2015 Temmuz Anneleri

cnm bende hastanede olmayı sevmyrm işte ama mecbrz orda doğrmaya. ama beklycm evde ben ağrlr 5 dk bir 1 dk süryrsa gitcm hastaneye hemen gitmycm cekemem kimseyi orda zaten agrm var sinirlerm zıplar benm kesın katil olrm :)

işte o 5 dkk ya düştüğünü anlayamıyosun başına gelmeden benim akıllı annem ben evde beklerken dediki kalk gidelim çünkü agrım vardı ama dayanamıycak kadar değildim düşta bekliyodum sıcak iyi gelmişti agrıı sürekli vardıı 5 dkk yoksa 20 dkk vardı anlayamadım annemde anlamadı gittik hastanenin kucagına düştük onlarda suni sancıy dayadı

dalinin bebek deterjanini alan kullsnsn varmi.bn bi tek.onu buldum burda aldimda iyimi ettim bilmiom baska ni marka bseyde yok.migrostan.aldim artik
bende babyme aldm cnm gecen gün geldı hafıf hoş bir kokusu var daha yıkamadm ama . burdada onu alıp kullanan yok sarnm yada ben duymdm ilk kullanan ben mi olcm ya :(

işte o 5 dkk ya düştüğünü anlayamıyosun başına gelmeden benim akıllı annem ben evde beklerken dediki kalk gidelim çünkü agrım vardı ama dayanamıycak kadar değildim düşta bekliyodum sıcak iyi gelmişti agrıı sürekli vardıı 5 dkk yoksa 20 dkk vardı anlayamadım annemde anlamadı gittik hastanenin kucagına düştük onlarda suni sancıy dayadı
öyle yapyrlrmş cnm hemen gidince cabuk açılma olsn die onlarn kolayına gelyr senı düşünmyr ki kimse benm annem gitme hemen dio bana dk tutmak lazm cnm o an panik olmycksn sakin sakin olnca daha iyi olr bence. ben gitmycm inş.ta öyle olur.

doktorlar hastaları ile konuşmayı onları rahatlatmayı denese problem olmaz

Sende haklısın doktordan doktora değişiyor, ben şanslı oldum bu konuda, ne yapacağını yapmadan önce söyleyen doktorlarla karşılaştım hep... Ve gergin olduğum zaman rahatlattılar... Doktor seçimide önemli tabii..

canm ya utanyrm işte nedense aslnda vajınal muayeneden tek farkı elle olması dedğin gibi onlar bu duruma çoktan alşm ve farklı bakyrlr ve ilk bize yapmyrlr ki günde kaç tane yapyrlr belkide ben abrtyrm biraz işte

Aynen canım günde kaç kere yapıyorlardır kimbilir... Kendini böyle rahatlatmaya çalış, senin rahat olman kolay bir doğum geçirmen için çok önemli... Bende en çok kafama ya ıkınırken tuvaletimide yaparsamı takmıştım mesela, bu hafta sonu çok tatlı & normal doğum konusunda deneyimli bir ebe ile görüşme fırsatım oldu. Ona sordum, ne yapmalıyım diye. O da kendini rahat bırak olacaksa olur, biz alışığız, doktorlar alışık asıl sen bunu kafaya takıp ıkınamazsan bu sefer açılman ve gevşemen olmadığı için ya doktor kesi atar ya da sen zaten yırtılırsın dedi... Hepimizin mesleklerinin sevimsiz tarafları var, bu da sanırım doktorluğun sevimsiz taraflarından biri...

cnm bu kegel sanki idrarını tutup bırakyrmşsn gibi yapmak değil mi ?

Evet cnm o. Çok çok önemliymiş... Bende yapmaya çalışıyorum bakalım...

Kızlar omega 3 yağı kullanıyomusunuz ya ben balık yiyemiyorum ilaç ta vermiyo doktor napsamki

Kızlar ben 2 kere kahverengi kanama geçirdim ondan cinsel ilişki çok yorulmak vs yasak.bende astım ve kan pıhtılaşması olduğu için zaten epıdural sezeryan olucam Allah'ın izniyle.doktorum yınede elle muayne yapar mı?

Kızlar ben 2 kere kahverengi kanama geçirdim ondan cinsel ilişki çok yorulmak vs yasak.bende astım ve kan pıhtılaşması olduğu için zaten epıdural sezeryan olucam Allah'ın izniyle.doktorum yınede elle muayne yapar mı?
Sezeryanda elle muayene yok diye biliyorum. Doğum sonrasında ama rahim kendini toparlamış mı elle alttan muayene ediyorlarmış.

