2015 Temmuz Anneleri

29 la 32.ci haftalar arası çok alınıyor galiba 32de gidicem doktora bu iki hafta hedefim en fazla 1 kg inş başarabilirim:KK49:
Insallah basarirsin canim, bundan sonra hizli aliniyo aman dikkat:KK19:.
Keşke bende 8 kilo almış olsaydım. Tam 12 kilo aldım:KK43: bence dert etme. Normalde 12 kg ile bitirmek gerekiyor. Sen 12 ile tamalarsın fıstık gibi olur. Boyun kaç?
Boyum cok degil 1,64 üm kilo coook ama:))),112 ile hamile kaldim simdi 119,9 um:oops:, cok utaniyoommm:oops:.
canım seninki yine iyiymiş.ben toplamda 14 kilo aldım.yuruyus yaptım gecen ay biraz faydası oldu bana.daha da alırım doğuma kadar sanırım:KK43:
Ben de bugün basladim yürüyüse, ama polenlerden etkilendim galiba, hapsurup duruyorum...
Kızlar son haftalarda sanırım daha hızlı kilo alınıyor. Bende yürüyüşe başladım sayılır. haftada 2 gün yarım saat falan yürüyorum ama 2 haftada 2 kilo gibi bir şey aldım:KK12:

Göğüs ucu için neden krem kullanıyoruz şimdiden bana hiç kimse söylemedi böyle bir şey
Bundan sonra kilolar hizla artacak gibi duruyo, saglik olsun napalim:KK19:

Kizlar bu aksam hastane turuna ggidiyorum bakalim neler yapacaklar burada hastanede bebek icin neler veriyorlar odalar nasil falan filan birde doguma hazirlik semineri var anlatirim yarin ayrintilari:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun eminim buraya göre çok çok farklıdır hastane imkanları

Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:)
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
Ohhh fazla bekletmedin :) aynen çok koyu çıkmış halı yine o kadar koyu çıkmamış çok şirin kullanışlı alt açma masasını yerim :) yatağın içi ne güzel yüksek bizimki baya alçak sanırım buna göre . Güzel günlerde kullansın prenses

Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
Cok guzel canim saglikla kullanin insallah. Darisi bize ben 5 6 aydan sonra yapacam insallah mor rengi cok sevdim kombin olarak cok guzel oluyor zevkli hatunsun vesselam :KK76::KK68:

