- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.061
evet canım çalışıyorumÇalışıyor muydun. Çok geçmiş olsun. Su gibi geçip gider inşallah bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çalışıyorumÇalışıyor muydun. Çok geçmiş olsun. Su gibi geçip gider inşallah bugün
benim geceden beri kasıklarımda ağrı var(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık...çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem
![]()
Oh maşallah sana hep böyle enerjik ol inşGunaydin kizlar :)
Bende yürüyüşe cikicam simdi :)
evet canım çalışıyorum( inşallah... dayanamazsam öğleden sonra erken çıkar gider yatarım artık
Gunaydin kizlar :)
Bende yürüyüşe cikicam simdi :)
Günaydın kızlar Güneşli günde uyanmak daha güzel oluyor enerjik kalkabiliyorum yataktan havalar iyi gitsin artık üşümeyelim yataktan çıkarken :) Balkonlarda uzun kahvaltılardan sonra göbüşlerimizi sevelim :)
slm kızlarr günaydınn :)
hayali bile güzel yaa :) şimdi ben işte olur mu ki böyleGünaydın kızlar Güneşli günde uyanmak daha güzel oluyor enerjik kalkabiliyorum yataktan havalar iyi gitsin artık üşümeyelim yataktan çıkarken :) Balkonlarda uzun kahvaltılardan sonra göbüşlerimizi sevelim :)
Bende diyom bu arkadaş yenimi ki tam sorucaktımkızlar benimde ne zamandır aklımdaydı isim değiştirmek. bugüne kısmetmiş. bende değiştirdim cansu_mrt eski isimdi. yabancılık çekmeyin diye ismimin sessiz harflerini başta bıraktım :)
Günaydın ay evet artık hastalıklarda bitsinGünaydın kızlar Güneşli günde uyanmak daha güzel oluyor enerjik kalkabiliyorum yataktan havalar iyi gitsin artık üşümeyelim yataktan çıkarken :) Balkonlarda uzun kahvaltılardan sonra göbüşlerimizi sevelim :)
Günaydınslm kızlarr günaydınn :)
Canm gecmis olsun. O sac olayi tamamen bir kocakari lafi yani :) bebek rahimin icinde. Senin miden yaniyor :) alakasi yok yani. bunun aciklamasi rahim buyuyor diger organlara yer birakmiyor. Midede sikisinca kapakcik tam kapanmadigindan asiti yukari gonderiyor. Leblebi de yiyebilirsin. Asitini alir. Yada doktorundan rennie gaviscon gibi ilaclar isteyebilirsin.Benim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
günaydın herkese :) bol güneşli bir güne uyandık sağlıkla çok şükür...
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Enerjik, mutlu, bol tepikli, güzel bir hafta olsun inş. Birde havalar açsın artık![]()
gnydn canm evet sonunda yaz geldi galıba :)günaydın herkese :) bol güneşli bir güne uyandık sağlıkla çok şükür...
günydn canm sen naslsn iyisin dimi ? bugün hava çok iyi aman nazar olmasn :))Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Enerjik, mutlu, bol tepikli, güzel bir hafta olsun inş. Birde havalar açsın artık![]()
29.haftada 1390 gr dı cnm. Geçen hafta yani 31.haftada 1460 gr olmuş. Yani Kilo almamıştı bebeğim.İnşallah canım. Kaç kiloydu en son