Kızlar asıl "Kegel Egzersizi" yapmak gerekiyor oradaki kasları çalıştırmak için... Ve hergün yapın mutlaka diyorlar zaten dışardan yaptığınızı kimse anlayamıyor... benim gittiğim doğuma hazırlık seminerinde önerdiler...

evet ama onu doğumdan sonra yapsan daha iyi bende ilk gebelikte doktorum yoga hocası getirtmişti ordada yaptırdılarda
doğumda ıkınmayı bilmekten başka hiç birşey işe yaramıyoo

E="angeled, post: 40719969, member: 646540"]Bir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz
Canim bende daha pijama takimi fln almadim ama modelleri nasıl ? Ve nasıl seciyoruz?[/QUOTE]
Canım facebook hesabı var ordan mesaj atarsanız size döner resimleri atar bilgi verir ben bikac tane bana göndermis olduklarından ekledim eklendi mi bilmiyorum ama
https://www.facebook.com/lutfiye.sasmazerabar
IMG-20150428-WA0023.webp
IMG-20150428-WA0023.webp
IMG-20150428-WA0014.webp

Eklentiler

• IMG-20150428-WA0000.webp
    IMG-20150428-WA0000.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 91
Sende haklısın doktordan doktora değişiyor, ben şanslı oldum bu konuda, ne yapacağını yapmadan önce söyleyen doktorlarla karşılaştım hep... Ve gergin olduğum zaman rahatlattılar... Doktor seçimide önemli tabii..

Aynen canım günde kaç kere yapıyorlardır kimbilir... Kendini böyle rahatlatmaya çalış, senin rahat olman kolay bir doğum geçirmen için çok önemli... Bende en çok kafama ya ıkınırken tuvaletimide yaparsamı takmıştım mesela, bu hafta sonu çok tatlı & normal doğum konusunda deneyimli bir ebe ile görüşme fırsatım oldu. Ona sordum, ne yapmalıyım diye. O da kendini rahat bırak olacaksa olur, biz alışığız, doktorlar alışık asıl sen bunu kafaya takıp ıkınamazsan bu sefer açılman ve gevşemen olmadığı için ya doktor kesi atar ya da sen zaten yırtılırsın dedi... Hepimizin mesleklerinin sevimsiz tarafları var, bu da sanırım doktorluğun sevimsiz taraflarından biri...

haklsn canm ya nekadr stres okadr zarar bize. inş sorunsz doğrcz. lahman yapyrlar ya cnm ozmn bişey olmaz bence. onu takma sende kafana. ya ben gecen gün norml doğm izledm kadın resmen anadan doğma dogryrdu valla :) diorm kendı kendıme şimdi utanrsm doğm sırasnda ne yapcm ya mecbur olck seyler bunlar artk. bende yapm cnm ozmn egzrsz

tekrar muayene etti bebek asadaymis erken dogumn olabilir dedi ilac verdi
bide vitamin ilaci verdi doguma kadar kullanacaksin diye ya:( sekerim normal cikti

kızlar benim bugün kontrolüm vardı.bebeğim 40 cm.1300 gr olmuş.ve doğum pozisyonuna dönmüş.kafası aşağıdaydı çok heyecanlandım birden öyle görünce.dogum yaklaşıyo artık dedim kendime:KK17:ben 2 kilo almışım yürüyüş yapıyorum faydası olmuş sanırım.yoksa iki aydır 4 kilo alıyodum.ellerimde parmaklarımda uyuşma oluyo sabahları kalkınca doktora sordum normal dedi oluyomuş gebelikte.iğne kullandığım için normal doğumda epidural olamıyomuşum.bizden böyle haberler kızlar:KK66:
maşallah canım. gözün aydın

canım şanslısın şimdi doktorum çok iyi ama ben yinede evde beklemeyi tercih ediyorum suni sancıy hayır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tekrar muayene etti bebek asadaymis erken dogumn olabilir dedi ilac verdi
bide vitamin ilaci verdi doguma kadar kullanacaksin diye ya:KK43: sekerim normal cikti
Canını sıkma cnm, bize en başından beri erken doğum diyor doktorumuz :)
Yeter ki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de, varsın azıcık erken gelsinler, sorun değil.

Back
X