- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.461
mrb cnm iyi olmş cnm ne güzel dyete devam ozmn :) afiyet olsn. hadi gözn aydın buluş bakalm bebişinle bizim daha çook var ya 13 mayısKızlar meraba herkese sevgiler günaydınlar 2. diyet haftamdayım şimdilik diyetle gebelik şekerim yolunda gidiyo sevindim keyfim yerinde hemen orta bir kahve içiyorumbu akşamda oğlumla buluşacaz bakalım ne kadar olmuş bıdığım benim
günaydın kızlar yeni bir iş günü daha :) şafak sayıyorum 3 gün daha geleceğim okula, pazartesi izinliyim oh yaa :)
inş. cnm benm inş. :)günaydın canım :) sen şimdi işe oğluşunla gezmelere gidersin inşallah
canım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcazönemli olan yara olmaması o zaman emzirmek zor oluyomuş
Kızlar meraba herkese sevgiler günaydınlar 2. diyet haftamdayım şimdilik diyetle gebelik şekerim yolunda gidiyo sevindim keyfim yerinde hemen orta bir kahve içiyorumbu akşamda oğlumla buluşacaz bakalım ne kadar olmuş bıdığım benim
ben aldm bile arkdşmda onu tavsıye etmşti :) aman yaw bunu kullanrm baktm yaramyr diğer alternatflri denerm artk :)bu da değişiyo heralde kişiden kişiye fayda görenler olmuş baksana ..ben lansinoh almam bana fayda etmedi
burda bı arkadasa yaptırıcam düzcememleketCnm çok guzel mevlut şekeri nerede yaptıracaksın?
güle güle kullan canım nerden aldın?Kizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875
cnm ben hamılelk oncesı ne ise hala devam edyrm kışklk kremı bugune kadr hiç kullanmdm zaten. ama makyaj yapmadn çıkmyrm evden doktrada sordm bir sakncası yok dedi zaten orayada makyajlı giderm sürekli :)Kızlar ben hamilelik süresince çatla kremi dışında krem vs kullanmadım. Makyaj olarak sadece bb krem ve allık kullandım oda hergün değil dışarı çıkarken. Size soracağım şu yüzünüz için hamilelik öncesi kullandığınız nemlendirici veya kırışıklık kremlerine devam ettiniz mi?
hepsiburadadan aldm canm sağolsngüle güle kullan canım nerden aldın?
canım seninki yine iyiymiş.ben toplamda 14 kilo aldım.yuruyus yaptım gecen ay biraz faydası oldu bana.daha da alırım doğuma kadar sanırımMerhaba arkadaslar, tüm gün ugrayamadim bi sürü sayfa birikmis, üstten biraz bakindim ama sayfalar bitmedi.
Bugün kontrolüm vardi, sadece iki haftada 2,5 kilo almisim onun disinda her sey yolunda.Toplamda 8 kilo almis bulunuyorum ,Dr bisey demeden ben dedim cok kilo almisim diye:), Kadin güldü.Bi dahaki randevuda da az alirsin dengelenir dedi,Icimden Insallahhhh dedim de bu bogazla zorrr.Bi de alerji ilaclarimi birakinca normalde de kilo alirdim ondan olabilir mi dedim , evet dedi, cünkü kortizon var icerisinde ve bu aralar tuzu da cok kaciriyorum.Büyük bi olasilikla ayaklarimin sismesi de ondan kaynaklaniyo.Baska bi sorun yok sükür.Yarindan itibaren azar azar yürüyyüse de basliycam insallah.Son 8 haftada cok kilo almayalim bari....Sizde vaziyetler nasil bakalim???
Anladım cnm,benim kuzen geçen hafta doğum yaptı şimdiden başla diyor krem sürmeye bebiş emmeyi pek bilmediğinden çok acıyormuşBen lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.
Mustelanın göğüs ucu kremini ben aldım bikaç ay önce çok acıyordu göğüs uçlarım eczacıda önerdi kullanabilirsin dedi ve birkaç sürmemde acı geçti çok memnun kaldım doğum önceside sürmeye başlıcam. Lansinoh u da doğumdan sonra alıcam eğer göğsümde yara olursa. İnşallah olmaz ama lansinohu da öneriyor kullananlar.
kızlar nasılsınız...okuyamadım yazışmalarınızı...
bizde durumlar aynı...oğlum hasta gece ateş yandı yine
bende yine yorgun ve uykusuzum
iyidr cnm biz işteyz yine.cok cok geçmş olsn.kızlar nasılsınız...okuyamadım yazışmalarınızı...
bizde durumlar aynı...oğlum hasta gece ateş yandı yine
bende yine yorgun ve uykusuzum
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar herkese
bahartita geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Kızlar perşembe günü kontrolümüzü yaptırdık. 14 Mayısda gidip çalışabilir raporu alacağız bir aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?