- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.501
Tatlim doktor bana 10 austos deditest gunu icin erken yaptirip once cikmayip bosuna uzulenler var ,10 12 gun gecmeden yaptirma,bende bisey hissetmiyorum ama bu olumsuz demek degil ,pozitif dusun benim ikinci denemem ucuncuyu kaldiramam bu yuzden bende korkuyorum olumsuz olucak diye ,psikolojin nasil ben surekli bunalim haki ve duygusallik var herseye alinip kusuyorum agamaya hazir annem babam esim etrafimda ama ben kucucuk birseyi olay yapip kendimi yiyorum,ilaclardanmidir nedir
Evet canım ilaçlardandır. Bende de aynı duygular var. Herşeye kızıp tavır yapıyorum

Ama inan o yumurta toplamada yapılan anestezi o kadar etkiledi ki beni , inşallah sende 3. cüye gerek kalmaz.
Yıkılmamak için kendimi de açıkçası simdiden motive ediyorum. salı 9. gün olacak sonuca göre perşembe günü yine yaptıracağım planım o. Üniversite hastanesine gidiyorum İstanbul dışında. Orada hem 2. kan testini yaptırıp hem de ara vermeden 2. tüp bebeğe geçeceğim. Tabii ilaçların etkisi ile kist falan oluşmamışsa.

Ara ara kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. Gögüslerimde hafif sızılar falan var ama bunlar sende yoksa canını sıkma ilaçların etkisi. Herkeste farklı etki yapıyormuş. kimilerinde uyku ve mide bulantısı oluyormuş. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur ama beklemek gerçekten zor.