2015 Temmuz Anneleri

mrb cnm iyi olmş cnm ne güzel dyete devam ozmn :) afiyet olsn. hadi gözn aydın buluş bakalm bebişinle bizim daha çook var ya 13 mayıs

canım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcaz önemli olan yara olmaması o zaman emzirmek zor oluyomuş

ya canım işte benim acaip yara olmuştu çatlama için kullanmamıştım

günaydın canım...hasret gider oğluşunla kilo durumun nasıl

Kızlar ben hamilelik süresince çatla kremi dışında krem vs kullanmadım. Makyaj olarak sadece bb krem ve allık kullandım oda hergün değil dışarı çıkarken. Size soracağım şu yüzünüz için hamilelik öncesi kullandığınız nemlendirici veya kırışıklık kremlerine devam ettiniz mi?

kızlar nasılsınız...okuyamadım yazışmalarınızı...
bizde durumlar aynı...oğlum hasta gece ateş yandı yine
bende yine yorgun ve uykusuzum

Günaydın kızlar
Mutlu haftalar herkese

bahartita geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Kızlar perşembe günü kontrolümüzü yaptırdık. 14 Mayısda gidip çalışabilir raporu alacağız bir aksilik olmazsa

cnm ben hamılelk oncesı ne ise hala devam edyrm kışklk kremı bugune kadr hiç kullanmdm zaten. ama makyaj yapmadn çıkmyrm evden doktrada sordm bir sakncası yok dedi zaten orayada makyajlı giderm sürekli :)

canım seninki yine iyiymiş.ben toplamda 14 kilo aldım.yuruyus yaptım gecen ay biraz faydası oldu bana.daha da alırım doğuma kadar sanırım

Ben lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.
Anladım cnm,benim kuzen geçen hafta doğum yaptı şimdiden başla diyor krem sürmeye bebiş emmeyi pek bilmediğinden çok acıyormuş

Canim eczacıda söylemiştir mutlaka 2 kremi var Mustelanin gogus icin, birini bende 3. aydan beri kullanıyorum cok iyi geldi, digerini emzirmeye 1 ay kala öneriyorlar... Lansinoh bende aldim 1 kutu ne olur ne olmaz bulunsun diye Sanirim hepsini kullanicaz

Kızlar son haftalarda sanırım daha hızlı kilo alınıyor. Bende yürüyüşe başladım sayılır. haftada 2 gün yarım saat falan yürüyorum ama 2 haftada 2 kilo gibi bir şey aldım

Göğüs ucu için neden krem kullanıyoruz şimdiden bana hiç kimse söylemedi böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…