- Konu Sahibi Hedef65tir
- #40.861
ohh ne güzel işte :) o bendede var takma okadr üzme kendınıde bebeğinide dinlnrsn biraz geçersorn olmazmidesi duzelmis cok sukur abla asagida olmasi erken dogm olmamasi disinda bi skntimiz yok cok sukur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ne güzel işte :) o bendede var takma okadr üzme kendınıde bebeğinide dinlnrsn biraz geçersorn olmazmidesi duzelmis cok sukur abla asagida olmasi erken dogm olmamasi disinda bi skntimiz yok cok sukur.
cnm iki kilo çok bişey değil ki. bişey olmaz takma kafana 25 kilo alanlar duydm ben o yüzden takmyrm fazladoğum tarıhımız aynı sen yine 12 kilo almışsın benimki 14 oldu![]()
insallah abla gercekten iyi ki varsiniz iyiki bu siteyi bulmusum yoksa kimle konusup dertlesip bi sorununu bebegmle ilgili biseyleri paylasicaktimohh ne güzel işte :) o bendede var takma okadr üzme kendınıde bebeğinide dinlnrsn biraz geçersorn olmaz![]()
bende onu aldm cnm benmde bilgm yok yıkycz artk ama dalan roxy alan çok oldu duydm onu hep :)Annm dedi hacisakirle bile yikanir fln ama bnde bi bunu buldum deterjan.bnmde hic bilgim yokki canm netten fln bakarak iste ogreniyorum tecrubeli anneler yardimci olsu bizee :)(
Çok akıllılar şimdikiler annesi :)
masallah masallah doguncada gorecez dogar dogmaz aciyolar gözlerini bide :)
Kızlar ben 2 kere kahverengi kanama geçirdim ondan cinsel ilişki çok yorulmak vs yasak.bende astım ve kan pıhtılaşması olduğu için zaten epıdural sezeryan olucam Allah'ın izniyle.doktorum yınede elle muayne yapar mı?
hadi bakalm iyi olsnlar tabıkı.kayinvalidemlere geldm 2 haftadir nerdeyse burdaym esim oyle istedi ama bana karsi iyiler bi skntilari yk kardeslerinden cekindikleri icin iyi davraniyolar suan
:)) bende iyiki bıulmşm valla cahıl kalcktık yoksa :)insallah abla gercekten iyi ki varsiniz iyiki bu siteyi bulmusum yoksa kimle konusup dertlesip bi sorununu bebegmle ilgili biseyleri paylasicaktim![]()
orasi oyle valla :):)) bende iyiki bıulmşm valla cahıl kalcktık yoksa :)
hafta sonu doktora gidicem canım. sorarım mutlaka. korktum bende şimdi inş bi sıkıntı yokturya bi başlayınca durduramıyorum kendmi hele deniz kenarı olunca daha bi güzel oluyor :) ama benimde karnım çok sert oluyor taş gibi
biraz öncede kuzenile görüştüm onlar kasılma doktor seni nst2ye bağlasın aksın benimde öyle olmuştu iğne yapmıştı dedi korktum şimdi
Onu bnde duydumda canim anmm gelmiskn.yikayalim dedim oldugu kdr artik :)bende onu aldm cnm benmde bilgm yok yıkycz artk ama dalan roxy alan çok oldu duydm onu hep :)
hadi gözün aydın darısı bize inş.benim daha bir ay var işlerde çok yoğun iki yeni eleman alındı onlarıda yetiştiriyom akşam ağzım ayrılıyor yorgunluktanHer şey çıkıp duruyor inan ki :) Bugün işlerimde yoğundu. Toparlamaya çalışıyorum. Doğum iznine ayrılırken bir şey kalmasın diye ama eve gidince gözümü bile açamıyorum.
cnm zaten bizi korkutan bebeklrmzn sağlğnda bişey olması endişlnyrz çok. benmde var cnm daha ama hiç gelesm yok işe sürekli yatmk istyr cnm kafam kalkmyr sanki
Kizlar dun gittik tedaviye basladik insallah hayirlisi olur. Uzun surecek herhalde 35-36. Haftaya kadar gidecegim
Haftada bir veya iki kere. Degisik seyler yapiyorlar . Hepimizin rahmi kuyruk sokumumuza bagliymis ve benim rahim
Durusumda dengesizlik varmis o yuzden benim kasik agrilarim
Daha cok bir tarafta siddetli cunku diger taraf cekiyormus. Simdi o kaslari rahatlatiyorlar ki rahim
Duz pozisyona gecsin bebek donebilsin. Insallah ise yarar. Dua eden herkese tesekkurler.
