2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Zarojo selam, ben de bahçecide başladım. Merak ettiğim transfer yapıldı mı yoksa tedavin erken mi bitti negatif olmasının sebebi nedir acaba?

Canim uzun bir hikayesi var, daha once bir kac yerde yazdim, tekrara dusmemasi icin tekrar yazmayim...Asagidaki linkde detayli anlattim...Sen benim tecrubemle kendi yasadiklarini yargilama canim...belki ben sanssizdim, yada onlar cok yogun ve ilgisiz...bilmiyorum...guzel sonuclar alanlar var, eger orada basladin ve guveniyorsan devam et..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iozisi-olan-arkadaslar-buraya.626666/page-150

ben mayıs başında adetimin 2.günü gittim tüp bebek merkezine. bu ay folik asit ve aspirin kullan, gelecek adetinde gel dedi. haziran başı adetimin 2.günü gittim, muayeneden sonra hangi iğneyi neremden hangi saatlerde yapacağımı anlattı. 10 gün boyunca günde 3 iğne yaptım, son gün çatlatıcıyı yaptım. 36saat sonra topladılar yumurtalarımı, laboratuarda döllendi. şimdi transfer için 10 ağustosu bekliyorum, o zaman kadar rahmimi ve vücudumu hazırlayıcı ilaçlar ve iğneler kullanmam gerekiyor.
yani mayısı başında başladığım tedavinin transferi 10 ağustos'ta yapılacak. çocuğun rahme tutunup tutunmadığı ise 20 ağustosta belli olacak. buradan yola çıkarak söylüyorum, tüp bebek biraz uzun bir süreç. yumurta toplama işleminden birkaç gün sonra transfer yapan merkezler de var ama bence dondurup bekletmek daha iyi. bunu yaşamayan bilmez ama ben transferden sonraki 3 gün tuvalete bile eşimin yardımıyla gittim. ne oturabildim ne kalkabildim. karnım davul gibi şişti. günde 6 litreye yakın su içmem gerekiyordu ama o kadar suyu vücuttan atabilecek kadar tuvalete gitmeye canım yoktu. transferden 7 gün sonra kendi yürüyüş yapabilecek kadar toparlandım, bu süreçte çocuk rahme konmuş olsaydı benim için çok ağır olurdu.
ilk denemede tutasa ne ala.

son paragrafta yanlış yazmışım, transferden sonraki 3 gün derken yumurta toplatma işlemini kastettim.

çok detaylı anlatmışsınız teşekkürler... benim de kafam karışık. bir merkezle görüşmeden netleşmicem sanırım. ama cesaretim yok her ay ya bu sefer olursa diyorum daha 5. aydı gerçi ama. bu uzunluk ya da kısalık neye göre değişiyor bir de dondurulmuş ile tazenin arasında kalite vs farkı olmaz muhtemelen ama ne bileyim genel algı ne yönde ki?

uzun protokol olabilir bu yüzden adet 21. günü ignelere başlayabilirsiniz ben hep kısa protokol ile tedavi olduğumdan uzun hakkında çok bilgim yok

ben dün adet oldum bugün kontrole gittim. yine yumurta sayım düşük malesef 5 tane yumurta görünüyor doktorum erteleyip başlamakta kararsız kaldı ama yine de başlamaya karar verdi. ilk iğnemi vuruldum. e2 adetin 2. günü kaç olmalıdır. benim 43 çıkmış nasıl acaba sonuç?

doktorun bence o zamanı ayarlar benim öyle denk gelse biliyorum ki doktorum bayramda olsa çıkar gelir muayene eder. umarın senin doktorunda öyledir

transfer için neden ağustosu bekliyorsun yani döllendikten hemen sonra neden transfer etmediler benim tedavilerim hep toplama işleminden 3 gün sonra transferle sonuçlandı.

Belikov şaşırdım biraz yumurta sayın mı çoktu ki o kadar zorluk cektin? Benimde pazar günü toplandı yumurtalarım toplamda 12 taneydi benim tek sıkıntım ilaçların ve anestezinin mide bulantısı yapmasıydı karnımda şişti ama hareketlerimde bir sıkıntı olmadı.Bu arada benim doktorumda dondurmayı tercih etti transferim Agustosta olacak.

