- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.341
bilmiyorum canım ben sanal kartla aldımCanm hatta senin yazdgn sitede daha uygn fiyati kapida ödemesi var.mi bilyrmsn ?
Canm sejin yazdgn sitede desteklisnide buldm sence naslhttp://www.minababykids.com/megf~u~bebefox-120024-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni ben burdan aldım canım gelince haber veririm.senin linki açamadım ama ben böyle bişey aldım
Kapıda ödeme görünüyor kargo seçeneklerinde satın al da. 5 tl ücreti canımCanm hatta senin yazdgn sitede daha uygn fiyati kapida ödemesi var.mi bilyrmsn ?
İyims canm veririm 5 tl su destekli olan o sitede tukenms ama civilimde var naslKapıda ödeme görünüyor kargo seçeneklerinde satın al da. 5 tl ücreti canım
SLM ARKADAŞLAR BENIM 30 HAFTAM BITIYOR HERSEYIMIZI HAZIRLADIK MOBILYAMIZI SIPARIS VERDIK MEVLUD SEKERIMIZIDE BELIRLEDIK O GUN GELINCE YAPTIRCAM SIZDEN FIKIR ALIM DEDIM SIZCE BU MODEL NASIL
Canım benim doğum hep insanların Kafasında acı olarak belirleniyor. Aslında doğum sadece kaslarla alakalı bişey acıyı beynimiz üretiyo. Sen akışına bırak herşey yolunda ilerler. Onların sana olumsuz enerjilerini yansıtmalarına izin verme. Bişey dicekleri zaman aaaa tlfnum çalıyo sessizde de diyip kalk.
Herkesin çektiği kendine nasıl tipler ya ben o çektim diyip bağırıp çağıranlar varya Sancı çekerken onlarada inanmıyorum hiç bağırılcak bi durum değil Sancı kısmı.
off canım allah kolaylık versin.bende yeni ev taşıdım.biraz zor oluyor ama....kendine dikkat et yınede.sğl canım ailem burda değil eşimin aileside çalışıyor her zaman gelemezler mecburen yorulcam inş bişey olmaz allaha emanetler
gule gule kullan canım.bende bakıyodum bu markaya nasıl kalıtelimi.Kizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875
Bence iyi cnm fena degl en uygun fiyata alnck iyi cantagule gule kullan canım.bende bakıyodum bu markaya nasıl kalıtelimi.
Bence iyi cnm fena degl en uygun fiyata alnck iyi canta
Kizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875
Zaten doğru olan o cidden kendini şartlandırmakla alakalı. Bide doğum bi süreç sonunda ölüm yok biteceğini biliyorsun. Ona göre şartlandırıcaksın. Sen çalışmalarına devam et öyle bi ebeyi bulduysan.Ben pozitif dogum eğitimi veren bir ebeyle tanıştım, 1 kere birlikte nefes egzersizleri vb. çalıştık... Ilk Lafı sanci & acı kelimelerini kaldırmak olduDogum dalgaları ve kasılma diyorum artık ))
Çok güzel ve kullanışlı görünüyor güle güle kullan canımKizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875
Merhaba herkese...
Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler....
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı
Canm sagol hepsiburada dan aldm baktm faturaya 55.47 liragüle güle kullan canım
İnternetten mi aldın? Kaç para?
:) rica ederm cnm saglsn bencede oyle ve fiyati diger cantalara gore cok cok uygn :)Ayy sağol gizem ya. Valla içini merak ediyordum. Kullanışlı duruyor. Güle güle kullan
Sagol canmÇok güzel ve kullanışlı görünüyor güle güle kullan canım
Canm benm oyle sornm yok olan arkdsta okumadm henuZBöyle bir tecrübe yaşayan yok mu aranızda arkadaşlar? İnşallah yaşamıyorsunuzdur ama bahsi filan da mı geçmedi hiç?
Canm benm oyle sornm yok olan arkdsta okumadm henuZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?