- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.481
nasldı bebişin keyfı yernde mı :) inş olmaz cnm bende 13 maysta knşcz doktrmla inş. sorun olmazda alrm bendeGünaydın kızlar
Mutlu haftalar herkese
bahartita geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Kızlar perşembe günü kontrolümüzü yaptırdık. 14 Mayısda gidip çalışabilir raporu alacağız bir aksilik olmazsa
sağol canım oğlum 5 yaşında...anaokuluna gidiyor... 1yıldır halk oyunu kursu alıyor...bu hafta son provaları ve pazar sahneye çıkacaklar...çok üzgün hasta olduğu için inşallah pazara kadar toparlanıriyiyiz canım..geçmiş olsun oğlun kaç yaşında..çocuklar hasta oldu mu her şey alt üst oluyo
sağol canım... bende çalışabilir alsam mi almasam mı tereddütdeyim valla...Günaydın kızlar
Mutlu haftalar herkese
bahartita geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Kızlar perşembe günü kontrolümüzü yaptırdık. 14 Mayısda gidip çalışabilir raporu alacağız bir aksilik olmazsa
Onun keyfi yerindeymişnasldı bebişin keyfı yernde mı :) inş olmaz cnm bende 13 maysta knşcz doktrmla inş. sorun olmazda alrm bende
cnm ben tomrısın emzrme günlklerini okudumda eger bebek tam olarak memeyı agzına alamamşsa yanı kavrayamyrsa yaraya sebebp olyrmş. yani agzında iyi tutması lazm ozmn okadr sorun olmyrmş kremınde faydası olur tabiiAnladım cnm,benim kuzen geçen hafta doğum yaptı şimdiden başla diyor krem sürmeye bebiş emmeyi pek bilmediğinden çok acıyormuş
Doktorunla konuş 6 ay ücretsiz izin almayacaksan bence al muhakkak en azından bebek toparlanana kadar yanında olursun.sağol canım... bende çalışabilir alsam mi almasam mı tereddütdeyim valla...
benim hamilelik biraz sıkıntılı...ilk gebeliğimde pleklambsi ile doğum yaptığım için belkide vermiycek ve erken olcak...mayıs sonunda almam lazım bende çalışabilir raporu normaldeDoktorunla konuş 6 ay ücretsiz izin almayacaksan bence al muhakkak en azından bebek toparlanana kadar yanında olursun.
İnşallah canım siz nasılsınız ufaklıkla ?günaydın canım..inşallah bi aksilik çıkmaz alırsın raporunu
canm inş sorun olmaz kontrollü olması iyi bişey sürekli kontrol altnda olrsn. ayy canm ya söylemen çok iyi oldu hiç bilmyrdm allah razı olsn ona göre giderm bari :)Onun keyfi yerindeymiş
Duyunda falan da sıkıntı yok ama biliyorsun bebek biraz iri bende minyon olduğum için erken doğum ihtimalimiz var. Raporlar içinde geçerli olan SATmış. Dolayısıyla başta çalışabilir raporu senin için riskli desede yakın takiple ancak izin veririm dedi. Muhtemelen haftada bir görecek. Bu arada bilgin olsun o kontrolde alttan muayene ediyorlarmış. Açılma var mı ona göre çalışabilir raporunu alabiliyoruz. Hadi hayırlısı inşallah
canım ben daha park yatak almadım hangisi iyi bilmiyorum ama bende 60-120 almam gerekiyor yerimiz dar..Kızlar park yatağın içine hangi yatağı aldınız ? visco yatak alıcam ama marka olarak hangisi iyi hiç bilmiyorum.
tuz kullanma canım havalarda ısındı insan eli ayağı daha çok şişer bende dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime akşam yemekten sonra bişey yememeye çalışıyorum yersemde bir meyve dengelemeye çalışıyorum.. ama bu gece baya midem ağrıdı acıktım ilk defa oldu böyle birşey..Merhaba arkadaslar, tüm gün ugrayamadim bi sürü sayfa birikmis, üstten biraz bakindim ama sayfalar bitmedi.
