2015 Temmuz Anneleri

allah kolaylık versin canım

cnm göğüs ucu yarası ayrı çatlaması ayrı bişey mi yani? anlamdm gitti bu işi yaw
canım çatlaması aynı göbekteki gibi oluyo çizgi çizgi. yara olması o siyah ıcun yara ve kahverengi bölgenin yara olması emmeye başlayınca bebek olabiliyo ki inşallah hiçbirimizde olmaz. kanayıp da emziremeyenler gördüm ben. ondan korkuma kıllanmaya başlayacağım önceden.ablam kullanmıştı ve hiç yar olmadı onda bünyesel misir bilemem ama tedbir amaçlı başlıcam bende

CNM BENDE GÖĞÜS UCU YARASINDN BAHSTMŞTM ONUN İÇİN ALDM LANSINOH ÇATLAMA FALAN YOK BENDE ŞÜKÜR. KULLANYM GÖĞÜS UCUMA OZMN BENDE

Yaz tatilinden sayılacaksa boşuna yakma tabi. Azıcıkta evde oturmaktan sıkılalım :)

Böyle devam haketmişsin kahveyi :) bende kızımı haftaya görücem. Sevgiliyle randevu gibi :)

kızlar ya bu sabah biraz olsn saglklı kahvaltı olsn die tam bugday ekmeğiyle peynrlı tost yaptm yağsız ama ıstıım saylr bir nevi işyernde yedım iki çay bardğı çay içtm şimdiye kadr ama midem acayıp kötü oldu hem yanma olyr boğazıma doğru hem midem bulanyr birazda aç gibiym tam doymdgmdan mı oldu acaba böyle ya zorlyr beni şuan çok tuhaf bişey

canım benim midemde çok yanıyor yağlıda yemiyorum ne yesem aynı reflüde oluyorum hurafelere göre bebiş saç çıkarken öyle olurmuş bilmiyorum ki:)

Aynen kilo almadım bu ay mesela 6-7 ay olmasına rağmen ama benim diyetimde ekmekte var tam buğday 1 dilim meyve var ama 1 bardak süt veya ayranla tatlı yemiyorum ama çok canım çekerse 1 probis halley veya yedim ama arkasından ayran içtim hersabah kahvaltıda kapya kırmızı biber varya yarım ondan yiyorum şekeri dengelermiş falan pilav makarna unuttuk şimdilik 2 3 kaşık yiyorum bulgurdan ve makarnadan iyi gidiyo 2 ay daha sıkacaz dişimizi portakal suyu hiç içmedim ben mideme dokunuyo yakıyo zaten die vitamin decavite devam

mrb cnm iyi olmş cnm ne güzel dyete devam ozmn :) afiyet olsn. hadi gözn aydın buluş bakalm bebişinle bizim daha çook var ya 13 mayıs
Sağol canım merak ediyorum bakalım 28. haftada 1 kilo oldukmu acaba ben almadım bu ay kilo inşallah oğlum almıştır
günaydın canım...hasret gider oğluşunla kilo durumun nasıl
aynen özledim kilo durumum diet iyi oldu bu ay almadım ama kiloluyum ben 75 le hamile kaldım 84üm şu an 9 kilo almışım
hayırlı sabahlar kızlar herkese bol güneşli mutlu birgün diliyorum :)
bencede hava çok güzel artık şu mont vs. ağırlığından bari kurtulalım
aklıma takıldı geçen muayenede benimkide başaşağıdaydı yarım saat yürü demişti ama bana zaman zaman abarttığım oluyo ağrı yapıyo oda onu soracam
Kızlar sizde oluyomu ya bacak aramda bi sızı var sanki kemik açılmış gibi bi gerginlik bu aksam soracam doktora

masa başında omuzlar çökük olup, göbeğe baskı yaparak oturma canım. yoksa rahim iyice midene baskı yapacak, bu da mide yanması yapar. (bebeğin saçı çıkması fln değil :) ) dik oturmaya çalışıyorum bende.

bende gebelik şekerinden dolayı diyetteyim. tok kalkmıyorum nerdeyse :))
ara öğün olarak ceviz fln at ağzına bu saatlerde

ekmek diyette var da ya 2 dilim ekmek yada 2 kaşık pilav/makarna. tercih etcez birinden birini :)
portakal çok şekerli diye içmedim bende. ama karpuz yedim mesela. o da şekerli diyetteki meyve de hep elma oluyo sinir gibi :) en tatsızı

kilo almştr canm anlamyrz ama alyrlr . nbenmki aşağıda yuryrnce kasık agrısı yapyr haifif çok değil ama bacak aramda öyle sornm yok

Görmedim ne konustunuz saat kac gibi konustunuz? Cogunlukla okuyorum artik ama misafir vardi aksam kv ile yemek hazirliyorduk o yüzden uzunca bi süre bakamamistim. O araya denk geldi galiba :)
cnm ebru kımmm die yazmştmda :) merak ettk sonra çözdk senmşsn :)) kaç gibiydi saati hatrlamyrm ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…