Masallah pasana, artik zaman giderek azaliyor, heyecanlar artiyor degil mi???Icimizde giderek büyüyen minnaklarimiz disari cikmak icin gün sayiyorlar.Heyecan basliyo artik:)...
Masallah tüm hazirliklar yapilmis ne güzel.Pasa da kocaman olmus, sünneti duyunca tirsmasin bebis

...
Ben son zamana kadar araba kullanicam sanirim, bi saglik sorunu yoksa kullanilabilir diye düsünüyorum, tansiyon filan aniden düsmüyorsa....Baskasi kullanirken daha tedirgin oluyorum ben

.
Cok güzel esyalariniz, iyi günlerde kullanin insallah....
Cok gecmis olsun, ilaclar cabucak sifa versin insallah.Baska bi sorun olmamasina cok sevindim, endiselenmistim gercekten.Ilaclarini düzenli kullan da cabucak gecsin insallah...
Hadi hayirli olsun yeni odaniz, ailenin yeni üyesinin varligi daha bi iyi belli oluyordur demi???
ben de okumustum o yaziyi da hangi psikolojiyle yazdi akil erdiremedim .Nasil dogarsa dogsun öncelik bebgin saglikla gelmesi olmali bence. Icimizden hangimiz sarkmayi , genislemeyi, yirtiklari veya ameliyat izini bebegimizin sagligindan öte tutabiliriz ki.Ben okurken hanimefendinin baska sorunlari oldugu kanisina kapildim malesef.sakin endiseye kapilip paniklemeyin, tabi ki hepimizin önceligi normal dogum ama bebegimiz icin zaraliysa ,o öncelik sezeryana kayiyor.Her ikisinin de zor da kolay da yönleri var tabiki,ama gülü seven dikenine katlaniyo iste, aksi olsa kimse dogurmazdi demi...
Ayrintilari bekliyoruz, bizi de aydinlat.Biz de artik ufak ufak arastirmaya basliycaz sanirim. Ziyaret günlerini listeledik , iki secenegimiz var ikisine de gidip en dogru hastaneyi secmeliyiz. Gidince yazarim size...
Cok tatli olmus canim, iyi günlere kullanin. Sade ve hos olmus. saglikla büyüt bebisini icinde