Güzel hamişler nasılsınız biz oglumla bulustuk bugün annesi onu görmeye gtti :) benim ogluşum kocaman olmus 1900 gram doktorum biranonce dogursam diyosun demi dedi bnde evett dedim güldük bebisim kafasınıda cevirmis asagiya mutlu oldum yürüyüs yapabilirmiyim diye sordum fzla deil dinlen da cok dedi bu guzel havalardada evde durasim yokki neyse bugun mutlu bi gün bnm icin uzun oldu hepinize musmutlu günlerr dilerimm :) :)
Masallah pasana, artik zaman giderek azaliyor, heyecanlar artiyor degil mi???Icimizde giderek büyüyen minnaklarimiz disari cikmak icin gün sayiyorlar.Heyecan basliyo artik:)...
slm kızlarrr,sabahdan beri doktordaydık,kontrol günümüzdü,sünnet için ürologla görüştük,dogum ve bebek hemşireleriyle görüştüm ne istiyorlar ne verıyorlar dıye,anne için ped verıyorlarmıs hastanede. Gecelik,çamaşır,orkıd yeter dedi,bebek için listelerı vardı,3 takım bebek kıyafeti,5 adet ağız mendili,biberon,en az 10 adet bebek bezi,yenidoğan ıslak mendili,pişik kremi,göğüs ucu çatlak kremi,göğüs ucu küçükse silikon göğüs ucu...liste böyle merak edenlereee..
Oğluşuma gelince 2 kilo olmuş tosunum maşallah,en son 29.haftada 1350 idi..650 gram almış tam 3 haftada,bende 600 gr aldım,dün kontrolum vardı diyetisyende:)))rahim ağzındada bi sıkıntı yok dedi..Sünneti yapacak ürologla da görüştük,2.günü yapıcaz dedi,ucuna hafif sogutucu(epilasyon yaptıranlar bilir)emna krem sürüyoruz,birde iğne var onu yaptıkdan sonra yapıyorum dedı...sünnetten sonrada sarıyorlarmış pipisini..idrar ve kaka değmesin diye,hiçbi acı bişi olmuycak,bakımda gerektırmıyor,Max 3 günede iyileşiyor zaten dedi...o da içimize sindi yani...Doğum fotocuyla görüşcektik yokmuş orda ama broşürünü aldım,3 paketi var,500-600-750 tl lik....onunlada haftaya gittiğimizde konuşucazz,çektiği fotolar çok guzeldi,özellikle ameliyethanedikiler:KK68::KK68:Bugün hastaneyi arşınladıkkkk:))))Bizden böyleee işte...
Masallah tüm hazirliklar yapilmis ne güzel.Pasa da kocaman olmus, sünneti duyunca tirsmasin bebis:KK48::nazar:...
kızlar önümüzdeki hafta iznim bitiyo demiştim ya. otobüs yolculuğu içime çok sinmedi ama acaba araba kullanmakta bi sıkıntı olur mu? yani ben araba kullansam? zaten 2 hafta gideceğim kısmetse izine kadar. doktora sormak istemiyorum çünkü burdaki doktorum çoook rahat ona göre hiç bişeyin zararı yok. Ankaradaki doktoruma da gidemiyorum. aranızda araba kullanan daha da kullanacsk olan rahatsızlık duymayan yada doktoruna sormuş oşan var mı?
Ben son zamana kadar araba kullanicam sanirim, bi saglik sorunu yoksa kullanilabilir diye düsünüyorum, tansiyon filan aniden düsmüyorsa....Baskasi kullanirken daha tedirgin oluyorum ben:oops:.
slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Cok güzel esyalariniz, iyi günlerde kullanin insallah....
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok cok sagolun tek tek alinti yapamiyorum,dahiliye gogus kadin doguma gorundum sonuc 7 kutu hapla geri dondum yine. Iki tane jel verdiler agrili bolgeye surmek icin kas gevsetici ilac verdiler igne vuruldum hava verdiler falan yeni kendime geliyorum cok sukur bebisim iyiydi :KK43:
Cok gecmis olsun, ilaclar cabucak sifa versin insallah.Baska bi sorun olmamasina cok sevindim, endiselenmistim gercekten.Ilaclarini düzenli kullan da cabucak gecsin insallah...
Canim buralardayim ama bir gun girmedim 50 sayfa olmus ancak soyle bir son sayfalara bakabildim. Ikinci kizin odasinin mobilyasi geldi onu kurduk yerlestirdik filan derken cok zaman aldi:) resim cekerim biraz daha toparlansin oda. Cok guzel oldu lila ve mor renkler hakim. Mobilyamizda beyaz:) sen nasilsin? Yolundami hersey? Hazirliklar tam hiz devam mi:):)
Hadi hayirli olsun yeni odaniz, ailenin yeni üyesinin varligi daha bi iyi belli oluyordur demi???
kızlar korkuyorum.
Burada bi başlıkta normal doğuma hayır propagandası yapılmış.
Ben hiç bilmiyorum detayları. Korkumdan da araştırmadım henüz ama yavaştan başlamak gerek.
Siz neler düşünüyorsunuz?
ben de okumustum o yaziyi da hangi psikolojiyle yazdi akil erdiremedim .Nasil dogarsa dogsun öncelik bebgin saglikla gelmesi olmali bence. Icimizden hangimiz sarkmayi , genislemeyi, yirtiklari veya ameliyat izini bebegimizin sagligindan öte tutabiliriz ki.Ben okurken hanimefendinin baska sorunlari oldugu kanisina kapildim malesef.sakin endiseye kapilip paniklemeyin, tabi ki hepimizin önceligi normal dogum ama bebegimiz icin zaraliysa ,o öncelik sezeryana kayiyor.Her ikisinin de zor da kolay da yönleri var tabiki,ama gülü seven dikenine katlaniyo iste, aksi olsa kimse dogurmazdi demi...
Kizlar bu aksam hastane turuna ggidiyorum bakalim neler yapacaklar burada hastanede bebek icin neler veriyorlar odalar nasil falan filan birde doguma hazirlik semineri var anlatirim yarin ayrintilari:)
Ayrintilari bekliyoruz, bizi de aydinlat.Biz de artik ufak ufak arastirmaya basliycaz sanirim. Ziyaret günlerini listeledik , iki secenegimiz var ikisine de gidip en dogru hastaneyi secmeliyiz. Gidince yazarim size...
Cok tatli olmus canim, iyi günlere kullanin. Sade ve hos olmus. saglikla büyüt bebisini icinde:KK19:

Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Çok güzelmiş güle güle kullanın... Açık tatlı bi gri olabilir bence:)

Ama mobilya bembeyaz :))))) huu adaşım gör bizi :)

Başka zaman plsa bu saate hayyta görmezdim :))mide bulantısıyla kalktım,çıkardım midem ağrıyor şimdide:(kafam dagılsın dıye girdim,tamda sevdıgım konular konuşulmuş:)))canım sana beyaz üzeri bej veya gri puantiyeli duvar kagıdı öneririm,kız odalarında ınanlımaz guzel duruyor...duvarlarına sakın pembe girme çok olurr..

