2015 Temmuz Anneleri

Sorma canım çok şansa tanıştık, demek kısmetimde varmış... Hep böyle pozitif hikayeler falan paylaşıyor, hastaneye gittikten 3 saat sonra 4 saat sonra doğum yapanlar fln... inşallah bizim doğumlarımızda onlar gibi olur :)

Bende pişik yok ama bana cildiye kuruluğu için bepanthane vermişti. O pişiğede iyi gelir

Organicare Baby kızlar araştırmalarım sonucu bebek şampuanı olarak en organik bunu buldum.aranızda kullanan var mı?ben biraz paraben sls falan konusunda takıntılıyım da...

canım Rabbim yrdmcn olsun..zor bi durum dr larda gereksiz yere rapor yazar sana yazmamış anlamadım yine de sen moralini yüksek tutmaya çalış en azından evde değişik bi şeyler yap kafanı rahatlatcak dolaş nefes al..çok dua et

Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içine

Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içine

Bugün ilk kez başıma geldi ki İlk kez etek giydim ondan oldu sanırım. Annem toplu bir kadındır hep şikayet ederdi bu durumdan şimdi onu çok iyi anlıyorum. Yarın tavsiyelerine uyacağım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…