2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

canım bence ikinci adetinden sonra başla derim. bana doktorum öyle deseydi yapardım. ama benim bir evladım olduğu için ve erken menopoz hastası olduğum için yumurtalarımı yormamı istemiyor erken menopoza girmemden korkuyor çünkü. benden önce genetik test istedi ben onun sonucuna göre ya tedavi yada bitti diyeceğim. senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama benim ilk tedavim 2011 yılı ekim ayında olmuştu ve sonuç negatifti. sonraki tedavimi doktorum kullanmış olduğum ilaçların etkisi geçmeden yapmak istedi ve gerçekten işe yaradı ve bir tane cimcimem var. yani bu tedavide kullandığın ilaçların etkisi 3-4 ay süreceği için daha güzel sonuçlar alabilirsin. eğer psikolojik olarak hazırsan bence düşün. ama eğer bulunduğun yerde üniversitesite hastanesi varsa sende istersen bi karyotip analizi yaptırabilirsin. Bu arada benim adetim çok yoğun ve sancılı. ilaçları baya büyük parçalar şeklinde atıyorum ve atarken düşük yapar gibi sancılı atıyorum (daha önce hiç düşük yapmadım ama ben düşük gibi olduğunu düşündüm)
canım teşekkür ederim cevabın için benim bu ikinci denememdi.yani 3 e başlıycam karar verirsem.genetik testini 2.tedavime başlarken fakültede doktor dışında kendimiz istedik.daha sonucu çıkmadı onu beklemeyi düşünüyom zaten.benimde yumurtalar öyle çok olmadı ilkinde 10 yumurta bir dolu çıktı sadece zaten hüsrandı o.bu tedavidede biliyosun 5 yumurtam hoş opuda 6 toplamışlar ama 5 i de döllendi 5.güne gelindi vs.bir taraftan ağostos adetim için başlayayım diyom dediğin gibi daha iyi oluyosa ilaçların etkisi geçmeden ama diğer taraftanda 3 adetim geçsin yani 4.adetimde kasımda başlayayım diyom.hala tuhafım çünkü kabullenmiş değilim psikolojim çokta iyi değil.kasımdada başlarsam geçmi olur ilaçların etkisi geçer yeniden sıfırlamışmı olurum vucudu diyom anlayacağın gel git halim.bu arada sigaraya tekrar başladım ve feci derecede içiyom:( buda huzursuz ediyo şu an beni.adet ağrısına gelince aynı şeyi yaşıyoruz tamamen ağrılı ve parçalı bugün normal gibi jel atıklarım başta çok oldu.neyse herşeyin hayırlısı inşallah

Merhaba ,rapor cikarmayi dusunmedin mi ,rapor gecen bir suru ozel hastane var ve iyi merkezler
ne raporu canım heyet raporumu eğer oysa o neyi karşılıyokisadece ilaçların bir kısmını ki benim onuda karşılamadı.özel hastanedede rapor işlemiyo sanırım işlemiş olsaydı tam 1o bin tl ödemezdik.bilmediğim farklı bir uygulama varsa paylaşırsan sevinirim

@izlerr canım önce sonucum 131 çıkmıştı 2. test 180 3. test 98 e düşmuştu. sevinçten sonra mutsuzluk anlayacağın :KK43:(

benımde önce 29 sonra 9 sonra 4 :: )) şaka gibi ..neyse bu ay doğal olursa varya inletirim ortalığııı ilk sizlerle paylaşicam zaten bunu da paylaşmıştım.bal çörekotu tarçın devam...ilaçlarında etkısı devam edıyorsa bıryandan...allaha sığınıyom zaten olsada olmasada şükredıom..bu arada bazı dualar var onlara başlıcam..kızlar kopmayalım lütfen en ufak şeyi bildirin umut olsun..

S son umut cnm dr 9 u gördükten sonra bir test daha mı istedi yani demişsin ya 29-9-4 diee .. simdi bende kanama henüz başlamadı. ben 180 den sonra 98 i görünce gidip tekrar bakmadım bile dr da istemedi. hani diyorum bi umut olabilirmi tekrar bi test yapsam mıı
yardım edin kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Cnm bir
ne raporu canım heyet raporumu eğer oysa o neyi karşılıyokisadece ilaçların bir kısmını ki benim onuda karşılamadı.özel hastanedede rapor işlemiyo sanırım işlemiş olsaydı tam 1o bin tl ödemezdik.bilmediğim farklı bir uygulama varsa paylaşırsan sevinirim
23 yasin uzerinde ve 39 yasin altindaysan rapor cikariyosun ,be ekim ayinda universiteden rapor cikardim ilaclarimi raporlu aldim 800 tuttu ,bahceci kliniginde yaptirdim istanbulda rapor gecti 5500 fiyati raporlu 3000 odedim ,yasimdan dolayi bu sefer rapor kullanamadim 5000 merkeze verdim ilaclarda 2000 tuttu ,taransferden sonrada 500 tl tuttu eger tutunursa ,devamida gelecek arada epey fark var.