Ohhh fazla bekletmedin :) aynen çok koyu çıkmış halı yine o kadar koyu çıkmamış çok şirin kullanışlı alt açma masasını yerim :) yatağın içi ne güzel yüksek bizimki baya alçak sanırım buna göre . Güzel günlerde kullansın prenses
Canim bu yataklar super 5 cesit kullaniliyor bebekken yuksek sonra asagi iniyor sonra on parmakligin yarim olan aparati var onu takiyorsun sonra komple parmaklik cikiyor en sonunda bir ek takiyorsun neredeyse bizdeki cift kisilik yatak oluyor :) fonksiyon manyagi bir yatak:):)

Cok guzel canim saglikla kullanin insallah. Darisi bize ben 5 6 aydan sonra yapacam insallah mor rengi cok sevdim kombin olarak cok guzel oluyor zevkli hatunsun vesselam :KK76::KK68:
Cok sagol canim, daha guzelleri sizin olsun. Ben daha iyi yapmak istedim ama dedimya duvarlara dokunamiyoruz:( birde aslinda burasi yukarda ofisti:) ofisten bozma yaptik birseyler seneye tasininca esas yapacagiz odayi prensesin:)

Masallah pasana, artik zaman giderek azaliyor, heyecanlar artiyor degil mi???Icimizde giderek büyüyen minnaklarimiz disari cikmak icin gün sayiyorlar.Heyecan basliyo artik:)...

Masallah tüm hazirliklar yapilmis ne güzel.Pasa da kocaman olmus, sünneti duyunca tirsmasin bebis:KK48::nazar:...

Ben son zamana kadar araba kullanicam sanirim, bi saglik sorunu yoksa kullanilabilir diye düsünüyorum, tansiyon filan aniden düsmüyorsa....Baskasi kullanirken daha tedirgin oluyorum ben:oops:.

Cok güzel esyalariniz, iyi günlerde kullanin insallah....

Cok gecmis olsun, ilaclar cabucak sifa versin insallah.Baska bi sorun olmamasina cok sevindim, endiselenmistim gercekten.Ilaclarini düzenli kullan da cabucak gecsin insallah...

Hadi hayirli olsun yeni odaniz, ailenin yeni üyesinin varligi daha bi iyi belli oluyordur demi???

ben de okumustum o yaziyi da hangi psikolojiyle yazdi akil erdiremedim .Nasil dogarsa dogsun öncelik bebgin saglikla gelmesi olmali bence. Icimizden hangimiz sarkmayi , genislemeyi, yirtiklari veya ameliyat izini bebegimizin sagligindan öte tutabiliriz ki.Ben okurken hanimefendinin baska sorunlari oldugu kanisina kapildim malesef.sakin endiseye kapilip paniklemeyin, tabi ki hepimizin önceligi normal dogum ama bebegimiz icin zaraliysa ,o öncelik sezeryana kayiyor.Her ikisinin de zor da kolay da yönleri var tabiki,ama gülü seven dikenine katlaniyo iste, aksi olsa kimse dogurmazdi demi...

Ayrintilari bekliyoruz, bizi de aydinlat.Biz de artik ufak ufak arastirmaya basliycaz sanirim. Ziyaret günlerini listeledik , iki secenegimiz var ikisine de gidip en dogru hastaneyi secmeliyiz. Gidince yazarim size...
Cok tatli olmus canim, iyi günlere kullanin. Sade ve hos olmus. saglikla büyüt bebisini icinde:KK19:
Canim odayi kurunca prenses hissettirdi iyice kendini:):) birde kizimin minicik yenidoganlarini koliden cikarirken nostalji yasadim. Ne kucuklermis sipalar bir zamanlar.
Bu arada yanlis tura gitmisim ciktim eve geldim, yeni anneler icin doguma hazirlik kursuymus. Birde normal dogum icin zaten.bana musade yanlis yerdeyim dedim hamile kafama da sinir oldum. Unutkanlik salaklik diz boyu:) simdi bana uygun olana rezervasyon yaptiracagim hastane turu olan ona gidecegim baska gun:)
Bencede o bayanin baska sorunlari var baksana baskalari icin bebek yaptim filan diyo! Hay Allahim
Insan nasil bebegi icin baskalarina yaptim derki zaten. Onun niyet bozuk niyet sorun dogumda degil yani:(

Başka zaman plsa bu saate hayyta görmezdim :))mide bulantısıyla kalktım,çıkardım midem ağrıyor şimdide:KK43:kafam dagılsın dıye girdim,tamda sevdıgım konular konuşulmuş:)))canım sana beyaz üzeri bej veya gri puantiyeli duvar kagıdı öneririm,kız odalarında ınanlımaz guzel duruyor...duvarlarına sakın pembe girme çok olurr..
Hay aksi nerden cikti bu bulanti simdi? Gecmis olsun canim:KK43:

:((midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...

Back
X