2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar burada da felaket yağmur yağıyor

Gamze gecelik güzelmiş fiyatıda uygunmuş
Cansu senin geceliğide beğendim bende ikinci bir takım olarak alabilirim sen kaç beden giyiyorsun hangi beden aldın

Bu arada benim kızım gece kuşu olucak galiba aynı annesi gibi :) sabah öğln çok fazla hareket yok gece çok harektleniyor acaba gerçekten öyle oluyor mu anne karnındaki gibi mi dışarıya adapte oluyor mu
sağol cnm sadece hastanede giyerm evde giymem o yuzden ğahalı bısey almayı düşünmyrdm :)

2 kilo almışın canım sende nasıl motive buu yaa:KK17::KK17::KK17:
ne motivesi canım 3 buçuk aylık olana kadar bişey yiyemedimki yediğim zamanda zaten çıkıyordu lavaboyla arkadaş olmuştuk artık su bile içemedim tek içtiğim ley madensuyu oldu 3 buçuk ayın sonunda yavaş yavaş yemeğe başladım sonrada işte kilo alımı başladı şimdide dikkat etmem gerekiyor doktor gecen hafta şeker yüklemesi yapıldı çıkmadı ama genede şekere meğil var yediklerine dikkat et dedi ama b haftasonu çok abarttım hafta başı gene çok dikkat etmem gerekecek.. doktor protein tüket dedi karbonhidratlı gıdalardan uzak dur dedi

Bendeo gecelikleri daha sonra ne yapıcam bilmiyorum ben öyle gecelik süslü pijamalarla rahat edemiyorum geniş t shirt şhort yada geniş pijama altı :) benim için okeydir
aynen cnm bendede öyle ki hava cok sıcak olck bunalr daralırım gelemem öyle şeylere hastanede mecbur die aldm eve gecym hiç birini giymem kesın :)

Anam yandık o zaman gerçi benim için sorun değil gece 3 lere 4 lere kadar oturuyorum ama babamız yandı 12 de uyur çünkü :) hem normal uyku düzeni olur inşallah. Bizimkide temmuzun başında doğucak allah kısmet ederse babasıyla son 10 gün sahur yaparlar :)
ben çok erken yatıyorum kendimi tutamıyorum sabahda erken uyanıyrum ya ondan sanırım.. çocukların sahurda yanımızda olmaları çok gğzel oluyor kızım arada kalkar gelirdi sofra neşeleniyor yahu inşallah o zamanlarada ereriz..
13 mayıs canm neden sordn
aklıma geldi birden bendimde 16 sıydı senden üç gün sonra insan görmek için sabırsızlanıyor yahuu

Selam kizlar herkes burda yagmur var demis dun erzurumdan eve donerken kar yagiyordu bi ara :) suan sakin hava gunesli annesi ayaklanirsa oglum kahvaltisini yapacak da o ana nerdeeeeee :)

ben çok erken yatıyorum kendimi tutamıyorum sabahda erken uyanıyrum ya ondan sanırım.. çocukların sahurda yanımızda olmaları çok gğzel oluyor kızım arada kalkar gelirdi sofra neşeleniyor yahu inşallah o zamanlarada ereriz..
aklıma geldi birden bendimde 16 sıydı senden üç gün sonra insan görmek için sabırsızlanıyor yahuu
hemde nasıl canmm çok özlyrm :) su sıksık gitme günlermz gelsede daha sık görsek :))

Selam kizlar herkes burda yagmur var demis dun erzurumdan eve donerken kar yagiyordu bi ara :) suan sakin hava gunesli annesi ayaklanirsa oglum kahvaltisini yapacak da o ana nerdeeeeee :)
aslm cnm kar mı :) yok onu yüreğim kaldrmz sakın burda yağmasn :)) kalk kalk annesi paşan acıkmştr seni kemirmeden yemek ver :))

Günaydın kızlar burada da felaket yağmur yağıyor

Gamze gecelik güzelmiş fiyatıda uygunmuş
Cansu senin geceliğide beğendim bende ikinci bir takım olarak alabilirim sen kaç beden giyiyorsun hangi beden aldın

Bu arada benim kızım gece kuşu olucak galiba aynı annesi gibi :) sabah öğln çok fazla hareket yok gece çok harektleniyor acaba gerçekten öyle oluyor mu anne karnındaki gibi mi dışarıya adapte oluyor mu

Aynen canım ya. Bu sabah eşime defim aynı şeyi. Gece bi ordan poposu çıkıyor burdan diz mi dirsek mi artık neresiyse :) uykudan uyandım artık 3 te. Sakinleştirmeye çalıştım ama yok :)

Ben 34 bedenim normalde canım. Bu m bedenden başlıyor. Bana baya boldu. Benim ablamla babam makina kullanıyor. 1 beden daralttılar hala azıcık büyük oda 9. Ayda olur. Zaten arkadan kurdelası var. Daralıyor canım

aynen cnm bendede öyle ki hava cok sıcak olck bunalr daralırım gelemem öyle şeylere hastanede mecbur die aldm eve gecym hiç birini giymem kesın :)

Aynen eşimde zaten diyo sen bunları alıyorsun ama sonra ne yapıcaksın adamda çözdü artık beni boşa masraf ama işte foto çekilecek diye mecbur giyilecek .

Bnde emzirme sütyeni aldım 3 hafta önce ama öylece duruyor değiştiricem benimde göğüsler çok büyük değil arkadan sıkıyor aldığım o kdar kötü oldu ki anlatamam birde şimdiden göğüs ucunu belli ediyor .benimde güzel birşey bulmam lazım

Afiyet olsun hanımlar
sağol canım gel buyur beraber olsun :)
maşallah zaten erzurumun karı bitmez.. kalk annesi acıkmıştır fındık faresi :)
hemde nasıl canmm çok özlyrm :) su sıksık gitme günlermz gelsede daha sık görsek :))
evet güzel olur 33 haftadamı ik haftada bir gidiliyordu tam hatırlamıyorum ama öyle olması gerekiyordu sanırım nst ye bağlıyorlardı sonrada herhafta..

Ayy hayali bile çok güzel :)

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)

Aynen eşimde zaten diyo sen bunları alıyorsun ama sonra ne yapıcaksın adamda çözdü artık beni boşa masraf ama işte foto çekilecek diye mecbur giyilecek .

Bnde emzirme sütyeni aldım 3 hafta önce ama öylece duruyor değiştiricem benimde göğüsler çok büyük değil arkadan sıkıyor aldığım o kdar kötü oldu ki anlatamam birde şimdiden göğüs ucunu belli ediyor .benimde güzel birşey bulmam lazım
benm eşimde öyle bari insflı davrandn busefr dedi :)) canm sorma bu sütyen benm büyük sornm oldu çözmem lazm bir şeklde önden açmalı desteklı aldm tamm dedm buseferde arkdn çok sıkyr nasl bişey bulsm diorm düşnyrm baklm

Back
X