- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
merhaba....ben de temmuz mu ağustos mu diye düşünenlerdenim..pazartesi netleşir herhalde :) ama temmuzda başlamak istiyorum bebeğim hemencik gelsin diye...hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. ben haziran sonunda adet olup temmuz ayında tedaviye başlayacağım benim gibi temmuz ayında tedaviye başlayan arkadaşları bekliyorum. 6 ay önce negatif bir sonucum oldu bu nedenle doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ay biesteron dhea kullanmamı istedi. bu süre haziranda bitiyor ve ben 4. tedavim için start vereceğim inşallah.
benim mecburu temmuz oluyor canım çünkü doktorumun verdiği ilaç o zaman bitiyor ve adetle başlamam gerekiyor. hayırlısı Allahtan Rabbim nasip etsin inşallah. ilk denemen mimerhaba....ben de temmuz mu ağustos mu diye düşünenlerdenim..pazartesi netleşir herhalde :) ama temmuzda başlamak istiyorum bebeğim hemencik gelsin diye...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
evet ilk olacak....çok tedirginim....henüz doktorla bile görüşmedim kendimce zaman belirledim...Allah sonumuzu hayır etsinbenim mecburu temmuz oluyor canım çünkü doktorumun verdiği ilaç o zaman bitiyor ve adetle başlamam gerekiyor. hayırlısı Allahtan Rabbim nasip etsin inşallah. ilk denemen mi
benimde haziran sonu temmuz başı olacak. evet ramazan olduğu için çok kişi olacağını düşünmüyorum. bende doktorum dhea vermişti 4 ay kullan gel başlayalım demişti mecburen ramazana denk geldi ağustosa ertelemeyi düşündüm ama doktorum 2 ay daha ilaçlara devam etmen gerekir dedi. ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç ve şimdiden yan etkileri rahatsız etmeye başladı bu nedenle tedaviye karar verdim hayırlısı 2 gün sonra adet olacağım bekliyorum.Merhaba ben de 3 gune kadar adet olup tedaviye baslicam...Yani haziran sonu temmuz basi olacak islemlerim...sayfa cok sessiz gibi, zamanla hareketlenir... insallah herkese ugurlu gelir, hayirli haberler aliriz...
adet oldun mu?endometruosis ne demek rahim duvarı ile ilgili mi? aynı zamanlarda başlayacağız benim de adete 2 gün var paslaşalım.Galiba Ramazan oldugu icin cok az kisi olucaz...ben de ertelemeye calistim ama is durumum yuzunden biraz mecbur kaldim ramazanda yapmaya...
neyse biraz kendimden anlatyim, endometruosis hastasiyim, aralik sonu laparoskopi oldum, simdi de tup bebek denicez...Yarin ultrason kontrolu var, persembe de ilaclara baslicam insallah...
merhaba ben de endometriozis hastasıyım..bir gebelik yaşadınız sanırım? bende 5 aydır hiç gebelik oluşmadı çikolata kistime bağlıyordum ancak doktorlar tek taraflı oldğu için çok da etkili değil diyor bakalmGaliba Ramazan oldugu icin cok az kisi olucaz...ben de ertelemeye calistim ama is durumum yuzunden biraz mecbur kaldim ramazanda yapmaya...
neyse biraz kendimden anlatyim, endometruosis hastasiyim, aralik sonu laparoskopi oldum, simdi de tup bebek denicez...Yarin ultrason kontrolu var, persembe de ilaclara baslicam insallah...
merhaba ben de endometriozis hastasıyım..bir gebelik yaşadınız sanırım? bende 5 aydır hiç gebelik oluşmadı çikolata kistime bağlıyordum ancak doktorlar tek taraflı oldğu için çok da etkili değil diyor bakalm
benimde haziran sonu temmuz başı olacak. evet ramazan olduğu için çok kişi olacağını düşünmüyorum. bende doktorum dhea vermişti 4 ay kullan gel başlayalım demişti mecburen ramazana denk geldi ağustosa ertelemeyi düşündüm ama doktorum 2 ay daha ilaçlara devam etmen gerekir dedi. ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç ve şimdiden yan etkileri rahatsız etmeye başladı bu nedenle tedaviye karar verdim hayırlısı 2 gün sonra adet olacağım bekliyorum.
adet oldun mu?endometruosis ne demek rahim duvarı ile ilgili mi? aynı zamanlarda başlayacağız benim de adete 2 gün var paslaşalım.
19.gun gonapeptyl igne baslanmisti bana dondurulmus tedavisinde.kızlar merhaba bende sizlerdenim :)
sizlere bir sorum var ben dün anestezili histeroskopi çekildim çük şükür bi sıkıntı yok 14 haziranda adet oldum dün film çekildim ve 2 temmuzda beni tekrar çağırdılar ama 2 temmuzda ben daha adet olmuyorum dolayısıyla adetin 3. günü olmuyor 21. günümde olmuyor 19. gün oluyor bana o gün ne yapacaklar iğnemi başlayacaklar ne yapacaklar merak ediyorum eğer beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?