2015 Temmuz Anneleri

Selam kizlar herkes burda yagmur var demis dun erzurumdan eve donerken kar yagiyordu bi ara :) suan sakin hava gunesli annesi ayaklanirsa oglum kahvaltisini yapacak da o ana nerdeeeeee :)

Biz kahvaltmızı yaptık bulaşığımızı yıkadık. Uzanıyoruz kızımla. Sen bebişe çok ince bişeyler alma en iyisi mayısta kar aman Allahım :)

Aynen eşimde zaten diyo sen bunları alıyorsun ama sonra ne yapıcaksın adamda çözdü artık beni boşa masraf ama işte foto çekilecek diye mecbur giyilecek .

Bnde emzirme sütyeni aldım 3 hafta önce ama öylece duruyor değiştiricem benimde göğüsler çok büyük değil arkadan sıkıyor aldığım o kdar kötü oldu ki anlatamam birde şimdiden göğüs ucunu belli ediyor .benimde güzel birşey bulmam lazım

http://www.1v1y.com/urun/miss-claire-1431-onden-acilan-sutyen-siyah-233563 canm bunu buldm bak cup seceneklerı var bide arkdn ek alablrz olması için ama bu site nasldr guvenlr mı bılmyrm

Ayy hayali bile çok güzel :)
bencede çok güzel hatta ben baya bişeyler anlatıyorum evde kızımla eşim bana çok gülüyorlar bakın şimdi ramazan tabiki eşimle kızım akşam pide almaya gidiyorlar benimde sancım tutuyor ama onlar birtürlü gelemiyorlar çünki fırında pide kuyruğundalar felan filan çok komik geliyor daha neler neler hayal ediyorum
Kızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)
rabbim yardımcısı olsun canım inşallah sağ salim bebeğne kavuşur allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.. sanada hayrılı yolculuklar olsun kendine stress yapma raporunu al bin uçağa allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut..

sağol canım gel buyur beraber olsun :)

maşallah zaten erzurumun karı bitmez.. kalk annesi acıkmıştır fındık faresi :)

evet güzel olur 33 haftadamı ik haftada bir gidiliyordu tam hatırlamıyorum ama öyle olması gerekiyordu sanırım nst ye bağlıyorlardı sonrada herhafta..
hmm ozmn birdahakı sefere cagrck demektr :)

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)
iyi pazarlr canm allah yardmcısı olsn inş. sen korkma cnm telaş yapma kendıne

Aayy hayırlı doğumlar olsun canım. Bencede al raporunu hem doktorda görmüş olur. Hiç panik yapma. Hayırlı yolculuklar

sağol canım gel buyur beraber olsun :)

maşallah zaten erzurumun karı bitmez.. kalk annesi acıkmıştır fındık faresi :)

evet güzel olur 33 haftadamı ik haftada bir gidiliyordu tam hatırlamıyorum ama öyle olması gerekiyordu sanırım nst ye bağlıyorlardı sonrada herhafta..

32den sonra 2 haftada bir. 9. Aydan sonra doğuma kadar her hafta

inş acıklk yoktr canm

Amin canım inşallah

Onden açılmalı sütyenlerden rahat edemeyenler var ben diyeyim de
İki göğüs de boşta kaldığı için sanırım.
Ben gene de ondan da almayi düşünüyorum normalde de kullanırım

Onden açılmalı sütyenlerden rahat edemeyenler var ben diyeyim de
İki göğüs de boşta kaldığı için sanırım.
Ben gene de ondan da almayi düşünüyorum normalde de kullanırım
cnm aldm ama olmadı zaten cok sıktı beni bana destklı olması sart kullanamyrm başka türlü çünkü artk bir seklde bulmaya çalşcm olmzsa destek yaptrırım bunlara alıpta

Merhaba kızlar, dolabımızı aldık nihayet. İkeanın hensvik'i online satışta stoklarda yoktu biz de tekzen'den bunu aldık. İdarelik. Daha sonra oda alırım asıl kalıcı olduğumuz evimize.
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 92
[QUOTE="do_major, posacil 0787634 kizlar gobegim felaket kasiniyo :KK43: agliycam artık o derece yani. Durmak bilmiyor ne yapsam gecmiyo :KK43:[/QUOTE]
Arada benimde oluyor acio resmen.bebe yagi suruyorum iyi gelio.dene istersen.

QUOTE="azuloscurocasinegro, post: 40787656, member: 125242"]Merhaba kızlar, dolabımızı aldık nihayet. İkeanın hensvik'i online satışta stoklarda yoktu biz de tekzen'den bunu aldık. İdarelik. Daha sonra oda alırım asıl kalıcı olduğumuz evimize. Eki Görüntüle 1515443 [/QUOTE]
Cok güzelmiş güle güle kullanin

ne motivesi canım 3 buçuk aylık olana kadar bişey yiyemedimki yediğim zamanda zaten çıkıyordu lavaboyla arkadaş olmuştuk artık su bile içemedim tek içtiğim ley madensuyu oldu 3 buçuk ayın sonunda yavaş yavaş yemeğe başladım sonrada işte kilo alımı başladı şimdide dikkat etmem gerekiyor doktor gecen hafta şeker yüklemesi yapıldı çıkmadı ama genede şekere meğil var yediklerine dikkat et dedi ama b haftasonu çok abarttım hafta başı gene çok dikkat etmem gerekecek.. doktor protein tüket dedi karbonhidratlı gıdalardan uzak dur dedi

ben kızımda öyleydim valla hiç bulantı kusm olmadı oyuzen hep aldım kilooo

Back
X