2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar:KK66: iyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü

Çok güzel canım hastanede yürüyüş için. benim namaz elbisemde buna benziyor. evde askılı şortla geziyorum, sonra bunu bağla kıl namazı ohhh mis :KK53::KK53:
ama normalde kapalı olmadığım için açık geceliklerden aldım :oops:
Begenmene sevindim:) diğer annelerde mantıklı buldu sipariş verim bari. Bende içine normal bi gecelik alırım şöyle serin ferah tutacak bişey..

İş yerinden direk kontrole gittiğimizden annem hiç gelemiyor o yüzden çok kızıyor bana
Fakat eşim her görüşümüzde resmen ekrana yapışıyor
bende ilkkez annemle gittm cnm ama çok heycnlandı annem :) bu sefer eşim kesın gelr çok özlmş:) öyle olyrlr evet babalar görünce heycnlanyrlr bizde her hdk heycnlyz :)

Hic magnezyum kullanmadm canm belki kullanma zamanm geldi cnku kramp tarzi seyler oluyo hareket ederken bide aciyo sanki dovmusler gibi bacaklarm da var bu bide bebek asagiya baski yapinca yurumekte zorlaniyorum

valla bennimkilerin hep gözü yüksekte demekkii kaburgamdan besleniyolar kızımda hep yükarda idi ama u kadar agrı yapmıyodu . çıkmamak için çok direndi o kesin ama dediğim gibi yoga nın çok faydası var evde yapmay dene gene de süt tüketimini çogalt

Canım benim kayınvalide hiç sormuyor bebek nasıl diye?
Ne arar ne sorar biliyorsunuz ilk 6 ay devamlı kanama geçirdim ama onlar kum döktüğümü, grip olduğumu falan bilmesine rağmen aramadılar. Hoş artık bende takmıyorum
aynen öyle sormaları da çok yok canım. bir sorun olsa zaten abartılacak bir şey değilmiş gibi anlatılıyor.

bizim zamanımızda bunlar böyleydi, test yoktu diyor. yıllar öncesiyle bu sene bir mi sanki.

cnm eşimi ben aniden uyandrdm yani daha doğrusu resmen çırpnyrdm ki nefes alym die gerçktn kötü durum yaşamayz inş. birdaha.cnm ismin watermelon mu? yoksa niktn dolayı mı öyle yazdn
Yok kız adım degil.Allah seni watermelon kavun demek ıngılızcede:) hahah çok guldurdun beni.benımde normal bir ismim var:)kavun çok sevdiğim için nıkım öyle:)

Bebek arabası ısteyelımde kv lerden bayılsınlar:)ne Buyük suprız ama mevlutte gelen hedıyede bile tek badi alan olmuyor.

ben onu yaptım canım şöle özetliyim kızımda şehir merkezinde uzak oturuyoduk evde daha pc almamıştık dergilerden bebek arabası begendim kv de o zaman durumumuz iyi değil diye yazlığı sattığında bzim kredi falan ödickti bide bebek arabasını onlar alıcaktı heralde 7 sene önce 1200 tl ye bi bebek arabası begendim . sonra demeişki evine gittik kurur kuru çay verdi onuda boğazımıza dizdi :KK70::KK70:

Aynen cnm bızımkıde öyle dogunca sevelım diye düşünüyorlar ama ellerini cebine atmıyorlar.gecen yazdım kv eşimin yanında dedıkı 50 TL vereyımde bebeğe bırsey alın.esım dedıkı anne 50 TL ile sen bebeğe bırsey al alabılırsen dedi.eşimle kudurduk.

en azından eşinde farkında canım, bazıları toz kondurmaz annesine.

bende ilkkez annemle gittm cnm ama çok heycnlandı annem :) bu sefer eşim kesın gelr çok özlmş:) öyle olyrlr evet babalar görünce heycnlanyrlr bizde her hdk heycnlyz :)
Aynen öyle sanırım kız anneleri daha çok ilgili bebeklerle
aynen öyle sormaları da çok yok canım. bir sorun olsa zaten abartılacak bir şey değilmiş gibi anlatılıyor.

bizim zamanımızda bunlar böyleydi, test yoktu diyor. yıllar öncesiyle bu sene bir mi sanki.
Canım senin sormaları az benim hiç yok. Bir abi her gördüğünde konuştuğumuzda soruyor. İşten çık dinlen yorulma diye kızıyor. Fakat kayınpeder kayınvalideden tık yok. Eskiden kayınpeder sorardı.

KAyınvalide hep kustuğum için laf sokuyordu bana bebeğe bakamazsın. Hiç çevrede böyle kusan görmedim falan filan diye sonra kendi hastanelik olunca daha da laf etmedi.

Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş resmen. Bu insanlar nasıl insanlar ben anlamakta güçlük çekiyorum. Hamile birine ekstra hassasiyet göstermeleri gerekir. Neyse ki kötü bişey olmamış. Bol bol dinlenmeye çalış artık.

ben onu yaptım canım şöle özetliyim kızımda şehir merkezinde uzak oturuyoduk evde daha pc almamıştık dergilerden bebek arabası begendim kv de o zaman durumumuz iyi değil diye yazlığı sattığında bzim kredi falan ödickti bide bebek arabasını onlar alıcaktı heralde 7 sene önce 1200 tl ye bi bebek arabası begendim . sonra demeişki evine gittik kurur kuru çay verdi onuda boğazımıza dizdi :KK70::KK70:
Heheh iyi yapmışsın.aldılar mı bari:)

