2015 Temmuz Anneleri

benim geceden beri kasıklarımda ağrı var :KK43:(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık... :KK43: çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem :KK43:
:( ay bu çocuklar hasta olmasın diye gözüne Bakıyoruz gene hasta oluyolar. Çok gecmiş olsun. Aman dikkat et kendini ihmal etme benimkiler ikisi üst üste hasta olunca uykusuzluk yorgunluk sonunda bende acillik oldum geçen hafta. Süt pekmez yoğurt c vitamini ihmal etme

Günaydın kızlar Güneşli günde uyanmak daha güzel oluyor enerjik kalkabiliyorum yataktan havalar iyi gitsin artık üşümeyelim yataktan çıkarken :) Balkonlarda uzun kahvaltılardan sonra göbüşlerimizi sevelim :)

Günaydın kızlar Güneşli günde uyanmak daha güzel oluyor enerjik kalkabiliyorum yataktan havalar iyi gitsin artık üşümeyelim yataktan çıkarken :) Balkonlarda uzun kahvaltılardan sonra göbüşlerimizi sevelim :)

balkonda uzun kahvaltılar yapamasamda güneşli güneler uyanalım :)

slm kızlarr günaydınn :)

a.slm günaydın canım.

Günaydın ay evet artık hastalıklarda bitsin

Benim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
Canm gecmis olsun. O sac olayi tamamen bir kocakari lafi yani :) bebek rahimin icinde. Senin miden yaniyor :) alakasi yok yani. bunun aciklamasi rahim buyuyor diger organlara yer birakmiyor. Midede sikisinca kapakcik tam kapanmadigindan asiti yukari gonderiyor. Leblebi de yiyebilirsin. Asitini alir. Yada doktorundan rennie gaviscon gibi ilaclar isteyebilirsin.

Back
X