KK51:

Back
X