Bugün kontrolüm vardi, sadece iki haftada 2,5 kilo almisim onun disinda her sey yolunda.Toplamda 8 kilo almis bulunuyorum ,Dr bisey demeden ben dedim cok kilo almisim diye:), Kadin güldü.Bi dahaki randevuda da az alirsin dengelenir dedi,Icimden Insallahhhh dedim de bu bogazla zorrr.Bi de alerji ilaclarimi birakinca normalde de kilo alirdim ondan olabilir mi dedim , evet dedi, cünkü kortizon var icerisinde ve bu aralar tuzu da cok kaciriyorum.Büyük bi olasilikla ayaklarimin sismesi de ondan kaynaklaniyo.Baska bi sorun yok sükür.Yarindan itibaren azar azar yürüyyüse de basliycam insallah.Son 8 haftada cok kilo almayalim bari....Sizde vaziyetler nasil bakalim???
geçmiş olsun canım çıkınca haber et..Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
:)))) evet öyle yap bencede neyse az kaldı canım biraz daha sabır..KIZLAR GUNAYDİNN :) NBRSNZ YAW UYANDM HAZRLNDM EVDEN CİKAMYRM İŞE GİTMEK İSTEMYR CANM İSE GİDER GİBİ YAPİP GEZMEYE Mİ GİTSEM :))) NEYSE BEN TIPIŞ TIPIŞ GİDYM :)
günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın hadi gözün aydın bol bol dinlenirsin evde..günaydın kızlar yeni bir iş günü daha :) şafak sayıyorum 3 gün daha geleceğim okula, pazartesi izinliyim oh yaa :)
günaydın canım :) maşallah size zaten artık az kaldı sonra rahat edersin..Kızlar meraba herkese sevgiler günaydınlar 2. diyet haftamdayım şimdilik diyetle gebelik şekerim yolunda gidiyo sevindim keyfim yerinde hemen orta bir kahve içiyorumbu akşamda oğlumla buluşacaz bakalım ne kadar olmuş bıdığım benim
canım çok geçmiş olsun bahar havası çocukları çarptı inşallah gösterisine kadar iyi olur.. doktora götür belki bişeyler verir o zamana kadar iyi olur.. allah tez zamanda şifasını versinkızlar nasılsınız...okuyamadım yazışmalarınızı...
bizde durumlar aynı...oğlum hasta gece ateş yandı yine
bende yine yorgun ve uykusuzum
sağol canım... dün götürdüm antibiotik grip ve öksürük şurubu verdi... bende vitamin aldım yanında takviyecanım ben daha park yatak almadım hangisi iyi bilmiyorum ama bende 60-120 almam gerekiyor yerimiz dar..
canım çok geçmiş olsun bahar havası çocukları çarptı inşallah gösterisine kadar iyi olur.. doktora götür belki bişeyler verir o zamana kadar iyi olur.. allah tez zamanda şifasını versin
canım ben daha park yatak almadım hangisi iyi bilmiyorum ama bende 60-120 almam gerekiyor yerimiz dar..
tuz kullanma canım havalarda ısındı insan eli ayağı daha çok şişer bende dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime akşam yemekten sonra bişey yememeye çalışıyorum yersemde bir meyve dengelemeye çalışıyorum.. ama bu gece baya midem ağrıdı acıktım ilk defa oldu böyle birşey..
geçmiş olsun canım çıkınca haber et..
:)))) evet öyle yap bencede neyse az kaldı canım biraz daha sabır..
