canım teşekkür ederim cevabın için benim bu ikinci denememdi.yani 3 e başlıycam karar verirsem.genetik testini 2.tedavime başlarken fakültede doktor dışında kendimiz istedik.daha sonucu çıkmadı onu beklemeyi düşünüyom zaten.benimde yumurtalar öyle çok olmadı ilkinde 10 yumurta bir dolu çıktı sadece zaten hüsrandı o.bu tedavidede biliyosun 5 yumurtam hoş opuda 6 toplamışlar ama 5 i de döllendi 5.güne gelindi vs.bir taraftan ağostos adetim için başlayayım diyom dediğin gibi daha iyi oluyosa ilaçların etkisi geçmeden ama diğer taraftanda 3 adetim geçsin yani 4.adetimde kasımda başlayayım diyom.hala tuhafım çünkü kabullenmiş değilim psikolojim çokta iyi değil.kasımdada başlarsam geçmi olur ilaçların etkisi geçer yeniden sıfırlamışmı olurum vucudu diyom anlayacağın gel git halim.bu arada sigaraya tekrar başladım ve feci derecede içiyom

buda huzursuz ediyo şu an beni.adet ağrısına gelince aynı şeyi yaşıyoruz tamamen ağrılı ve parçalı bugün normal gibi jel atıklarım başta çok oldu.neyse herşeyin hayırlısı inşallah