S son umut cnm dr 9 u gördükten sonra bir test daha mı istedi yani demişsin ya 29-9-4 diee .. simdi bende kanama henüz başlamadı. ben 180 den sonra 98 i görünce gidip tekrar bakmadım bile dr da istemedi. hani diyorum bi umut olabilirmi tekrar bi test yapsam mıı
yardım edin kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..

ben sana bişey diyimde şoka gir. aranızda en şanssız benım; başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. 3 bhcg dğerimide kendım gidip baktırdım doktorum aramadı bıle sonucumu faxladım dönmedı bana.bana verdıklerı kağıtta 12.gun sonucunuz ne olursa olsun doktorunuz sizi arayıp bılgı verecektır yazıyodu 1 hafta oldu aramadı ben kaç kere aradım ilgilenmedıler Allah belalarını versın dıyorum.sende 2 gun arayla takıp et sonucunu.birdaha tüp düşünmüyorum Allah muhtaç etmesın ınşallah yuce rabbım doğal verır.

Cnm bir

23 yasin uzerinde ve 39 yasin altindaysan rapor cikariyosun ,be ekim ayinda universiteden rapor cikardim ilaclarimi raporlu aldim 800 tuttu ,bahceci kliniginde yaptirdim istanbulda rapor gecti 5500 fiyati raporlu 3000 odedim ,yasimdan dolayi bu sefer rapor kullanamadim 5000 merkeze verdim ilaclarda 2000 tuttu ,taransferden sonrada 500 tl tuttu eger tutunursa ,devamida gelecek arada epey fark var.
Internetten arastir rapor gecen hastaneleri bursa ve istanbulda gecen yerler var hemde iyi merkezler bende tesadufen ogrenmistim ,raporun orda gectigini ama yastan dolayi bir kere kullanabildim.daha oncede ben universitede yaptirmam diye rapor cikarmadim.asilama yapmadan rapor vermiyolar sen rapor cikardin mi hic neden karsilamadi ssk gunu falan sartlari mi uymadi

canım teşekkür ederim cevabın için benim bu ikinci denememdi.yani 3 e başlıycam karar verirsem.genetik testini 2.tedavime başlarken fakültede doktor dışında kendimiz istedik.daha sonucu çıkmadı onu beklemeyi düşünüyom zaten.benimde yumurtalar öyle çok olmadı ilkinde 10 yumurta bir dolu çıktı sadece zaten hüsrandı o.bu tedavidede biliyosun 5 yumurtam hoş opuda 6 toplamışlar ama 5 i de döllendi 5.güne gelindi vs.bir taraftan ağostos adetim için başlayayım diyom dediğin gibi daha iyi oluyosa ilaçların etkisi geçmeden ama diğer taraftanda 3 adetim geçsin yani 4.adetimde kasımda başlayayım diyom.hala tuhafım çünkü kabullenmiş değilim psikolojim çokta iyi değil.kasımdada başlarsam geçmi olur ilaçların etkisi geçer yeniden sıfırlamışmı olurum vucudu diyom anlayacağın gel git halim.bu arada sigaraya tekrar başladım ve feci derecede içiyom:KK43: buda huzursuz ediyo şu an beni.adet ağrısına gelince aynı şeyi yaşıyoruz tamamen ağrılı ve parçalı bugün normal gibi jel atıklarım başta çok oldu.neyse herşeyin hayırlısı inşallah
canım neye karar verirsen ver Rabbim bebeğini kucağına alacağın denemeyi yaptırsın inşallah. ama şu sigara işinden vazgeç sigara kadına çok zarar veren birşey ben sigara içinin yanında bile durmuyorum. lütfen dikkat et.

bu arada arkadaşlar ben pazartesi ilaçları kestim. halen adet olamadım göğüsler patlayacak gibi ağrıyo.. sancıda giriyor arada... ne yapabilirim bilgisi olan varmıı

L largopen80 arkadaşım artık umutlanmak istemiyorum desem...
hersey yolunda giderken ve olumlu bir sonuç almışken son testte bi darbe yemek cook yıprattı. resmen psikolojim bozuldu.
suan hamile değilim moduna girdim zaten.. ama kanama olmayınca hani bi acaba diyorum. sonra ya ilaçlardandır diyip devam ediyorum hayatıma.

benımde önce 29 sonra 9 sonra 4 :: )) şaka gibi ..neyse bu ay doğal olursa varya inletirim ortalığııı ilk sizlerle paylaşicam zaten bunu da paylaşmıştım.bal çörekotu tarçın devam...ilaçlarında etkısı devam edıyorsa bıryandan...allaha sığınıyom zaten olsada olmasada şükredıom..bu arada bazı dualar var onlara başlıcam..kızlar kopmayalım lütfen en ufak şeyi bildirin umut olsun..
nedense sana hep katılasım var bencede kopmayalım haberdar olmak en iyisi.başka türlü kimseyle paylaşılmıyor ve birbirimizden öğreniyoz buda rahatlatıyor.umarım kendiliğinden hamile kalıp bir daha bu sıkıntıları yaşamazsın.

Cnm bir

anlamadığım bizimde rapor var ama kimse işleme sokmadıki.eşimden kaynaklı bizim rapor ona çıktı yani ondanmı benim ilaç vb ödenmiyo.gerçi eşiminde raporlu olduğu halde ameliyat parası alındıki.kafam almadı bir türlü.sizde problemne?

Back
X