2015 Temmuz Anneleri

bizde ev aldık o yuzden mecburum bırakamıyorum 37 kadar calısıp bırakıcam saglıkla kuzum dogsunda baska bısey ıstemıyorum olsun canım bende bebegımın yanında olmayı cok ısterdım
inş doğarlar allahtan tek dileğim o benimde güle güle yeni evimizde buyutmek nasip olur inş cnm

Canım ne kınaması, olur mu öyle şey. Haklısın sezaryene süslenip gidiyosun, gün belli saat belli. Belki strese çok yer vermio ama doğal olan en güzeli değil mi ? :)) Doğumunu yapıosun, sonrasında tekrar herşey eskisi gibi. İlk doğumum, yaşayanlar kadar bilemem ama olursa normal doğum yapmak en iyisi bence. Tabi buna bizim vücudumuz, bebeğimizin durumu karar vericek artık :)) Sağ salim doğumlarımızı yapalım da gerisi önemli değil :))

Bende öyle bir etki yaratmadı. Denk mi geldi acaba. Artarsa doktora kesin git. Susuz kalma. Geçmiş olsun

Kızlar ben bub tarz şeylere dikkat ederim belki benim gibi olan vardır diye paylaşayım dedim
Prima yahudi mali maalesef
Zaten olmayan bilindik marka bulsam öpüp alnima kafama her yerlerime koyacam yaani
Bu konuya bende çok dikkat etmeye çalışıyorum çok sinir olurdum alıştım ev düzenine. Ama bebekle ilgili bir çok şeyde de onlar var sinir oluyorum molfix kullancam galiba hep

O zaman aldığım şeyleri giydirebilirim :)) Hemşire bana sadece silicez, çok iyi olmayan bi takım getir istersen dediğinde biraz bozulmuştum:)) Sonuçta tabiki bana dünyanın en güzel bebeği olarak görünücek , ne giydiği hiç önemli değil ama ailem onu ilk gördüğünde üstünde beğenerek aldığım cicileri olsun isterim açıkcası :))

Kizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesi buraya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli
Gozumden yaslar geliyor bu nerden cikti simdi napicam ben???? Moralim cok bozuk

Canim cok gecmis olsun umarim kırık degildir. Nasil dusurdun koltuguda

Aşıyla alakası yok canım biranönce doktora git vucüdun susuz kalmasın. Salgın var bu ara duyduğum herkesde ishal kusma var serum takılmış düzelmişler. Sen tedbiri al canım

Evet benim arkadaşımda öyle oldu. Sezeryan olursa inşallah şansımız yaver gider bizde kolayca nırmal hayatımızı yaşarız.

Bende öyle bir etki yaratmadı. Denk mi geldi acaba. Artarsa doktora kesin git. Susuz kalma. Geçmiş olsun
Bilmiyorumki canim denk mi geldi. Ebe de beni bu konuda uyarmamisti. Eklem kas agrisi ates olabilir demisti. Acikcasi biraz korktum ama çok sukur azaliyor

Canım sen tecrübelisin :)) Sonrasında yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemek gerekiyor mu ? eğer öyleyse yaz sıcağında bebişler çok sıkıntı çekmez mi .
Hayır hiç beklemedim 40 gün dolana kadar hergün yıkadım. Göbek bağını her yıkamadan sonra pansuman yapıp Gazlı bezini koyuyordum.7 günde düştü. Bebekler yukandıkça daha huzurlu oluyorlar.

Aşıyla alakası yok canım biranönce doktora git vucüdun susuz kalmasın. Salgın var bu ara duyduğum herkesde ishal kusma var serum takılmış düzelmişler. Sen tedbiri al canım
Tesekkurler canim. Simdi biraz azalmaya basladi tekrarlarsa yarin ilk is giderim

Aynen önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Bir de bi yakınımda normal doğumla ilgili bir şey oldu. Anlatıp kimseyi korkutmayım.ondan galiba bazen çok endişeleniyorum. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. Bir şekilde olacak bakalım.

Kızlar sezeryan olmak isteyen tabiki olsun onun seçimi onun Doğumu kimseye bişey demek düşmez.
Ben 2 normal doğum yaptım bu 3. Inş normal olur. Mecburi bi durum çıkmaz
Çevremde normal doğumdan sonra sezeryan olmuşlar var sorduğumda tabiki normal diyolar.
Kuzenim sezeryanla doğum yaptı okadar rahattı ki kalktı dolaştı hemen toparladı hiç bi sıkıntısı olmadı.
Ablam sezeryanla doğum yaptı 15 gün toparlanamadı sonrasındada çok rahat değildi hareketleri kısıtlıydı.
Görümcem normal doğum yaptı devlet hastanesinde bildiğiniz parçalamışlar kızı dizlerinin üzerinde sürünerek dolaşmış garibim bi sürü dikişi varmış tuvalete gidince deliriyormuş
Bende normal doğum yaptım gece kalmadan çıktım evime yürüyerek geldim duş aldım bebeğimi aldım rahatça emzirdim yatağımda rahatça yattım istediğim gibi. Ertesi gün kahvaltı hazırladım eşimle. Tuvalete çıkarken bi acı olmadı.
Bunları tek tek anlatma sebebim Yaşadığınız her neyse sadece bünyenizle ve doğum ekibinizle alakalı. Gittiğiniz doktoru hastaneyi araştırın şikayetleri ve övgüleri değerlendirin sebepleriyle.

Kızlar nasılsınız bende bugün annemle çarşıya çıktım hafta sonu kuzenimin düğünü var ayakkabı,hastanede takmak için gecelik sabahlığıma uygun şal aldım lcw den de hamile kıyafeti aldım bir sürü artık hiçbirşey olmuyor çünkü baya yoruldum ama 5 saat gezince :/ Eve gelince 1 saat uzandım sonra sütyenimi çıkarırken sarı bir iki damla akıntının geldiğini fark ettim bir göğsümden. Annem normal dedi sür yapmak için hazırlanıyor göğüslerin dedi :) zaman yaklaşıyor iyice gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…