2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bugun saglik ocGina gittim
Tam 27 haftanin ilk gunundeyiz cok sukur
Tansiyonumu olctu iyi cikti
Kilomu olctu iyi dedi
Bebisdimiz kalp atisini dinletti
İste onu ye bunu ye
Bol su ic dedi
Dar giyme dedi
Dinlen ayaklarini uzat dedi
Bizde heyecan artiyo yavas yavas

Kızlar ben 2 kere kahverengi kanama geçirdim ondan cinsel ilişki çok yorulmak vs yasak.bende astım ve kan pıhtılaşması olduğu için zaten epıdural sezeryan olucam Allah'ın izniyle.doktorum yınede elle muayne yapar mı?

canım lekelerın bittiyse ilişki niye yasak olsun ki?
hatırlıyorsan benımde ilk 12 haftam lekelerle geçti, ne zaman bitti dr da artık yasak vs gerek yok dedi.

ayrıca normal doğumda sadece elle muayene yapılmıyor. sezeryanda da doğumun başladığını anlamaları için açıklığına vs bakarlar alttan. ben öyle biliyorum.

ya bi başlayınca durduramıyorum kendmi hele deniz kenarı olunca daha bi güzel oluyor :) ama benimde karnım çok sert oluyor taş gibi

biraz öncede kuzenile görüştüm onlar kasılma doktor seni nst2ye bağlasın aksın benimde öyle olmuştu iğne yapmıştı dedi korktum şimdi
hafta sonu doktora gidicem canım. sorarım mutlaka. korktum bende şimdi inş bi sıkıntı yoktur:110:

Her şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.
hadi gözün aydın darısı bize inş.benim daha bir ay var işlerde çok yoğun iki yeni eleman alındı onlarıda yetiştiriyom akşam ağzım ayrılıyor yorgunluktan

cnm zaten bizi korkutan bebeklrmzn sağlğnda bişey olması endişlnyrz çok. benmde var cnm daha ama hiç gelesm yok işe sürekli yatmk istyr cnm kafam kalkmyr sanki

yorgunluk 3. trimestr ve baharın aynı zamana denk gelmesiyle hat safhaya ulaştı zaten :KK43:

Kizlar dun gittik tedaviye basladik insallah hayirlisi olur. Uzun surecek herhalde 35-36. Haftaya kadar gidecegim
Haftada bir veya iki kere. Degisik seyler yapiyorlar . Hepimizin rahmi kuyruk sokumumuza bagliymis ve benim rahim
Durusumda dengesizlik varmis o yuzden benim kasik agrilarim
Daha cok bir tarafta siddetli cunku diger taraf cekiyormus. Simdi o kaslari rahatlatiyorlar ki rahim
Duz pozisyona gecsin bebek donebilsin. Insallah ise yarar. Dua eden herkese tesekkurler.

Bu arada doktorun ofisi hamile doluydu birde benimle ayni donem vardi ikiz annesi vallahi hic karnimiz buyuk filan demiyelim ikiz hamileligi baska birsey. Yok oyle bir gobek. Simdiden bildigin 9 aylik degil 15 aylik hamile gibi gorunuyordu kadin:) daha iki ayi var doguma o gobek daha da buyuyecek yani @bushra_84 ve diger ikiz bekleyen anneler Allah kolaylik versin sizlere.

ilk defa duyuyorum ben bu yöntemi. bakalım sende işe yarayacak mı. bişey daha öğrenmiş olduk.

Cok gecmis olsun canim:KK43: dikkat et kendine. Tr'de ishal salgini mi var a aba cok duydum
Bu aralar?

olabilir canım cidden. burada da bikaç kişide okudum. benim kanda enfeksiyon değerlerim düşük çıktı. gaita veremedim ama. mikrobiyal mi emin değilim o yüzden. üşütmüşte olabilirim. havalar çok ama çok dengesiz ilerliyor çünkü

kızlar aranızda bi çogunuz yeni anne olucak hevesli merkalısınız ama çok fazla birşey almanıza gerek yok çünkü bebek bezi 1 numara alın 1 paket yeterli olur sonra bebeklerin gelişimine göre alırsınız çabuk büyüyolar elinizde kalır ayrıca çok hasas davranırsanz sorasıda zor olabilir . nasıl alıştırırsanız öle gider geçen organk kıyafet falan satıyolardı önerdiler dedim yok . sonra büyüyünce nerden bulcam . benim görümcem çocugu içme suyuyla yıkadı hep en iyi markalrı kullandı şimdi sabun alerji yapıyo her hafta hasta çocuk .

bi yaşıma daha girdim :) ilk defa temiz suyla banyo yaptıran birini duydum. denize filan sokmadı mı hiç :)

Doner canim sizinkiler merak etmeyin daha cok zaman var. benim
Durumum farkli. Bir kez donmeyen bebegin olunca ikincide ihtimal normale gore cok daha fazla. Siz takmayin bunlari hic kafaniza su anda pozisyondan pozisyona girerler simdi. Benimki girmiyor hicbir pozisyona hep ayni yerde:KK43: bu tedavi turkiyede yaygin degil bizde yok cairopractor deniyor burada . Bizde turkcesi bile yok o yuzden ceviremedim. .
Nasıl yapılıyor ki tedavisi canım, illede normal doğum diyorlar ha, birde bizde normal doğumda yırtık olmasın diye kesik atılıyor malesef, orlarda da öyle mi acaba

Günaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo :KK43:. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
Bağışıklığı mı Zayıf canım çocuğun :( çok sık hastalanıyor. Sanki geçmiş olsyn

Ben 27. Haftaya kadar sadece kan hapı aldım kramplar başlamıştı yürümeye sıkıntı çıkaracak kadar. Doktor süt yoğurt tamamsa sebebi magnezyum dedi ilaç verdi bi de arkadaşım var telefonda danistigim jinekolog o da çok çok zorlanmiyorsan yine de kullanma dedi. Sorun yoksa almamak en iyisi yani

sağolasın cnm, öyleyse sıkıntı etmeyeyim boşuna, sanki ilaç içmeyince bir sorun olacakmış gibi geliyor Allah korusun.
kalsiyum tamam, sadece bacağımda ara sıra uyuşma oluyor çok kısa süreli.

Belli bir süreden sonra doktor yasaklıyor uzun yolu bilgin olsun.
Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana

Oh maşallah evde gecenin bir yarısı doğum başlasa komşuna koşarsın

Bende senden farksız değilim. Evde de abimle eşimin kıyafetlerinden otlanıyordum. Hastanede de kimden giyinirim bilemeyceğim:KK48:

İnşallah cnaım

İş yerindeyken hep klasik olsun aman o kıyafetin altına bu ayakkabılar olmaz diye diye şimdiye kadar geldik:p
kızcağızla ne zaman karşılaşsam bi hastasıyla telefonda zaten.
yazık bi de benimle uğraşmak zorunda kalmaz umarım :)

Back
X