- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.261
Sagol canim, dikkat etsende bazen olacagi varsa oluyor iste boyle olaylar
Umarim bekler bebegin biraz daha canim! Sende kendine dikkat et zaten gereken herseyi yapiyorsun .Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye
COk cok gecmis olsun...tez zamanda iyilesir ins.Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
Sagol canim, dikkat etmeye calisiyorum ama cocukla iste nereye kadarTekrar geçmiş olsun çok üzüldümyadikkat et azcık kendine inş daha çabuk iyileşir
Sagol canim! agrisi cok fazla ama dayaniyorum ilac almak istemiyorum esas gece cikar agrisi herhalde daha cokCOk cok gecmis olsun...tez zamanda iyilesir ins.
Doguma geceligimizle girme durumumuzun oldugunu bilmiyordum. Hastanede bisi veriyorlardir saniyordum. Gerci annem bizim zamanda biz gecelik götürüyodk dedi ama o eskidendir diye ciddiye almamistim.kızlar ben doğuma evden götürdüğüm gecelikle girecekmişim. ameliyat önlüğü diye bişey yokmuşAslında sevindim daha rahat olurum sanırım psikolojik olarak ama hemşire çarşıdan , pazardan çok iyi olmayan bi gecelik al sonuçta kanlanıp batıcak dedi. şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl bişey alıcam diye :))
bir de bebişi de yıkamıycaklarmış sadece siliceklermiş, vücudunun ph dengesi bozulmasın koruyucu tabaka biraz daha üzerinde kalsın diye. Ona da çok iyi olmayan takımlardan al dedi.doğumdan sonra fotğraf çekimi istiyorum.aldığım hastane çıkışını giyer diye düşünmüştüm ama şimdi hemşire de öyle söyleyince napcağımı bilemedim.Sanırım çoğu hastane yıkamıyormuş bebeği. Siz ne düşünüyorsunuz, napıcaksınız ?
Tekrar gecmis olsun canim yaaa hizlica iyileşir insallah, zaten hamilelik nedeniyle protein ağırlıklı besleniyoruz o da destek olur...Sagol canim, dikkat etsende bazen olacagi varsa oluyor iste boyle olaylarcocugu okula gec kaldik yetistireyim derken aceleyle oldu iste nazar zaten bizim ailede komple var kim nazar ediyorsa bu kadar artik bilmiyorum
Sagol canim . sana da cok gecmis olsun. Ins en kisa sürede iyilesirsinUmarim bekler bebegin biraz daha canim! Sende kendine dikkat et zaten gereken herseyi yapiyorsun .
Canim kirik icin eger dayanabilirsen kemik suyu ic cok cabuk iyilestiriyo esiminde elinde kirik vardi kemik suyu icirdim iyilesmesini cabuklastirdiSagol canim! agrisi cok fazla ama dayaniyorum ilac almak istemiyorum esas gece cikar agrisi herhalde daha cok
ah canım ya çok geçmiş olsun ,, kaza geliyorum demiyor bazen ,, olacağı varmış olmuş Allah beterinden korusun ..Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
Ben bu aya kadar hep normal normal diyodum şimdi yavaştan sezeryana karşıda yumuşamaya başladım. En önemli sebebi etrafımda sezeryan olanlar baya randevu alıp süslenip gidiyo. Sonrasında çabuk toparlayn da var bilmiyorum acaba böyle bir imkan varken o strese hiç girmesem mi? Çok kararsızım bazen diyorum ki doktor dese ki sezeryan şart bende tercih etmek durumunda kalmadan gitsemde vicdan azabı çekmesem. Kafam karışık. Bir de sezeryanı 38. Hafta gibi yapıyorlar normal olurda uzarsa 40 haftayı geçerse artık son günler iyice sürünüyo insan onu düşünüyorum. Düşündüklerimi kınayacaksınız belki ama valla samimice paylaşayım dedim.
Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye
Kızlar bu arada sonunda malzemelerimi tamamladım lohusa tacım ve terliğim hazır
Ben yaptım canım he he çantam bile hazır :)))Sen alisverisi naptin sana guluyodum daha bende cikamadim alisveriseHa bu gun ha yarin diye erteliyoruz
Becerikli hatun maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık.Kızlar bu arada sonunda malzemelerimi tamamladım lohusa tacım ve terliğim hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?