2015 Temmuz Anneleri

Amin canim cumlemize :) Sorma gobegim catlamaya basladi bile ki bastan beri zeytin yagi surmeme ragmen :) Gobegim ucuslarda zaten :) Fotosunu atayim,bu 3 hafta onceydi bide :) Eki Görüntüle 1511760
Ay masallah göbise, cok tatli olmus.Saglikla kucagina al da catlaklari gözün görmez inan.Tasinirken dikkat et cok yorma kendini, sonucta 3 canlisin sen.Tanidiklari topla bi zahmet el atsinlar:KK45:
:))))cehalet bu işte canım ben hiç yapılmadı bilmiyordum parmak nereye kadar uzanacak ki gerçi
:KK48:,Sorma seklinden anlamistim zaten. Valla ne kadar anliyorlar bilmiyorum ama , sik sik yaptiklarina göre vardir bi bildikleri. Bu arada benim pazartesi yine kontrolüm var, zaman ne cabuk geciyo ya iki hafta olmus bile.

Kizlar dun gittik tedaviye basladik insallah hayirlisi olur. Uzun surecek herhalde 35-36. Haftaya kadar gidecegim
Haftada bir veya iki kere. Degisik seyler yapiyorlar . Hepimizin rahmi kuyruk sokumumuza bagliymis ve benim rahim
Durusumda dengesizlik varmis o yuzden benim kasik agrilarim
Daha cok bir tarafta siddetli cunku diger taraf cekiyormus. Simdi o kaslari rahatlatiyorlar ki rahim
Duz pozisyona gecsin bebek donebilsin. Insallah ise yarar. Dua eden herkese tesekkurler.

Bu arada doktorun ofisi hamile doluydu birde benimle ayni donem vardi ikiz annesi vallahi hic karnimiz buyuk filan demiyelim ikiz hamileligi baska birsey. Yok oyle bir gobek. Simdiden bildigin 9 aylik degil 15 aylik hamile gibi gorunuyordu kadin:) daha iki ayi var doguma o gobek daha da buyuyecek yani @bushra_84 ve diger ikiz bekleyen anneler Allah kolaylik versin sizlere.
Canım inşallah işe yarar allah yardımcın olsun
kızlar benim bugün kontrolüm vardı.bebeğim 40 cm.1300 gr olmuş.ve doğum pozisyonuna dönmüş.kafası aşağıdaydı çok heyecanlandım birden öyle görünce.dogum yaklaşıyo artık dedim kendime:KK17:ben 2 kilo almışım yürüyüş yapıyorum faydası olmuş sanırım.yoksa iki aydır 4 kilo alıyodum.ellerimde parmaklarımda uyuşma oluyo sabahları kalkınca doktora sordum normal dedi oluyomuş gebelikte.iğne kullandığım için normal doğumda epidural olamıyomuşum.bizden böyle haberler kızlar:KK66:
Maşallah bebişe ee artık büyüyorlar minik tatlılar
öyle yapyrlrmş cnm hemen gidince cabuk açılma olsn die onlarn kolayına gelyr senı düşünmyr ki kimse benm annem gitme hemen dio bana dk tutmak lazm cnm o an panik olmycksn sakin sakin olnca daha iyi olr bence. ben gitmycm inş.ta öyle olur.
Benim nişanım birgün önce geldi ertesi gün akşamda suyum gelince hemen doktora hastaneye gittik şimdi düşünüyorumda su gelsede gitmemek evde beklemekmi daha iyi olur
Yazik kuzuma ya:KK43: bir dahaki sefere artik:KK43:
Canım gittiler çok eylenmiş ama hafif bi ateşi var çok yorgunum anne yarın okula gitmeyim dedi beni minik kralicem ama tabikide göndericem hayîrlısı
Biz amerikan hastanesinden cikarken bir poset tek tek paketlenmis alkollu mendil vermislerdi super olmustu. Zaten bir hafataya dusmustu gobek bagi. Ben o alkillu mendillerle sildim hicbisey olmadi. Fakat banyo yaptirmayin dusene kadar dediler cunku sudan mikrop kapma ihtimali olabiliyormus.
Her doktor farklı demekki benim kızımında 1 hafta olmadan düştü sorun yaşamadık.

