2015 Temmuz Anneleri

Canim hastane super Zaten bebegin yikanmamasini öneriyorlar en azindan ilk gun... silseler yeter gercekten Birde doğunca bebek direk annenin göğsüne verilmeliymis, ten tene temas olması icin... Bakalim ben bizim hastanede yaptırabilecek miyim bunlari ???

SEVGİLİ ANNELER BU TARZ BEBEK ÖRGÜLERİ ÖRÜYORUM PATIK ŞAPKA HIRKA YELEK VS BEBEK ÇEYİZİNE BUNLARDAN EKLEMEK İSTERSENIZ BANA MESAJ ATABİLİRSİNİZ

Kizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesi buraya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli
Gozumden yaslar geliyor bu nerden cikti simdi napicam ben???? Moralim cok bozuk

Ooofff cok gecmis olsun cnm, insallah kırık fln değildir, hızlı iyileşir ...

yok kiz temiz pak gelio bebeler.
ben hic ogle kanli kanli gormedim valla.
hem sende temiz giyiniyorsun ogle eski pusku seyler giymiyorsun

Tabii ki kanlı gelmiyor bebek, siliyorlar temizliyorlar sadece yıkamıyorlar... Zaten saglık bakanlığı genelge yayınlamış ilk 24 saat yıkanmamalı bebek diye, yani benim katıldığım doguma hazırlık kursundaki kadin soyledi... Boyle bir durumda hastaneyi sikayet ederseniz ceza gidiyormuş hastaneye fln...

Insallah rahatca kolayca olur dogumlarimiz.bnmde cevremde hem.ii hem.koru ornkler vAr bi arkadasim dogum snrasi iki kere kurtaj olmk zorunda kaldi icinde parcalar kalmis vs.bugun biri aradi on dakikada dogurdum cok.kolay dedi sezeryan.olan kimi sknti cekio kimi.iyi.annemden biliyorum hala is yaprkn dikis yeri agriyo o yuzden hep dua ediyorum herkese skntisiz sorunsz doguralim.

Cok cok gecmis olsun! Iyiki gitmissin hastaneye . Ozellikle ikizler erken gelmeye megilli umarim
Bebeklerin bekler bir kac hafta daha canim. Hastanedesin gereken herseyi yapiyorlardir emin ellerdesin.
cnm geçmş olsn bendede bu ara adet agrısı gibi ağrı olyr sonra geçyr ama pek önmsemyrm geçmse hemen giderm dokt
canım çok geçmiş olsun..inşallah geçer gider bebeklerini zamanında alırsın kucağına..

Çok tşk ediyorum arkadaşlar. Allah herkese zamanında, hayırlı ve sağlıklı versin evlatlarını inşallah.

Şok sağolasın. Ben hiç acele etmiyorum. Zaten şimdi yoğun takip. Ediyolar bebekleri.istesem de çıkamam. Adalat veriyolar durdurmak için. Onun götürdüğü yere kadar gideriz dediler. Zağlıklı olsunlar d ailla şu hafta demihorum artık. Allah hesaplamıştır onun. Zamanını.

Alış-verişin tadını çıkarmışın negüzel
Iyi günlerde kullan hepsini canım.sonradanda giyiliyor lcw nın ürünleri çok rahat oluyo.
Aman oynama göğüsünle. İnş süt bol olur hepimizde :))

Ho
Canim bide ben bebekler dogdugu zaman vucutlarindaki siviyi silmeden yikamadan bebegin cildinin emmesi cilt icin cok faydali oldugunu duymustum kursta bunuda sorarmisin dogruluk payi varmi diye bide bebegin gobegi dusene kadar ne ile temizlenmesi gerektigini sorar misin ben 70 lik alkol diye hatirliyorum ama

Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye

Kizlar parmaklari kirmisim alciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.

[QUOTEbusraydin, post: 40912856, member: 667146"]Kızlar ben bub tarz şeylere dikkat ederim belki benim gibi olan vardır diye paylaşayım dedim
Prima yahudi mali maalesef
Zaten olmayan bilindik marka bulsam öpüp alnima kafama her yerlerime koyacam yaani[/QUOTE]
Aynen canim bende yahudi mali kullanmiyorum hele cocuk urunlerini musluman ulkelerde satislari hicte iyi niyetli bulmuyorum

[ QUOTE="maya2013, post: 40915718, member: 432753"]Kizlar parmaklari kirmisim alciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.[/QUOTE]
Gecmis

Allah yardımcın olsun canım inş Gelişimini tamamlar doğar Bebeğin küveze felan girmez sen dua et.

Tekrar geçmiş olsun çok üzüldümya dikkat et azcık kendine inş daha çabuk iyileşir

Canim kurs dedigim tek seferlik bir seminerdi Ama bu konuda gecti... aynen dedigin gibi Alkolle temizlemeyi önerdi hızlı kuruması icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…