2015 Temmuz Anneleri

bende bakıyodum şimdi ikeadan aldım aslında güliver modelini..ama yatak başı da istiyorum kızımda çok rahat etmiştim ama şimdi bende değil :KK43: bulursak haber verelim birbirimize..kızlar sizinde uygun bildiğiniz yer varsa haber verin
kızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim

Eklentiler

• $hasir_besik-1210.webp
    $hasir_besik-1210.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 106
kızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim
Cok tatlyms cnm nekadr bu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-anne-bebek-mobilya-bambu-bebek-besikleri-173458371/detay

ben en uygun bunu buldum kızlar çok araştırdım ilk bebek ise alın derim bambu lanı ama kısa süre için ben sepete karar verdim . çünkü evde yer yok artık . ayaksızı var bende marangozda sallanan ayak yaptırcam .
Canm cok hosms aslnda ama esmle bambu olanlarna bakmstk pek saglam gelmemstimona ikna edemyrm ama ben begenyrm aslnda hunlari guzeller

Canm cok hosms aslnda ama esmle bambu olanlarna bakmstk pek saglam gelmemstimona ikna edemyrm ama ben begenyrm aslnda hunlari guzeller

canım benim kızımda amcam getirmişti 8 aya kadar kullandım bırak sıkıntı yaşamayı rahat ettim ama annem saolsun komşuya vermiş geri gelmedi o yüzden bu sefer para vermek istemedim bu sepete karar verdim kızımdan kalma eşyaları tadilat edip erkege uydurdugum için :) avantajlıyım bide bebegi çok yanımda yatrma taraftaı değilim. hemen ayırıyom odasını

Ne sursem faydasiz, bebe yagi alerji yapti zaten. Kakao yagi, vazelin, sebamedin catlak kremi, normal nemlendirici hic biri fayda etmiyo :KK43:

ben bunu almıştım ama hiç kullanmadım diyebilirim duş alırken sabun kullanmamaya dikkat et buda baya iyi çok nemlendiriyo benim kızımda çatlak olmamıştı şimdilik yok faydası varmı bilmem ama duş aldıgımda baya etkili oldugunu farkediyom çünkü süreren yrahat sürülüyo ama sonra vicudda baya koyu kıvamlı oluyo ne demekse anlatamadım işte

Eklentiler

• krm.webp
    krm.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 112
Buda bizim beşiğiniz kızlar. Üzerine bunun gibi örtü dikilecek var olan değişecek

Eklentiler

• 20150503_143421.webp
    20150503_143421.webp
    17 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_2015-03-25-17-29-31.webp
    Screenshot_2015-03-25-17-29-31.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 118
Bana niye okadar yüksek fiyat dedi adam

Biz kahvaltmızı yaptık bulaşığımızı yıkadık. Uzanıyoruz kızımla. Sen bebişe çok ince bişeyler alma en iyisi mayısta kar aman Allahım :)
Ben hep uzun kollu aldim annem kisa almis bi kac tane :) Allahtan evim sicak oluyor ama temmuz agustosta hic pencere acip uyumuyoruz biz cok usuyoruz oglum geliyo ufo yakarim ben bu gidisle :)

Kızlar bambu beşikler konuşulmuş fikir olsun diye söylüyorum su yere yakin olan modelden annem kardesim icin almisti çok memnun simdi kardeşim 16 yasında 5 çocuk büyüdü bende istedim yok dedi bana hatıra diye sakliyomus:p torununa verecekmis:KK53:bana sen kendine al dedi:KK57:simdi bende almayi dusunuyom yuksek olan fazla kullanilmaz gibi geldi ama yere yakin olanlarda burda 3 yasina kadar kullananlar var kalite farki var mi bilmem ama burdakiler saglam 150- 300 arasi fiyat verdiler

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim, hayirlisiyla gelsin bebis,sonra da darisi sana insallah:KK19:
Sen de cok korkma ucak cok zevkli bence, bebisinle gider gelirsiniz.Bize de yigeninden güzel haberler getir insallah:KK19:

Ben hep uzun kollu aldim annem kisa almis bi kac tane :) Allahtan evim sicak oluyor ama temmuz agustosta hic pencere acip uyumuyoruz biz cok usuyoruz oglum geliyo ufo yakarim ben bu gidisle :)

Aslında bizim içşn güzel bir şey ağustosta serin serin uyumak :) ama bebiş üşür kıyamam

Back
X