2015 Temmuz Anneleri

Kizlar benim bebis bugün döndü yine galiba. Basi hala asagida ama gövdesi daha önce soldaydi,simdi sagda.ayaklar sag kaburgama vuruyordu önceden, sabahtan beri sol kaburgami tekmeleyip ittirip duruyor.Bazen acitiyo bi de keci, öyle bi baski yapiyo ki asagiya dersin sanki dogacak.
Cuma gecesi sancilandim bi de, nerdeyse hastaneye gidiyordum dogum basladi diye.Sonra dinlenip bekliyim dedim de uzaninca azaldigini fark ettim.Belime bi sanci giriyo, karnin asagisi da ayni öyle. Dolanip durdum evin icinde, Allahtan dinlenince gecti. O gün cok yorulmustum 5 saat ayakta manti ve eriste yaptik kayinvalidemle.Ondan kaynaklandigini düsündüm sonra...
Ben bi an önce cantami hazirlayip bebisimin elbiselerini yikiyim en iyisio_O

Eklentiler

• $hasir_besik-1210.webp
    $hasir_besik-1210.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar benim bebis bugün döndü yine galiba. Basi hala asagida ama gövdesi daha önce soldaydi,simdi sagda.ayaklar sag kaburgama vuruyordu önceden, sabahtan beri sol kaburgami tekmeleyip ittirip duruyor.Bazen acitiyo bi de keci, öyle bi baski yapiyo ki asagiya dersin sanki dogacak.
Cuma gecesi sancilandim bi de, nerdeyse hastaneye gidiyordum dogum basladi diye.Sonra dinlenip bekliyim dedim de uzaninca azaldigini fark ettim.Belime bi sanci giriyo, karnin asagisi da ayni öyle. Dolanip durdum evin icinde, Allahtan dinlenince gecti. O gün cok yorulmustum 5 saat ayakta manti ve eriste yaptik kayinvalidemle.Ondan kaynaklandigini düsündüm sonra...

Dikkat et yorma kendini. Bak başıda dönmüş kuzunun vaktinde gelsin. bu arada ellerinize sağlık. Mantılar buzluğa heralde. Ohh doğum sonrası için hazırlık

deme ya nerdeyse aynı gün doğum yaçaz ben daha evdeki işleri toparlayamadım hala tadilat yapıyoruz evde hergüz eşme kızıyorum hadi hadi diye şiimdi de boya yapalım diyoo günlerde akıp geçiyo valla mayısa da şaka maka girdik.

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim, hayirlisiyla gelsin bebis,sonra da darisi sana insallah:KK19:
Sen de cok korkma ucak cok zevkli bence, bebisinle gider gelirsiniz.Bize de yigeninden güzel haberler getir insallah:KK19:
Sağol canım benim inşallah yeğenimi sağlıkla koklayayım da sizlere ayrıntıları bildiririm :) ilk defa hamile olarak bineceğim için ondan heyecan yaptım.. ;)

Kizlar bebisler dondu donmedi falan diyonuz tamm da ben hep solumda hissediyorum hareketlerini bende bi problem mi var acaba

En iyisi soğuk su tutmak rahatlatıyor kaşıntıyı

Soguk suda tuttum ki ama yok fayda etmedi. Bu saat oldu hala kasiniyor

ben bunu almıştım ama hiç kullanmadım diyebilirim duş alırken sabun kullanmamaya dikkat et buda baya iyi çok nemlendiriyo benim kızımda çatlak olmamıştı şimdilik yok faydası varmı bilmem ama duş aldıgımda baya etkili oldugunu farkediyom çünkü süreren yrahat sürülüyo ama sonra vicudda baya koyu kıvamlı oluyo ne demekse anlatamadım işte

Dustan sonra oldu ne olduysa zaten :(

Benim ki her yerde :) yaramaz olcak galiba.Bide bugün arada pıt pıt kalp gibi atış var sanırım hıçkırıyor :))
Bu bebelerin acelesi nedir bilmem yahu dur işte yediğin önünde yemediğin önünde :)))

Kizlar gobegim felaket kasiniyo :KK43: agliycam artık o derece yani. Durmak bilmiyor ne yapsam gecmiyo :KK43:
Canım sen yarın Cildiyee git alerji yapmış olabilir geçmiş olsun
Merhaba kızlar, dolabımızı aldık nihayet. İkeanın hensvik'i online satışta stoklarda yoktu biz de tekzen'den bunu aldık. İdarelik. Daha sonra oda alırım asıl kalıcı olduğumuz evimize. Eki Görüntüle 1515443
Çok güzel canım güle gule kullanın
kızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim
Cok guzel ve kullanışlı gule gule kullanin
Buda bizim beşiğiniz kızlar. Üzerine bunun gibi örtü dikilecek var olan değişecek
Cok guzel olmus boyle gule gule kulla
canım rabbim senin yar ve yardımcın olsun inşallah erken gelmez bebğin ne kadar geç gelirse bebeğin ve senin içn iyi.. baya ayakta kalmışsın oda tetiklemiştir artık iki ayımız kadlı dahada dikkatlı olmalıyız kendini zorlama bol bol dinlenmeye çalış
Kızlar merhaba.
merhaba canım

Slm kizlar bizim bebis hep gece 1den snra kalkiyor diyorlari uyku duzeni anne karninda belli olurmus oleyse ben yandim saat birde basliyor sabah dorte kadar fildir fildir donuyor orda :(

Slm kizlar bizim bebis hep gece 1den snra kalkiyor diyorlari uyku duzeni anne karninda belli olurmus oleyse ben yandim saat birde basliyor sabah dorte kadar fildir fildir donuyor orda :KK43:

Benimkide öyle canım. Artık kuvvetlendi zilli uyandırıyor beni. Dün o kadar kıpırdadıki bağırsaklarıma ağrı girdi sıkıştı resmen. 3 te kalktım yürüdüm. Göbeğim yamuk yumuk bi ora şişiyor bi bura :) ama biz 3 kardeşiz en az kıpırdayan benmişim doğuncada en yaramaz benmişim

Back
X