Kızlar selam,

Ben anne bakım çantası dedikleri şeyi baya bir araştırdım =) Bol gözlü, içinde termal cebi vs fln olanları baya öneriyorlar. Çok araştırdım öne çıkan 2-3 marka var; Skip Hop - Lassig - Okiedog... Ben büyük ihtimalle Lassig alacağım.
Bende skip hop var cok memnundum simdi de onu kullanacagim:) bebek cantasi gerekiyor cok faydali birsey normal cantayla pek pratik olmuyor. Markalari cok
Iyi bilmiyorum
Benimkini de esim getirmisti o zamanlar amerikadan ama hepsi soylediklerinin isini gorur :)

Amin canim cumlemize :) Sorma gobegim catlamaya basladi bile ki bastan beri zeytin yagi surmeme ragmen :) Gobegim ucuslarda zaten :) Fotosunu atayim,bu 3 hafta onceydi bide :) Eki Görüntüle 1511760
Ah canim benim iste benim gordugum bayaninda senin gibi kooooocamandi gobusu:) Allah kolaylik versin canim hele bir dogsunlar sen cok sansli olacaksin:) ikiz annesi olmak buyuk lutuf bir kerede aradan iki tane cikariyorsun. Bak ben ayni seyleri tekrar yasiyorum ikinci cocugumu kucagima almak icin ama raziyim herseye o ayri :) masallah canim sana bir gobek buyumus bacaklar filan cirpi:):)

Anladım cnm, inş bunda bir sorun yaşamazsın. Sağlıkla dünyaya gelir. Benim kafama takılmasının sebebi, çift rahimden dolayı, bebeğim soldakinde gelişiyor. Yani sdc sol tarafımı kullanıyor. Sağ tarafım boş. Görüntüsünden bile ayırt edilebiliyor. Sol tarafım büyüdü iyice. Hani yeri küçük gelir mi acaba? Geliyor mu ki? Birde döndüğünü falan anlayamıyorum ki ben. İlk bebek olunca ama sanırım ayaklarını sol göğsümün altına dayıyor bazen. Aman kafanı ağrıtıyorum senin de. En sağlıklı bilgiyi haftaya doktorum verir nasılsa inş. Bakalım ne diyecek. Büyüdükçe de başka konulardan korkmaya başlıyorum.
Canim sen doktoruna sor en iyisi, bende senin durumun konusunda hicbirsey bilmiyorum:( dur bakalim daha icerdeler hicbir dertleri yok bize aklimiza gelen seyler kuruntu sadece hele bir dogsunlar o zaman basliyor eglence:) simdi benim ikinci daha az panik olurum ama ilklerde dogduktan sonra cahillikten insan neler yapiyor. Hastaneden geldik eve ilk gece evdeyiz ben sandalye tepesinde uyuyakalmisim bir ciglikla uyandim esimin elinde kizim nefes almiyor birsey oldu cocuk oldu galiba diye bagiriyor. Kalp krizi gecirmedim ya o an bir daha gecirmem herhalde:) cocuk bildigin uyuyormus iste. Biz bagirisinca uyandi zaten yaygarayi basti oda. Sonra ucumuz birden aglamaya basladik:) bu daha ilk gecemiz dusun artik:)

Kızlar bebişleriniz mesaneye baskı yapıyor mu ? Benimki bazen öyle bi baskı yapıo ki olmamasına rağmen idrarımı sanki altıma kaçırıcakmışım gibi geliyor. Çok mu erken bunun için ?
Yok canim bende oyleyim. Hapsururken kacirmaya basladim ben coktan:):) zatwn tuvaletteyim surekli:)

Benim nişanım birgün önce geldi ertesi gün akşamda suyum gelince hemen doktora hastaneye gittik şimdi düşünüyorumda su gelsede gitmemek evde beklemekmi daha iyi olur

Canım gittiler çok eylenmiş ama hafif bi ateşi var çok yorgunum anne yarın okula gitmeyim dedi beni minik kralicem ama tabikide göndericem hayîrlısı

Her doktor farklı demekki benim kızımında 1 hafta olmadan düştü sorun yaşamadık.
Canm su gelince enfksyn olyr bebekte hemen doktora gidilmesi gerekyrms sanrm tam bilmyrm ama. Bende hemenn gitmk istmyrm aslnda. Bide canm sen normal dogumdu dimi

Ne dusunceli kayinvaliden varmis, aferin ona:) canim bebege bosuna bornoz alma giydiremezsin havlu almalisin hani su basi ucgen seklinde kivrik olanlardan. Birkac tane al onlardan cunku bebekler genelde hemen banyodan sonra altlari acikken cis yapiyorlar havlunun ustune. Ben en cok ikea'da satilandan memnun kaldim hatta hala onu kullaniyoruz. Sekil olarak yanlardan cok iyi sariyor cocuklari. Linki su http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-tekstili/bebek-tekstili/50264263/badet-banyo-havlusu.aspx