Aynen cnm.gecen gördüm kocaman patik örüyor kendine:) dedim bebeğe orsene.senin annen oruyordur onlar yeter demesin mı :) valla ondan hayır beklemiyorum.annem örüyor sagolsun,ama bizde eşimle tuafıyeden falan alıyoruz örgü çünkü bende sıfır beceri var.hep hayatım okumakla işle geçmişti ogrenemedım zamanında.
boşver canım onlar işlerine geldiği gibi davranıyorlar kayınvalidemin bu sefer gelmesinde herşeyi çok daha iyi anladım hani diyorlarya sende bizim bi kızımızsın felan hayır bu doğru değil şunu anladımki herkesin kuzusu kendine kıymetli bizlere işlerine geldiği gibi davranıyorlar.. hiç bir kimseden bişey beklememek en doğrusu zaten bu saatten sonra gelmelerinide istemiyorum allaha havale ediyorum herkesi özelliklede kayınvalideyi sende boşver hiç takma bile allah her konuda yardım eder kalbimi allaha teslim ettim sende öyle yap herkes öyle yapsın
teşekkürler canım

Çok geçmiş olsun canım kendi doktorlarımızdan allah razı olsun valla insanın içini rahatlatıyor. Devlettekiler neden böyle yapıyprlar anlamıyorum . İmkanı olmayıp onlara gidenler ne yapsın eli kolu mahkum onların dediklerini yapıyorlar . Az biraz daha ilgili biligili olun ya insan sağlığı sonuçda . Senin kuzuyada maşallah az kalmış 2 kiloya biraz kendini toparladın mı rahat rahat o da kilo almaya başlar

canım benim suyum gelmeden birgün önce nişanım gelmişti zaten bekliyorduk doktor yatış yapmıcam çok sıkılırsın burada dedi eve gönderdi ertesi gün akşam 5 gibi felandı birden suyum geldi ama sancım yoktu benim bi dalgalanma vardı ama sancı yoktu 6 gibi hastanedeydim 9-10 gibi suni sancı bastılar sonra yavaş yavaş sancılarım başladı doğuma 1 saat felan kala şiddetlendi açılma 10 cm olunca doğumhaneye gittik sabah karşı 3.20 geçede kızım dünyaya geldi.. ama bu sancılar sürekli olmuyor ara ara bi bastırıyor sonra bıraz dinlenme molası oluyor böyle böyle derken sıklaşıyor zaten allah cemi cümlesine kolay doğum nasip etsin içleri sırada bizlere amin.. bunları gözünüzde fazla büyütmeyin kızlar unutmayınki düşündükce doğumu bile geciktire biliriz allah yardım ediyor allaha bırakın hakkımızda en hayırlı ve doğru olanı o bilir
canm evet nişan gelınce hemen açılma başlamayablyrmş zaten o yuzden bende hemen gitme taraftarı değilm bak su gelıncede hemen sancı ile acılma başlatmamşlr acaba suda gelse biraz beklesek (evde rahat olr çünkü) sorun olur mu ki. amin canm rabbim hepmzn yar ve yardmcısı olsn. tabiki akışına bırkmk en normalı ki beni annem evde doğrmş gayette kolay oldu dio bu kadınların yaşayacağı normal bişey sonçta ki ona göre yaratlmşz rabbım çeklmyck acı vermz ben kendımı böyle cesaretlndryrm ve yapcgma inanyrm.

geçmiş olsun canım bende tetnoz aşısından sonra atş olmuştu minoset içtim ben aşıda geçer sandım ama geçmedi 2 gün sürdü öle işede gelmiştim de sonra kv gittim oda pek bakmadı en son kalktım kendime güüzel bir tavuksuyu çorbası yaptımda düzeldimm bogazların tahriş olmuş dedi doktor.

boşver canım onlar işlerine geldiği gibi davranıyorlar kayınvalidemin bu sefer gelmesinde herşeyi çok daha iyi anladım hani diyorlarya sende bizim bi kızımızsın felan hayır bu doğru değil şunu anladımki herkesin kuzusu kendine kıymetli bizlere işlerine geldiği gibi davranıyorlar.. hiç bir kimseden bişey beklememek en doğrusu zaten bu saatten sonra gelmelerinide istemiyorum allaha havale ediyorum herkesi özelliklede kayınvalideyi sende boşver hiç takma bile allah her konuda yardım eder kalbimi allaha teslim ettim sende öyle yap herkes öyle yapsın

teşekkürler canım
Aslında kvlerde kadın ve anne.benim iş yapmam yasak daha önce kanama gecırmıstım.aynı binada oturuyoruz ben ve esım rica ettik bana yardım etmesi için.yorulurum yapamam dedi.ben ona boyun borcu değilim.Allah'ın izniyle benim 89 gun sonra bitecek ihtiyacım kalmıcak.ama o yaslancak birde aynı bınadayız.

Heheh iyi yapmışsın.aldılar mı bari:)

valla biz aldık bebek arabasını da sonra eşim kredi kartnı ödetti annesine :KK48:
bende bide görümce var eltim olsa bu kadar kıskanmaz heralde benim şimi erkek olcak diye hergün soruyo değişmed dimi diye yok dedim değişmedi kız olsa belkide erkek daha değişmez abla dedim .. eşim ailenin tek erkek evladı onun oğlu kıymetli olur diye benim doğurmamı da pek sevinmiyoo hatta 2,5 yaşında çocugu var onada baaak pabucun dama atılcak diyoo .. ben çalışıyorum işe dönmek zorundayım . o çalışmıyo kayınvalidem bakmasın die bu ara kadına dioki say bakıyım kaç gün baktın benm çocuguma

Back
X