Hayirli olsun canim, insallah sayi da olmasa da kalitede artis saglamistir, 5. gune gelir embriyolar...ben E2 degerlerini cok bilmiyorum ama 50inin alti tedaviye baslamak icin iyi diye hatirliyorum...Insallah ilaclarinda etkisiyle daha cok folekul olur, genelde ilk basladigin sayinin iki katina yaklasiyor toplanan yumurta sayisi...neyse ben de senin gibi sayiya cok takilmistim, bana amerikada doktorum yasina gore az yumurtan toplanmis ilk tedavi de demisti..(32 yasindayim, gecen sene bende 5 yumurtayla basladim 11 yumurta toplandi 9 donlendi, 7si 3.gune geldi, 2si transfer edildi ama sonuc negatif...)..DHEAyi duzenli olmasada aldim 1 ay...simdilik sayiyi cok artirmamis gibi gorunuyor, 9 folekul vardi, gecen ay ise 12...(12 olan ay cok ari sutu bal yemistim, bu ay dogum kontrol hapiyla kist yaptigi icin cok fazla ari sutu yemedim...). ama asil adetin 3. gunu ignelere baslagidindaki yumurta sayisi onemli dedi doktor...Kalite icinde antagonist protokol uyguluyor..insallah faydasi olur da 5.gune gelir yumurtalar...benim de istedigim 5. gunu gormeleri...

bu arada ben de ilk ignemi uldum, Lupron...daha adet olmadim, herhalde yarin olurum...Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Seni de tebrik edelim hadi bakalim ben dun adet oldum. Bugun lucrinle basladim. 5 yumurta insallah artar gecende 5 gorunmustu ama sonra 2 ye düştü gerisi geride kaldi. 2 taneninde sadece 1 tanesi dollendi oda 2. Kaliteydi ve tutmadi o yuzden biraz moralim bozuldu ama Allahtan umit kesilmez

ben de 1 ay dogum kontrolu kullandim ama beni dogum kontrolleri bitirdikten 2 gun sonra cagirdilar, folekullere baktilar ve kan testi aldilar...benim antagonist protokol (3gunluk mikrodozla baslandi), kisa protokol aslinda...ama senin protokolun farkli olabilir, hangi hastanedesin?

Tesekkurler...benimde ilki negatif olunca senin gibi surekli kiyasliyorum iki tedaviyi...insallah bu tedavilerimiz farkli olur, insallah yumurta kalitesi artmistir canim da eski tedavinden cok daha farkli sonuc alirsin...eger doktoruna guveniyorsan icini ferah tut, zaten bi kaliteli yumurta lazim olan....bu seneki doktoruma cok guveniyorum, marttan beri tedavi icin bekledim, bu aya kadar daha degil deyip erteledi...simdi hazirsin bsalayalim dedi...kullanacagi protokolde kaliteye odakli...eminim senin doktorunda sana gore ayarlayacaktir ilaclari... lucrini ne kadar kullanacaksin? aceba benim lupron gibi mi?

canım bende doğum kontol hapı kullanıyorum 2 temmuzda hastaneye çağırdı ama 6 temmuzda falan bitiyor hapım ben ankara etlik zübeyde deyim canım sen hangi hastanedesin cvp için tşk ederim :)

canım bende doğum kontol hapı kullanıyorum 2 temmuzda hastaneye çağırdı ama 6 temmuzda falan bitiyor hapım ben ankara etlik zübeyde deyim canım sen hangi hastanedesin cvp için tşk ederim :)

Ben arizonadayim..burada dogum kontrol hapi verilmeden isleme baslamiyorlar ama trde cok az doktor doktor dogum kontrol hapi ile tedaviye basliyor , sasirdigim icin sormustum...sanirim senin doktorun benimkinden farkli bi protokol izleyecek...hayirli olsun insallah...

Doktoruma çok güveniyorum. Rabbim utandırmasın. ilaçların aynı olup olmadığını bilmiyorum. lucrin baskılayıcı bir ilaçmış

Merhaba kızlar. 2-3 temmuzda adet olunca inşallah tedaviye başlicam. Hakkımızda hayırlısı olsun. 23 yaşındayım ilk denemem olucak. Sorun eşimde sperm hareketsizliği.

Merhaba kızlar. 2-3 temmuzda adet olunca inşallah tedaviye başlicam. Hakkımızda hayırlısı olsun. 23 yaşındayım ilk denemem olucak. Sorun eşimde sperm hareketsizliği.
bende ilk denememi 23 yaşında yapmıştım. Allah yardımcın olsun ben adet oldum başladım bakalım Allahtan hayılısı bendeki sorunda yumurta sayım az ve yumurta kalitesi düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…