Bu arada doktorun ofisi hamile doluydu birde benimle ayni donem vardi ikiz annesi vallahi hic karnimiz buyuk filan demiyelim ikiz hamileligi baska birsey. Yok oyle bir gobek. Simdiden bildigin 9 aylik degil 15 aylik hamile gibi gorunuyordu kadin:) daha iki ayi var doguma o gobek daha da buyuyecek yani @bushra_84 ve diger ikiz bekleyen anneler Allah kolaylik versin sizlere.
Cok gecmis olsun canimdikkat et kendine. Tr'de ishal salgini mi var a aba cok duydum
Bu aralar?
kızlar aranızda bi çogunuz yeni anne olucak hevesli merkalısınız ama çok fazla birşey almanıza gerek yok çünkü bebek bezi 1 numara alın 1 paket yeterli olur sonra bebeklerin gelişimine göre alırsınız çabuk büyüyolar elinizde kalır ayrıca çok hasas davranırsanz sorasıda zor olabilir . nasıl alıştırırsanız öle gider geçen organk kıyafet falan satıyolardı önerdiler dedim yok . sonra büyüyünce nerden bulcam . benim görümcem çocugu içme suyuyla yıkadı hep en iyi markalrı kullandı şimdi sabun alerji yapıyo her hafta hasta çocuk .
Nasıl yapılıyor ki tedavisi canım, illede normal doğum diyorlar ha, birde bizde normal doğumda yırtık olmasın diye kesik atılıyor malesef, orlarda da öyle mi acabaDoner canim sizinkiler merak etmeyin daha cok zaman var. benim
Durumum farkli. Bir kez donmeyen bebegin olunca ikincide ihtimal normale gore cok daha fazla. Siz takmayin bunlari hic kafaniza su anda pozisyondan pozisyona girerler simdi. Benimki girmiyor hicbir pozisyona hep ayni yerdebu tedavi turkiyede yaygin degil bizde yok cairopractor deniyor burada . Bizde turkcesi bile yok o yuzden ceviremedim. .
Bağışıklığı mı Zayıf canım çocuğunGünaydın kızlar.
Gene uykusuz bi gece geçirdim bu sefer küçük Kızımın ateşini düşüremedik. Babası şimdi doktora götürdü. Bende de bi kırgınlık var eklem yerlerim karın boşluklarım ağrıyo. Benim iyi olmam lazım dua etmeyi unutmayın
Ben 27. Haftaya kadar sadece kan hapı aldım kramplar başlamıştı yürümeye sıkıntı çıkaracak kadar. Doktor süt yoğurt tamamsa sebebi magnezyum dedi ilaç verdi bi de arkadaşım var telefonda danistigim jinekolog o da çok çok zorlanmiyorsan yine de kullanma dedi. Sorun yoksa almamak en iyisi yani
kızlar ya zeytin yağı falan sürün diolar vajınaya acılmanın kolay olması için bunu yapan veya duyanınız var mı ?
kızcağızla ne zaman karşılaşsam bi hastasıyla telefonda zaten.Belli bir süreden sonra doktor yasaklıyor uzun yolu bilgin olsun.
Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana
Oh maşallah evde gecenin bir yarısı doğum başlasa komşuna koşarsın
Bende senden farksız değilim. Evde de abimle eşimin kıyafetlerinden otlanıyordum. Hastanede de kimden giyinirim bilemeyceğim
İnşallah cnaım
İş yerindeyken hep klasik olsun aman o kıyafetin altına bu ayakkabılar olmaz diye diye şimdiye kadar geldik![]()
Canm dalinde olur neden olmasn bende baby me ne yaplmnbirdahaki yikamaya alrz dalan hep yikanck soncta :)Onu bnde duydumda canim anmm gelmiskn.yikayalim dedim oldugu kdr artik :)