2015 Temmuz Anneleri

M maya2013 geçmiş olsun canimzaten sikintilar hep ustuste gelir bence sana nazar degiyor
Sagol canim, dikkat etsende bazen olacagi varsa oluyor iste boyle olaylar cocugu okula gec kaldik yetistireyim derken aceleyle oldu iste nazar zaten bizim ailede komple var kim nazar ediyorsa bu kadar artik bilmiyorum

Umarim bekler bebegin biraz daha canim! Sende kendine dikkat et zaten gereken herseyi yapiyorsun .

COk cok gecmis olsun...tez zamanda iyilesir ins.

Doguma geceligimizle girme durumumuzun oldugunu bilmiyordum. Hastanede bisi veriyorlardir saniyordum. Gerci annem bizim zamanda biz gecelik götürüyodk dedi ama o eskidendir diye ciddiye almamistim.

Dogum sonrasi alisverislerine basladim. Gecen hafta emzirme sutyeni aldim 2 tane. Normalde benim bedenim 85 ama satici kadin 90 almami dogumdan sonra normal bedenimizin uymayacagini soyledi. Siz nasil aliyorsunuz? Tecrubeli olanlar bilgilendirse sevinirim. Simdilik 2 tane aldim ama sanirim bir kac tane daha almak lazim

[QOUTE="ezelata, post: 40916222, member: 343224"]Dogum sonrasi alisverislerine basladim. Gecen hafta emzirme sutyeni aldim 2 tane. Normalde benim bedenim 85 ama satici kadin 90 almami dogumdan sonra normal bedenimizin uymayacagini soyledi. Siz nasil aliyorsunuz? Tecrubeli olanlar bilgilendirse sevinirim. Simdilik 2 tane aldim ama sanirim bir kac tane daha almak lazim[/QUOTE]
Canim doğumdan sonra sut oldugu için göğüsler buyuyo bir iki beden büyük almanda fayda var bende bi beden büyük aldım ama herkeste farklı olur ben hep bir beden büyük almıştım çok rahatti

Sagol canim, dikkat etsende bazen olacagi varsa oluyor iste boyle olaylar cocugu okula gec kaldik yetistireyim derken aceleyle oldu iste nazar zaten bizim ailede komple var kim nazar ediyorsa bu kadar artik bilmiyorum
Tekrar gecmis olsun canim yaaa hizlica iyileşir insallah, zaten hamilelik nedeniyle protein ağırlıklı besleniyoruz o da destek olur...

[QUOTEseymasevde, post: 40915282, member: 573878"]Alış-verişin tadını çıkarmışın negüzel
Iyi günlerde kullan hepsini canım.sonradanda giyiliyor lcw nın ürünleri çok rahat oluyo.
Aman oynama göğüsünle. İnş süt bol olur hepimizde :))[/QUOTE]
Sen alisverisi naptin sana guluyodum daha bende cikamadim alisveriseHa bu gun ha yarin diye erteliyoruz

ah canım ya çok geçmiş olsun ,, kaza geliyorum demiyor bazen ,, olacağı varmış olmuş Allah beterinden korusun ..

Seni kınamıyorum tabiki canım ama malesef çok yanlış anlam kazandı sezeryan ülkemizde. Bence sezeryan bir doğum şekli değil normal olmayan şartlar altında tercih edilebilecek bir ameliyat

Çok geçmiş olsun inş biraz daha kalır bebişin karnında 2500 kg ya ulaştıkdan sonra daha iyi toparlar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…