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
günaydın hadi gözün aydın bol bol dinlenirsin evde..
günaydın canım :) maşallah size zaten artık az kaldı sonra rahat edersin..
canım çok geçmiş olsun bahar havası çocukları çarptı inşallah gösterisine kadar iyi olur.. doktora götür belki bişeyler verir o zamana kadar iyi olur.. allah tez zamanda şifasını versin
hayrlı sabahlar canm :) diren gizem modundaym :) izne çıkınca zaten evle uğrşrken cnm sıkılmaz barı şimdi çıksm sıkılrm :)hayırlı sabahlar kızlar herkese bol güneşli mutlu birgün diliyorum :)
Sorunlu hamilelik deme bana nolur. Gebeliğin başından beri başımıza gelmeyen kalmadı ufaklıkla 2 defa biyopsi yapıldı alttan ve artık tırsıyorum. Bir an önce zamanı gelsin sağlıkla doğsun diye dua ediyorum vallabenim hamilelik biraz sıkıntılı...ilk gebeliğimde pleklambsi ile doğum yaptığım için belkide vermiycek ve erken olcak...mayıs sonunda almam lazım bende çalışabilir raporu normalde
Tahmin etmiştim.canm inş sorun olmaz kontrollü olması iyi bişey sürekli kontrol altnda olrsn. ayy canm ya söylemen çok iyi oldu hiç bilmyrdm allah razı olsn ona göre giderm bari :)
Günaydın canım sana dahayırlı sabahlar kızlar herkese bol güneşli mutlu birgün diliyorum :)
aminn... yinede haline şükret...önceki hamileliğimde yaklaşık 4 ayımı hastahnede yatarak geçirdim ve hep bebeğinde benimde ölüm riskimiz vardıSorunlu hamilelik deme bana nolur. Gebeliğin başından beri başımıza gelmeyen kalmadı ufaklıkla 2 defa biyopsi yapıldı alttan ve artık tırsıyorum. Bir an önce zamanı gelsin sağlıkla doğsun diye dua ediyorum valla
Rabbim yardımcımız olsun.
İYİ YAPTN CANM SAĞOL. BEN NORMAL İSTYRM AMA BAŞI AŞAĞI DAYADI DEMTİ DOKTRM ONDN YÜRÜTMYR EŞİM AMA DOKTORA GİTTİĞİMDE ÖZELLKLE SORCM Kİ YÜRÜMEK İSTYRM DOĞM KOLAY OLSN DİE EŞİME ANLATAMYRM AMA.Sorunlu hamilelik deme bana nolur. Gebeliğin başından beri başımıza gelmeyen kalmadı ufaklıkla 2 defa biyopsi yapıldı alttan ve artık tırsıyorum. Bir an önce zamanı gelsin sağlıkla doğsun diye dua ediyorum valla
Rabbim yardımcımız olsun.
Tahmin etmiştim.
Bende bilmiyordum doktorum söyleyince kızlara da söyleyeyim dedim.
Bu arada normal doğum isteyenler doktorum spor yapmanın (hamile platesi gibi), yürüyüşün çok önemli olduğunu söyledi. Bilginize
Valla nasıl yapıyor bilemiyorum oda acemi ilk olduğu için,bende gidemiyorum uzak çünkü telden ne anlatırsa artıkcnm ben tomrısın emzrme günlklerini okudumda eger bebek tam olarak memeyı agzına alamamşsa yanı kavrayamyrsa yaraya sebebp olyrmş. yani agzında iyi tutması lazm ozmn okadr sorun olmyrmş kremınde faydası olur tabii
Cnm hamilelikte kozmetik ürünleri pek tavsiye etmiyorlar,malum hormonlar zaten cildimizi değiştiriyor yeterince ben ellerime nemlendirici sürüyorum kuruluk oluyor bazen,makyaj bile yapmaya korkuyorum bazenKızlar ben hamilelik süresince çatla kremi dışında krem vs kullanmadım. Makyaj olarak sadece bb krem ve allık kullandım oda hergün değil dışarı çıkarken. Size soracağım şu yüzünüz için hamilelik öncesi kullandığınız nemlendirici veya kırışıklık kremlerine devam ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?