2015 Temmuz Anneleri

Birden oldu. Yani son bir ayda oldu. Değişebilir. Çünkü tam tersinide duydum önden gidip sonradan nırmal zamana gelen. Ben hatta kilosu fazla diyince doktor bir an kokrtum da ama sonradan öğrendim ki çok önemli değilmiş. Sadece normal doğum için sıkıntı olabilir.
benim bebiş bir hafta geriden geliyordu 4.ayında tamamladı normale döndü

Kızlar şimdi doktordan geldik. 31. Haftadayız bebiş 1800 gram olmuş. Doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Genel olarakda iyi dedi. Kilosu bu şekilde artarsa nırmal doğumu zorlamayız dedi. Sizin bebekleriniz kaç gram? Bizim gibi önden giden var mı?
maşallah bebişe hakkınızda hayırlı olan olsun canım sağlıkla gelsinde bebekler
Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz
çok güzel olmuşlar canım
SLM ARKADAŞLAR BENIM 30 HAFTAM BITIYOR HERSEYIMIZI HAZIRLADIK MOBILYAMIZI SIPARIS VERDIK MEVLUD SEKERIMIZIDE BELIRLEDIK O GUN GELINCE YAPTIRCAM SIZDEN FIKIR ALIM DEDIM SIZCE BU MODEL NASIL
bunlarda çok güzel canım.
Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:KK43: Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :KK43:
canım sen baya bunalmışsın kendini toparlamaya çalış başka bir doktora git canım doktorun kafana göre olması çok önemli asıl doktorun seni motive etmesi gerekir.. belki başka bir doktor rapor verir çok geçmiş olsun..
Selam kizlar..
Bugün doktora gittik..bebisim 1640 gr 40 cm olmuş:nazar::anneadayı:. .halen gününden önde gidiyoruz..son hazirliklarimi tamamlamak icin 1 hafta rapor aldım.:KK50: .1 hafta evimde hamileligimin tadını cikaricm isallh..kiyafetlerini cantami hazirlicm...evimin temizligini halledecegim..:KK51:
maşallah bebişe hayırlsıı allahdan canım çok iyi kolay gelsin

Merhaba herkese...

Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım :KK61:
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler.... :KK34:
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da:oops:
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı :KK58:

Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:KK43: Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :KK43:

Geçmiş olsun :110: Hangi ilde yaşıyorsun?

lohusa serbeti takımı almadım sen alacak mısın.Nasıl yapılıyor ki o şerbet kim yapacak:)Annem hayatta değil ablam ile yengem de bilmez.Bir model begendim sepet,kolonya,terlik ,taç var çok güzel 200 tl den fazla tutuyor onlara bi bakıcam nasıl sence fiyatları?
Cqnm ya bizm burda mevltlerde veryrlr annem tuttrdu olsn die nette bakyrm bulamadmda kendimde cikip gidemyrm almaya en kotu anneme aldrcm.200 lira cok degl mi canm ya

Sağol canım sana da geçmiş olsun ♥ izmirde yaşıyorum

Ben de :anneadayı:
Ben Ege Üniversitesinde takip ediliyorum. Primle Doç.Dr.Mete Ergenoğlu'na görünüyoruz. İşinde iyi olduğu kadar anlayışlıdır da. İstersen bir gidebilirsin.
Benim de 5 ay dolana kadar sürekli bulantılarım ve kusmalarım olmuştu. Hiç üzmedi beni hatta ben işe gidicem dedim o hayır olmaz dedi. Bi deneyebilirsin başka biri yoksa aklında.

sğl canım inş ikimizde tüm taşınan hamilelerede allah yardım etsin bende zorlanırmıyım diye hemen yapmak istiyorum her hafta büyüyoruz zor acele ediyorsun diyo herkes gelip yapayım diyende yok anlamıyom ki
Canm bende yikcm utuleyp hurca bari onlar hazr olsn dogm bu ne olcgi belli olmazki o telsn icine sokmk istemyrm zevkine vara vaea utulemk istyrm kiyaftlerini oglmn. Diger islere gelince canm gormcem kaynanam tasncgn evi temlycz sakn el surmycksn diolr annemde bende gelrn esyani toplamaya cikcgm evi temzLemeye dio kismt bakalm

Canm oncelkle cok cok gecms olsn dikkat et kendine baska doktora gitsen rapor alsn o nasl doktr oyle hamilenin bebegin durumunu dusurp rapor vermesi lazm stres olmssn iyice.

Selam kizlar..
Bugün doktora gittik..bebisim 1640 gr 40 cm olmuş:nazar::anneadayı:. .halen gününden önde gidiyoruz..son hazirliklarimi tamamlamak icin 1 hafta rapor aldım.:KK50: .1 hafta evimde hamileligimin tadını cikaricm isallh..kiyafetlerini cantami hazirlicm...evimin temizligini halledecegim..:KK51:
Masallah camm bebegine ;) keyfini cikar benm yerimede :)

Back
X