- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.361
Bilmyrm ki cnm doktoruna sorsan daha iyi olur bence zarari olmayan krem verir sanaAllah izin verir de gebeliğimiz bitince bebişimize kullanacağımız pişik kremleri zarar verir mi acaba şimdi kullansam?
Bephanten siparişi verdim eşime.
Zaten doğru olan o cidden kendini şartlandırmakla alakalı. Bide doğum bi süreç sonunda ölüm yok biteceğini biliyorsun. Ona göre şartlandırıcaksın. Sen çalışmalarına devam et öyle bi ebeyi bulduysan.
canım desteklisi belki rahatsız eder diye düşündüm ben o yüzden desteksizi tercih ettim. bi de daha ne kadar büyür tam tahmin edemedim o yüzden bunu tercih ettimCanm sejin yazdgn sitede desteklisnide buldm sence nasl
http://www.minababykids.com/hzcme~u~babyjem-destekli-dantelli-emzirme-sutyeni-beyaz-85
Merhaba herkese...
Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler....
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı
Hmm haklsn canm ben ikisinden alym diorm bakim.hangisi daha rahatsa ondn birtanedaha alrm :)canım desteklisi belki rahatsız eder diye düşündüm ben o yüzden desteksizi tercih ettim. bi de daha ne kadar büyür tam tahmin edemedim o yüzden bunu tercih ettim
Bende pişik yok ama bana cildiye kuruluğu için bepanthane vermişti. O pişiğede iyi gelir
istersen biraz bekle benimki gelsin ona göre de karar verirsinHmm haklsn canm ben ikisinden alym diorm bakim.hangisi daha rahatsa ondn birtanedaha alrm :)
Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldiRapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki
Beklyrm canm senden haber :)istersen biraz bekle benimki gelsin ona göre de karar verirsin
Canm bilmyrm.ki hic ben mustela aldmOrganicare Baby kızlar araştırmalarım sonucu bebek şampuanı olarak en organik bunu buldum.aranızda kullanan var mı?ben biraz paraben sls falan konusunda takıntılıyım da...
Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içineMerhaba herkese...
Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler....
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı
Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içine
Bence de en mantıklısı öyle yapmak bende alıcamHmm haklsn canm ben ikisinden alym diorm bakim.hangisi daha rahatsa ondn birtanedaha alrm :)
Hmm haklsn canm ben ikisinden alym diorm bakim.hangisi daha rahatsa ondn birtanedaha alrm :)
Canm evet biri biberon kabi biri alt degstrme ortusuCanım bu arada bir şey sorcam. Bu çantanın dışında çektiğin 2 parça var ya. Onlar ne. Biberon kabı mı biri
Hmm haklsn canm ben ikisinden alym diorm bakim.hangisi daha rahatsa ondn birtanedaha alrm :)
Termalmiymiş. Bende onda biberon kabı yok sanıyordum. Fiyata göre baya iyiymiş bu. Bende alayımCanm evet biri biberon kabi biri alt degstrme ortusu
Mail atalm cnm yapsn :)La senza niye emzirme sütyeni yapmıyo ya
Termal canm evet bende yok zanndyrdm hic aciklamasi yok ya onu ayri alrm diodm ama varms :)Termalmiymiş. Bende onda biberon kabı yok sanıyordum. Fiyata göre baya iyiymiş bu. Bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?