Canım valla iyi ki bu forumda varsın ! Sayende tecrübelerinden iyi faydalandık :) ben boş boş bornoz takımlarına bakıyordum :)) söylediğin korseden de siparişimi verdim :))
Kayınvalidem de saolsun, annem gibidir. Her şeyimi paylaşabilirim, her hafta olmasa da 2 haftada bir buluşur, yemek yer , oğlunu çekiştiririz :KK70:Hatta damat napıo diye takılır hep :KK70:Bugün de gidip beğendiğimiz oda takımını almışlar :)) tam adresi almak için aradılar, öyle haberim oldu :))

Arkadaşlar bende calisiyorum bu zamana kadar bir sıkıntım yoktu ama bu hafta yürümekte zorlaniyorum belim agriyor.yuruyus yapmaya vaktim olmadigindan yürüyüşe baslayamamistim yürüyüş yapsam düzelir mi ki..
Ben yuruyus yapiyorum cok iyi geliyor canim sende dene

Bakayım bende canım. Valla bugün baya illalah ettim. Bebeğin mobilyasını almak bile daha kolay oldu. :mad:
Canim bende aynen senin gibiydim dantelli saten gecelik giyemem. Hem tarzim degil giysem garip kacar hemde sicakta filan zor olur satendi danteldi. Ben kadikoyde bir gecelikci bulmustum cok sade modelleri vardi sabahlik gecelik takim ve gecelikleri onden dugmeli. Penye almistim hepsini cok rahat ettim. Birde besiktasta ihlamurdere caddesinde penti magazasinin ilerisinde bir gecelikci vardi oradan bulmustum sade penye bir model.

Oh gidebilmis neyseki prenses . Hevesi kursaginda kalmamis:)

Canım valla iyi ki bu forumda varsın ! Sayende tecrübelerinden iyi faydalandık :) ben boş boş bornoz takımlarına bakıyordum :)) söylediğin korseden de siparişimi verdim :))
Kayınvalidem de saolsun, annem gibidir. Her şeyimi paylaşabilirim, her hafta olmasa da 2 haftada bir buluşur, yemek yer , oğlunu çekiştiririz :KK70:Hatta damat napıo diye takılır hep :KK70:Bugün de gidip beğendiğimiz oda takımını almışlar :)) tam adresi almak için aradılar, öyle haberim oldu :))
Canim yardimim oluyorsa ne mutlu bana:) kayinvalidende her eve lazim. Zatende oyle olmasi gerekir. Ben kayinvalideyi evlendigimden beri 5 kere filan gordum zaten:) onceden kitalar arasi uzaklik vardi simdide ayni kitadayiz ama ucakla 5 saat uzaktalar. Birde yabancilarda kayinvalide hicbirseye karismaz. Bebek dogunca gelmez zaten hemen 3 aylik filan olunca gelir. Onlarda adet bebek dogunca rahatsiz etmek istemezler bir taraftan da iyi. Zaten 75 yasinda gelseler bana bir faydasi olmaz daha cok telase olur. Ben memnunum hayatimdan gerci az ve oz gorusuyoruz:)

Ben de geçen gün hapsururken kaçırdım biraz canım evde olduğuma şükrettim :KK70:
Kizimin sinifinda yeni dogum yapan anneyle konustum gecenlerde son iki hafta hasta kulodu ile gezmis. Habire altina yapiyormus:) ben kizimda olmadim oyle altima filan komole kacirmadim hic ama her hamilelik farkli bakalim hasta kuloduna gececekmiyim bu sefer:):)

Gecmis olsun canim. Noldu? Birsey mi oldu?

Canım p.tesi geceyi acilde geçirince bugün kendi doktoruma gittim. Bebek iyiymiş ama sanırım rahim ağzı kısalmış. Net birşey demedi vana ama vajinal baktı 2 hafta sonra tekrar fel dedi. Bende sormadım ne sorun var Diye. Oda bana birşey yasaklamadı açıkçası. Ayın 13ünde öğrencem bakalım

Kızlar biraz daha cevap istiyrm , boğulma yastığı , emzirme önlüğü, yastığı , aldınız mı? Ben bunları bşrde Malt içeceği baymall, ve ebebekten söyleyeceğimde,

Canım p.tesi geceyi acilde geçirince bugün kendi doktoruma gittim. Bebek iyiymiş ama sanırım rahim ağzı kısalmış. Net birşey demedi vana ama vajinal baktı 2 hafta sonra tekrar fel dedi. Bende sormadım ne sorun var Diye. Oda bana birşey yasaklamadı açıkçası. Ayın 13ünde öğrencem bakalım
Gecmis olsun canim. Dur bakalim belki kisalma filan yoktur olsa istirahat filan verirdi herhalde degil mi? Iyi haberlerle gelirsin umarim canim. Bu arada dikkat et sen kendine:)

Back
X